حمید نوشته است:
بهرام نوشته است:
مهندس حمید عزیز ببخشید که مجدد سوال می پرسم.اما چون میدونم تستهای مربوطه رو انجام دادین وبر همون اساس تریشر ساخته شده مشخص میکنه که از جزییات هدف و ماهیت اثر دفینه اگاهی کامل دارین همینطور فرانکو که این باعث خوشحالی ما هست که دانشمندی چون شما رو در کنار خودمون داریم.
مهندس زمان سنس دفینه با فرانکو چون میدونیم گیرنده وایت باند هست و اجازه عبور همزمان چند هارمونیک وجود داره ممکنه زمان سنس دفینه فقط یک هارمونیک خاص عبور کنه چون مشخص شده که یک جور حالت تفکیک رو نمایشگرها به نمایش میزارن وبر همین اساس میشه فهمید هدف فلزی هست ی نه.
چون من به این فکر افتادم که اگه بعد گیرنده .پهنای باند رو محدود کنیم واجازه بدیم فقط یک فرکانس عبور کنه مثل تیون کردن امکانش هست که بشه یک طلایاب خوب از فرانکو در آورد البته چون با ماهیت دفینه چندان آشنایی ندارم کمی مردد هستم.مثل همیشه منتظر جواب شیرین وپر محتواتون هستم.مرسی
خواهش میکنم.
باز هم اشاره میکنم چیزی که بعنوان یک موج الکترومغناطیس از تخلیه یون فلز قدیمی در خاک تولید میشه حالت یک پالس تقریبا سوزنی بسیار ضعیف و ظریف رو داره. چنین پالسی عملا مخلوطی از هارمونیکهای گسترده فرکانسی هست که از محدوده چند ده کیلوهرتز تا چند صد مگاهرتز رو در بر میگیره. بهمین دلیل سیستمهای مختلفی مثل دستگاههای مینرو یا پی دی یا همین فرانکو با اینکه در رنج دریافت فرکانسهای متفاوتی هستن و حتی آنتن متفاوتی دارن همگی یک اثر مشابه رو دریافت میکنن که البته بنظر من و طبق تجربه همین رنج دریافت فرانکو مناسب تر و قویتر هست. در چنین شرایطی واقعا نمیشه از یک فرکانس یا حتی رنج خیلی محدودی از فرکانس صحبت کرد. چون اصلا با یک موج شبیه به سینوسی با فرکانس مشخص سر و کار نداریم وگرنه مثل رادیو که روی یک فرکانس تیون و بنوعی قفل میشه کار بسیار راحت بود و سایر امواج مزاحم هم تا حد خیلی زیادی حذف میشد. اما اینکه این هارمونیکها در شرایطی تغییر میکنن و رنج فرکانسی اونها کمی متفاوت میشه درست هست و متاسفانه شرایط محیط بخصوص خاک و آب و هوا بیشترین نقش رو در این زمینه داره. بهمین دلیل نقش تقویت کننده واید باند اهمیت پیدا میکنه چون اگر محدودیت زیادی در این مورد در نظر بگیرین ممکنه بسیاری از اهداف در مکانها و شرایط متفاوت قابل سنس نباشن. بحث تفکیک هم از نظر من مطلقا منتفی هست.
د فلز هستن هر چند که حتی اگر خود فلز هم بود باز هم باید فرض رو بر خالص بودن فلز بذاریم که در کاوش بندرت پیش میاد که مثلا طلای خالص و تنها وجود داشته باشه. بهمین دلیل من در کلیت دنیای کاوش و هر دستگاهی هم که باشه مساله تفکیک دقیق رو کاملا مردود میدونم. اما در هر صورت حداقل در مبحث یون یابی اگر بپذیریم سیگنال الکترومغناطیس در اثر تخلیه الکتریکی یون فلز در خاک تولید میشه ؛ طبیعتا این تخلیه بین یون فلز و خاک رخ میده. بهمین دلیل فلز در هوا هرگز چنین کاری انجام نمیده! حالا اگر فلز رو بعنوان نیمی از این داستان در نظر بگیریم چرا نیمه دیگه داستان یعنی خاک رو دخیل ندونیم؟! خاکهای مختلف از مواد گوناگونی تشکیل شدن و از نظر املاح شرایط متفاوتی دارن. رطوبت و حتی دما هم در نحوه و کیفیت این تخلیه الکتریکی نقش مهمی داره و حالت اون رو کاملا تغییر میده. حتی در خاک نواحی مختلف لایه های بالایی و پایینی در عمق های مختلف اصلا شرایط یکسانی ندارن! در چنین شرایطی نمیشه کار با حساب و کتابی انجام داد و در واقع هر چقدر علم و نبوغ مهندسی هم خرج این کار کنین متغیر های محیطی مختلف تعیین کننده هستن و پر واضح هست که از نظر منطق ریاضی یک معادله با تعداد زیادی مجهول به هیچ روشی قابل حل نیست.
فدات بشم مهندس مثل همیشه گل کاشتی کاملا قانع شدم ممنونم
مهندس تا الان کسی این رو به شما نگفته اما من جسارت گفتنش رو دارم فقط بخاطر اینکه پسر خوبی ام
(مهندس تا الان به این فکر افتادین که یک کتاب کلی در مورد فلسفه فلزیابی بنویسین به نظرم هم کتاب پر فروشی میشه هم اطلاعات فنی خیلیها که هم ادعا دارن هم دستی تو آتیش به قولی. بیشتر میشه.تمام نکاتی که گفتین نکات کلیدی تو خودشون دارن که با کمی دقت مطالعه به راحتی میتونه مسیر یک کار ولو اشتباه رو عوض کنه من که این تقاضا رو از شما دارم در وقت بیکاری میتونین بهترین مجله رو تو دنیای الکترونیک دیجیتال عرضه کنین.اصلا هم شوخی نکردم کاملا جدی گفتم
فقط یک نکته رو اضافه کنم مهندس این مطالب که بارها توضیح دادین و اگه بگم از بیشتر صحبتهاتون نت گرفتم ومطالعه میکنم دروغ نگفتم.در مورد تفکیک که اصلا هدفم تفکیک نیست چون عملا و منطقا ممکن نیست من منظورم رو کامل و روان توضیح ندادم تقصیر از خودم شد.منظورم از تفکیک این بود که از رفتار شمارش نمایشگرها میشه ارزیابی دقیقی از سیگنال ورودی از هدف بدست آورد که با دیگر سیگنالهای کاذب فرق میکنه این به نظرتون نشون دهنده چیز خاصی نمیتونه باشه.؟
اکثر اهدافی که توسط خودم ودیگر دوستان رهگیری شدن با نوع نمایشگر چشمکزن یا همون مسلسلی دوستان همراه بوده که گفته های شما رو تصدیق میکنه همون پالس سوزنی منقطع اما در مورد اهداف کاذب این سیگنال جاش رو به نوع ممتد داده که قابل تشخیصه من بیشتر هدفم اینه بشه این پالسهارو فقط اجازه عبور بدم که مطمنئم شدنیه اما با توضیح کاملا منطقی شما جوره جوره ممکنه تعدادی از اهداف از دست برن که میشه واسه این کار هم راهی پیدا کرد.اما چیزی که میمونه یک سیستم طلایاب با کمترین میزان جذب خطا.
در کل مهندس من آدم ایده پردازی هستم اما منطقی هم هستم.همین که بشه فرانکو رو از محدودیتی که داره در بیاریم فکر میکنم کار کمی نیست.که در این بین به شدت هر چه تمام به کمک وراهنمای های مهندس خوب وکمالگرایی مثل شما نیاز مبرم داریم .انشالله سایتون کم نشه
واسه سلامتی مهندس حمید و عواملشون یک صلوات مهدی پسند ختم کنین