babrestan نوشته است:
سپاس از شما
بنده متنی رو نخوندم وقت هم نمیزارم که بخوام بسازم
در مورد مدار ک کار میکنم َهم کاملا تحقیق کردم و بدون نصب فریت هم جرقه رو میزنم هم لامپ هم سکه هم موبایل در حال زنگ فریت رو هم میدونم جریانش چیه نصب کنم باید ولتاژ بگیرم با اسکوپ! بعد میخوام با حوصله انجامش بدم فکر میکنم اطلاعات کافی درموردش دارم
در مورد فرانک شما اول از همه باید یک محیط تست در عمق ۱ متر الی بالاتر داشته باشین که این امکانش نیس اگر هم درست کنین دهها سال طول میکشه
محیط تست ۲۰ سانتی هم ک باید یکسال صبر کنین ک اونم بیست سانته بنده بر عقیدم مصمم هستم و فرانکو بعید میدونم عمق نفوذ داشته باشه
فقط اینکه جنس جعبه مدار شما ازچیه؟
سلام ودرود ببرستان عزیز.
خب بگذریم اون متن که مهم نبود ومطلب مهمی هم در رابطه با مدار حاوی پیام نبود که بخواین بسازین.
خب من که اشاره کردم شما الان دارین از حالت اکتیو پی دی استفاده میکنین که یک فلزیاب کوچیک محسوب میشه وچون گیرنده اون که کویلهای کوچک بخش امگا هستن میتونه تا حدودی جرقه یا مثال اون رو تشخیص بده که زیاد محسوس نیست اما زمانی این بخش کارایی خودش رو نشون میده که از هر دو حالت اکتیو وپسیو به همراه هم استفاده بشه .بخش فریت مهمترین بخش پی دی محسوب میشه که خیلیها رو ناکام گذاشته پس سعی کنید از تجربه علمی وعملیتون استفاده کنید.ما که آخرش نفهمیدیم جریان این قسمت چیه
خب در مورد محیط تست که هر وسیله ای رو بخوایم بسنجیم یا تست کنیم صد در صد لازم و ضروریه حتی پی دی یا پی دی کا اما در مورد فرانک هم درسته یک سیستم محدود شده هست اما این ربطی به عمق زنی این سیستم نداره مثل این میمونه که شما بهترین برند یک رادیو رو خریداری کرده باشین اما جایی باشین که رادیو نتونه هیچ سیگنالی رو دریافت کنه این به این معنی نیست که رادیو کارایی نداره چون کار رادیو گرفتن امواج تو محدود آنتن خودش هست.دقیقا فرانکو هم به همین شکل کار میکنه و همه چیز به سیگنالهای رادیویی قوی وضعیف بستگی داره.شاید ی جایی سطح زنی کنه اما جای دیگه عمق بالایی رو بزنه.البته دلیل دلسردیتون از فرانکو تا حدودی برام روش شده.این سیستم اگه خوب ساخته بشه هر چیزی رو سنس نمیکنه ومعمولا با گشتن جاهای بیخودی یا نداشتن مکان معتبر.معمولا بعد از کلی پیاده روی وبالا پایین شدنهای زیاد وندیدن هیچ سنسی کلا یک حالت بکش مرگ من به آدم دست میده
کلا در جریان هستم .ی سوال تا الان جایی با فرانک سنس داشتین .حتی یک فلز سطحی
(چوب) به همراه کمی فویل آلومینیوم چاشنیش