درود بر تو رفیق سینه سوخته
خب البته تا مدار هم ساخته نشه که نمیشه نظر داد اما اکثر مدارات تو نت مورد دارن یا ضعیف عمل میکنن یا از اساس مشکل دارن
اما توباکس به نظرم سیستم جون داریه .حالا چرا میگی نفوذش . مگه عمقی که تو خاک میزنه با هوا چقدر فرق میکنه یعنی خیلی زیاده. از نظر من ممکنه کمی ثباتش کم باشه که دلیل داره اما عمق زنیش رو فکر نمیکنم تا این حد بد باشه یعنی بین دوستانی که ساختن کسی جدی این مسئله رو بیان نکرده
اگه مشکل فقط ثبات باشه دلیلش خیلی سادست اینجا ما با قطعات انالوگ سروکار داریم که همشون یک تلرانس و ضریب حرارتی مخصوص به خودشون دارن حتی خازنهای ام کا تی هم تلرانسشون فرق میکنه همه این خازنها هم یکی نیستن اگه به پشت یا روی این خازنها نگاه کنید یک حروف انگلیسی که مشخصه اون خازن هست رو مینویسن مثلا (کا یا جی ) اینها تلرانس رو نشون میده ویک عامل بی ثباتی مهم و اصلی اوسیلاتور یا نوسانساز مداره که اون هم انالوگه و به خازن ومقاومت و ولتاژ تغذیه وابسته هست هر کدوم اینها کمی بالا یا پایین بشن یا کمی گرم یا سرد بشن فرکانس نوسانساز کمی تغییر میکنه همین عامل باعث بی ثباتی تو مدار میشه البته چون توباکس ما با تغییرات فاز ودامنه سرو کار داره کمی این مشکل پوشش میده وگرنه با این پیک بالایی که تولید میکنه اگه قرار باشه به شکل دیگه ایی طراحی میشد که وضعیت خیلی بدتر از این بود.من خودم به شخصه معتقدم توباکس ساشو هنوز جای کار داره میشه یک جاهایی رو تغییر داد.
خب لااقل فرانکو رو جایی ببر که سیگنال قوی هست این دید که بیابون امواج ضعیفتره اشتباهه برعکس مکانهای باز مثل دشت وبیابون خیلی قویتر هم هست.اگه ملاک کار گرفتن امواج با انتن فرانکو هست که اشتباهه چون فرانکو امواج رو خیلی قوی دریافت نمیکنه که اگه دیدی مکانی نتونستی اثر آسمون بگیری معنیش این میشه که اونجا نمیشه کار کرد.چنس رو هم من به همین خاطر که ضعیف بود نساختم اما فلزجو برد خوبی داره لااقل بین فلزیابهای بازاری برد بهتری میده.اصلا هم با فلزیابهای توی نت قابل مقایسه نیست.الان با فلزجو با لوپ70 معمولی دایره ایی یک سکه رو57 سانت توی خونه میزنم که این لوپ واسه این فلز بزرگ محسوب میشه.یک عدد قوطی رب یک کیلویی رو 170 تو خونه زدم دیگه از این بیشتر فلزیابی نیست که بخواد بزنه.فقط تفکیک سیستم من یکم بالاتر نشون میده اما دقیق بوده هر چی گفته غیر فلز درست بوده تا الان.
ببین سه راه بیشتر نیست .1-اگه پول داریی که میتونی با تحقیق وتفحص یک سیستم معقول بسته به نیازت بخری.
2-اگه پول نداری باید خودت بسازی وباهاش هم بسازی 3- کلا دنبال گنج پژوهی نری
من هم واست روزای خوب وشادی رو آرزو میکنم همیشه مثبت اندیش باش خدارو چه دیدی شاید اصلا به هیچ کدوم اینها هم نیاز نداشتی وخدا ی جور دیگه بهت نظر کرد