Dadson نوشته است:
بهرام نوشته است:
babrestan نوشته است:
درود
خدا قوت اقا بهرام
پیشنهادم اینه رو پیدی کار کنید چون فرستنده جداگونه داره
با کمک هم میشه یکاریش کرد من خیلی روش کار کردم انقد حساسه شاید به صورت شانسی به یه جوابی رسیدم اما بعد از دستکاری هر کاری کردم برنگشت به حالت اول! میشه با کمک همدیگه فناشو فهمید و کم نیستن اونایی که بارها ساختن جواب نگرفتن منجمله خودم!حالت ردیابیشم یکم گنگه!ناگفته نمونه بعد از خرابی سیستمم الان سکه ۲۰۰ تومنی رو ۲۰ سانت میزنه اما میخواستم ردیابش از دور سنس کنه که بعید میدونم برا همین گزاشتمش کنار
درود.خب پی دی هم طرح خوبی هست اما به نظرم کامل نیست اما میشه طرح رو کمی تغییرات داد تا حساسیتش به مراتب چندبرابر بشه.در مورد فرستنده هم عرض کنم قدرت پی دی به فرستنده چندان ربطی نداره.به این علت در این طرح از فرستنده استفاده شده تا علاوه بر داشتن کمی حساسیت بین گیرنده وفرستنده یک تعادل بوجود میاد باعث میشه لب مرز سنس قرار بگیره.من این رو روی اولین پی دی (توتم)که ساختم و تغیرش دادم متوجه شدم در اون طرح هم فرستندش به کمک تایمر555 کار میکنه و من از کلاف سیمپیچ خیلی کوچیک که به درد پین پوینترها میخوره استفاده کردم.چیزی در حد3 سانت قطر سیمپیچ بود.بعد تنظیم یک مگنت نودیوم رو از فاصله90 سانت تا 1متر با قدرد سنس میکنه
بیشترین مشکل پی دی قسمت یونیاب اون هست که به اندازه تقویت نشده البته باید دقیق وبه اندازه تقویت بشه وگرنه ممکنه سنسهای آهنی هم تجربه کنیم.
خب فعلا که روی این طرح کار میکنم .لااقل مشخص شده که به خوبی کار میکنه و محدودیتهایی هم که داره به زودی رفع میشه
من متوجه شدم شما علاقه زیادی به پ دی دارین چیز خاصی از این سیستم دستگیرتون شده.چون هر کسی که ساخته رضایت نداشته
به هر حال اگر قرار به همکاریی در اون طرح باشه باید وقت داشته باشیم و کارهایی هم که تا الان انجام دادین روی طرحتون به من منتقل کنید تا ببینم چی به چیه راهی برای بهبود هست یا نه .اگر هم که از روی طرح اصلی که منتشر شده ساختین که هیچ نگفته نتیجه مشخصه
مهندس بهرام عزیز سلام من زیا حرفه ای نیستم ولی خواستم بگم طبق تجربه من محل و شکل قرار گیری سیم پیچ تو این طرح بسیار موثر هست ضمنا چون اینجا فرستنده نداریم احتمالا سنس از طزیق تغییر فاز موح تقویت شده از طریق تاثیر همون امواج تولید شده یا پدیده رخ میده حالا سوالم اینه آیا نمیشه ما یه فرستنده اضاف کنیم تا موجی نزدیک به موج اصلیمون بفرسته و با آنتن فریت دار و امگا سعی کنیم تاثیری که نویز سفید با ایجاد همون شیفت فاز بوجود میره سنس رو انجام بدیم .نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه با تشکر
............................
درود بر شما دادسون عزیز.اول از همه ای کاش این پست رو تو تاپیک خودش میگذاشتین تا پراکندگی اطلاعات پیش نیاد که بعدها هم خودمون و هم دوستانی که مطالعه میکنن از مسیر تاپیک منحرف نشن
اما اشکال نداره.عرض شود بستگی به گیرنده وفرستنده وقدرت انتشار امواج هست که ممکنه مجبور بشیم فریت رو در کناره ودورتر از امگا تنظیم کنیم.
بله به احتمال زیاد همون تاثیر رو هم روی پی دی شاهد هستیم اما وقتی اسم تغییر فاز رو میبرین درست نیست.اگه به گفته های مهندس اشارف داشته باشین متوجه میشین که اینجا چیزی به اسم موج وجود خارجی نداره که با تغییر فاز آشکارسازی رخ بده این بیشتر واسه سیستمهای آنالوگ تعریف شدست.
خب این سوالتون کمی مبهمه و چیز زیادی دستگیرم نشد . اما چیزی که من متوجه شدم رو عرض میکنم.
خب میشه انواع فرستنده هارو ساخت اما منظورتون کدوم موج هست اگه منظورتون موجی هست که به واسطه امگا تولید میشه خب بله اما هدفتون از این کار چی هست.یا اگه منظورتون موجی باشه که از هدف ساطع میشه باید بگم اینجا ما موجی که شناخته شده باشه و با ابزارهای الکترونیکی بشه تولیدش کرد نه وجود داره نه مشخص شده که دقیقا چه نوع سیگنالی هست اما مشخص شده که دارای مولفه رادیویی هست.اینجا نویز سفید رو نمیدونم شما از کجا آوردین اگه منظورتون سیگنال هدف یا اثر پدیده چیزی شبیه به نویز باشه من فکر میکنم ممکنه شبیه باشه اما دقیق مشخص نشده که نویز سفیده واقعا اما ممکنه. چون نویز سفید هم به همین شکل دارای گستره فرکانسی هست که به اثر پدیده نزدیکه