خب جهانبین عزیز نظرم همون بود که در پست قبل گفتم.اماچون از صحت مونتاژ خودتون مطمئن هستین دیگه جای بحثی نمیمونه
طرح اصلی با طرح عرفان هیچ فرقی در شعاع زنی نداره چون طرح همونی هست که مونتاژ شده وتغییرات مداریی اعمال نشده که به
شعاع زنی کمکی بکنه اما همینطور که قبل توضیح دادم با اپراتوری میشه به شعاع زنی کمک کرد..
مهمترین عامل دقت نقطه زنی فرانکو جنس و حجم فلز هست بعدش نوع خاک منطقه و تاثیر امواج هست ودر آخر هم هر چقدر سیستم
حساستر باشه از دقت کاسته میشه وبرعکس
خب سوالتون کمی مبهمه اما این طور که من از صحبتهاتون متوجه شدم شما طیف فیزیکی قطعات رو به شعاع زنی در مدار نسبت
دادی که این طور نیست.ببین دوست خوبم این طرح ملاک خاصی برای سنس کردن داره و اون اثر و پدیده ایی هست که روی
هدف تشکیل میشه فرانکو با فیلتر گیرنده ضعیف با مقدار اهمی پایین بیشترین اثرات رو زمین میکنه ومحدود میشن این خودش کمک میکنه
تا از شعاع زنی کاسته بشه وهمینطور مشخص نبودن ماهیت این اثر که فرانکو آشکارش میکنه چیز زیادی در موردش وجود نداره وما
شناخت کافی نداریم ممکنه این اثر فقط روی هدف تشکیل بشه و برد در جهت های جغرافیایی محدودی داشته باشه که در این صورت
کاریی نمیشه کرد اما بالاخره با آزمون وخطا کم کم این ماهیت مشخص میشه که چی هست البته نظر من رو اگه بپرسن شعاع زنی
بیشتر خطای سیستم رو هم بیشتر میکنه همینطور که با این شعاع زنی محدود خطاهای کمی هم نداره اما خدارو شکر قابل تشخیصه
.خب در واقع قیاس این دو مدار اصلا کار درستی نیست حتی مشخص هم نشده این دو مدار متفاوت هر دو یک پارامتر برای سنس
کردن داشته باشن چیزی که مشخصه پی دی دارای فرستنده مجزاست و نسبت به گیرنده قابل تنظیمه با فرکانس مشخص از خاصیت
رزونانس پیروی میکنه وپدیده باعث بهم خوردن بالانس بین گیرنده وفرستنده میشه و سنس رو فراهم میکنه این باعث میشه پی دی برد
بشتری پیدا کنه و حساسیت بیشتری داشته باشه اما فرانکو وابسته به خود اثر میشه وبه طور مستقیم روی گیرندگی اون تاثیر میگذاره
سلفها میتونن روی کیفیت گیرندگی تاثیر مستقیم داشته باشن.
در مورد آشکارسازی فرانکو کاملا درکش اسونه چون سیگنال از انتن عبور میکنه و وارد مدار میشه غیر این باشه بدون انتن هم باید
بشه اثر رو گرفت که در عمل ممکن نیست.ببینید بحث نویز لامپ چیز دیگه ایی هست که بدون انتن وارد مدار میشه حتی بدن فرد
اپراتور هم در وارد شدن این نویزها کمک میکنه وقی که ما وارد محدوده نویزهای الکترونیکی شدیم این نویز از طریق دست هم ممکنه
وارد مدار بشه حتی اگه فاصله در حد چندین سانت باشه وعایق بین دست ودسته وجود داشته باشه
نه همچین چیزی ممکن نیست چرا که اگه اینطور بود بدون انتن هم یکی از پارامترهای اثر باید توسط فرانکو شناسایی میشد مثلا با
انتن شعاع زنی صورت میگرفت وبدون انتن نقطه زنی ممکن میشد که در عمل بدون انتن نمیشه هیچ کدومشون رو در فرانکو شاهد بود
پس ماهیت هر چه که باشه مطمئن باشید که از طریق انتن وارد بخش فیلتر میشه
خواهش میکنم ما هم سعیمون همین هست که دوستان استفاده کنن هر چند کمک زیادی هم از دستمون بر نمیاد .
جواب سوال آخرتون یکم سخته چون حساسیت مناسب تنها به سلف در مدار وابسته نیست. پیکربندی نوع قطعات چینش و فارادی کردن
اصولی میتونه نقش داشته باشه اما اگه همه چیز ایده ال باشه وفقط سلف کمک کننده باشه با فشرده کردن حساسیتش برای بعضی عوامل
که سنس میشن باید کمی بیشتر بشه اما سنس اهداف رو ممکنه کمی تضعیف هم بکنه این رو من خودم تست کردم مثلا موبایل در
حالت روشن بدون تماس اگه سلف فشرده باشه به انتن نزدیک کنیم بهتر شناسایی میشه اما با همین روند روی اهداف واقعی سنس
اصلا وجود نداشت در صورتی که سلف کمی فاصله دار وکشیده شده بود همون نقطه رو با تمام قدرت آشکار کرد.اگه سلفی که
فرانکو روی برد مداریش مونتاژ کرده هم دقت کنی هیچ فشردگی بین سیمها دیده نمیشه.اگه شک داشتی که کدوم سلف بهتره وجواب
میگیری جهانبین عزیز من پیشنهاد میدم سلف رو فشرده نکنین و سعی کنین کمی کشیده باشه مطمئن باش سنس بهتری خواهی داشت
انشالله .