Rooz نوشته است:
دورود ، زنده باشی دوست عزیز
مشکل دستگاه شما رفع شد ؟ اگر دلیل ایراد و نکتش رو هم قید کنید بقیه ی دوستان استفاده خواهند کرد .
والبته با پشتکار مطمعنا همه ی مسائل حل می شه ، موفق باشید .
درود بر شما و همه ي دوستان
اتفاقا امروز بعد از يک مدت استراحت رفتم سراغ مدار و الان اومدم که پست بزنم که پست شما رو ديدم دوست عزيز. ممنون از پيگيريتون
مشکل ولتاژ بيس و اميتر ترانزيستور5 با تعويض خازن C15 (33نانو) حل شد چون براي رفع عيب که ولتاژ گيري کردم ديدم تا کلکتور ترانزيستور 4 ولتاژ دارم ولي اين خازن 33نانو ولتاژ رو به طبقه بعد منتقل نميکنه (تا قبل خازن ولتاژ وجود داشت ولي بعدش خير) منم تعويضش کردم و مشکل حل شد. سپس رفتم سراغ حساسيت کم مدار
من مطمئن بودم که دستگاهم ايرادي نداره فقط حساسيت بسيار پاييني داره و اصلا چيزيو سنس نميکنه. ولتاژ پايه هاي ترانزيستور و... همه چي چک شده بود. مرز صفر دقيق به دست اومده بود و...
همينجوري که داشتم مدار رو بررسي ميکردم، نظرم به سلف هاي مدار جمع شد. وقتي وظيقه سلف در مدار رو مطالعه کردم شکم رفت به همين سلفها
ازمدار جداشون کردم و از نظر مشخصات طولي و قطري و ... بررسيشون کردم با کمال تعجب ديدم بجاي 10 ميل طول، 20 ميل طول دارند
يعني مشخصاتشون به اين صورت بود. سلف 2دور به طول 20 ميل و قطر 10 ميل!! اومدم بجاش سلف 3 دور بطول 10 ميل و قطر 10 ميل گزاشتم تو مدار و قسمت آمپلي رو حذف کردم (بصورت موقت).
نتيجه اي که گرفتم اينکه حساسيت مدار چند برابر شد و حالا ميتونم بگم مدارم داره يه چيزاي سنس ميکنه. قبلا توي خونه هيچ واکنشي نداشت انگار که خاموشه دستگاه.
در آخر اينکه بايد ببرمش بيابون براي سنس اثر آسمون خيلي اميدوارم بهش