نویسنده |
پیغام |
شایان
کاربر حرفه ای
|
حمید جان خدا پدرتو بیامرزه اگه هم زنده هست ایشالا سالیان سال برات نگهش داره دمت گرم بالاخره یه حرف منطقی و بدون طرفداری از چیزی زدی واقعا اگه این موردایی که در مورد ورژن 2 دارین میگین از نظر عملی واقعا جواب بده عالی میشه و دیگه جای هیچ شک و شبه ای باقی نمیمونه
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 12:09am |
|
|
اشکان
کاربر فعال
|
واقعا خسته نباشید مهندس به امید خدا و همت شما ودیگر اساتید این ابر ردیاب پس طی مراحل آزمایشی بعنوان گل سر سبد این انجمن در قسمت فروشگاه قرار بگیره
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 12:56am |
|
|
rahmana
|
انسان کار می کند ، کار انسان را می سازد.
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 12:58am |
|
|
Kani
استادیار
|
بابا ایول به اینهمه هنر و پشتکار و خلاقیت و یکدلی اولا بنده شرمنده همه دوستانم که نتونستم اونطور که باید و شاید با ردیاب 22 که سری آخر به دستم رسیده تستهایی رو هم در منزل هم در بیرون و هم روی هدفهای واقعی انجام بدم و دارم باهاش فعلا تمرین میکنم.
تا بخودم اومدم دوستان همه کارهارو تقریبا انجام دادند.
یه حرفی با دوستانی دارم که از ردیاب ناراضی بودند: ببینید نظر شما هر چی بوده محترمه و در پیشبرد کار ردیاب جدید بنظرم موثر واقع شده. انتقاد سازنده ست و من دست کسانی رو میبوسم که انتقادات سازنده داشتند و دارند. دوستان بدون تعصب این قضیه رو در نظر بگیرید:
تا اونجا که من اطلاع داشته باشم کسانی که میخواستند کاری انجام بدند یه ردیاب میگرفتند و در کنارش از یه نقطه زن استفاده میکردند. حالا بعضیا ردیابهای ساده بعضیها هم ردیابهای پیشرفته و گرانقیمت که اولا اون ردیابها نقطه رو نمیزنند و دور و بر هدف یعنی زاویه 45 رو میگیرند اونم با خطاهای زیادی که دارند!!!!!!!
بعد از نقطه زن استفاده میکردند.
به نظر من ردیاب 22 بهترین گزینه برای این افرادیست که در کنارش از نقطه زن استفاده میکنند و میشه گفت احتیاج به نقطه زن هم نیست ولی با وجود مشکلات و خطاهایی که داره و بقیه حرفا ................ حداقلش از اون ردیاب های گذشته در مثال بالا خیلی بهتره. پس من اینو یه مزیت بزرگ می بینم و میتونید از مجتبی عزیز هم بپرسید هدف من از خرید ردیاب 22 فقط داشتن یه ردیاب در کنار نقطه زن بود و بهمین راضی بودم و هستم و توقع زیادی ازش نداشتم.
حالا دوستان بیایید یه کم با انصاف به قضیه نگاه کنیم و منم بگفته شایان عزیز اگه واقعا این مواردی که در ردیاب 35 اعمال شده و با کمک دوستان عزیز دیگه فرکانس دفینه هم پیدا بشه و اعمال بشه جدی میگم باید جشن گرفت. مهندس حمید و مجتبی عزیز کاری کردند که تو دنیا هیچکس نتونسته همچین ادعایی بکنه. اختراع و ابتکار و خلاقیت بسیار مهمی در راهه.
و من از همین جا دست همه کسانی که در ساخت این ردیاب نقش داشتند رو میبوسم چه مهندسین عزیز حمید و مجتبی چه جناب دستان و شهریار و هوشی عزیز که قراره فرکانس دفینه رو بدست بیارند وچه کسانی که انتقاد سازنده داشتند و کسانی که زحمت حفاری رو متحمل شدند.
انشالله ردیاب جدید جواب اعتماد دوستان و زحمتهای طراحانشان را خواهد.
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 1:11am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: دوستان برای ناشناس بودن دستگاه بنده پیشنهادی دارم امیدوارم همه هم موافق باشن. اون هم اینه که دستگاه کلا یک ورژن باشه و اسم سایت و لوگوی ما هم کلا نباشه. روی ال سی دی هم فقط مدل دستگاه نوشته میشه. در حالت عادی که روشن بکنین اسم فلزات به صورت مخفف نشان داده بشه. ولی اگر مثلا کلیدهای فشاری رو بگیرین و دستگاه رو روشن کنین ؛ اسم فلزات دیگه تا موقع خاموشی دستگاه کامل نمایش داده میشن! یعنی عملا با رمزی روشن کردن دستگاه فقط میشه اسم کامل فلزات رو دید و با روشن کردن عادی همه چیز حالت مخفف و ناشناخته داره! فکر میکنم این شاید بهترین راه باشه. حالا دوستان لطفا نظرشونو اعلام کنن.
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 1:16am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان بنده این دستگاه رو دیروز ساختم و به نتایج خوبی رسیدم فعلا تو قسمت تست وزن کار کردم که عالی جواب داد وقتی ولوم وزن رو میچرخونم از صفر میاد تا ده بعد مینویسه یک گرم یعنی یک گرم رو دیگه حذف میکنه . من هم یک گرم طلا داشتم دقیقا بعد تا شماره 8 برای من این طلا رو میزد و وقتی ولوم رو چرخوندم روی السی دی نوشت یک گرم دیگه انتنها طرف اون یک گرم نرفت حالا هرکاری هم بکنی نمیرفت ثابت بصورت موازی موند خیلی جالب بود ولوم برد یعنی قدرت هم اخر کردم که مثلا ذرات رو بزنه اما نزد که نزد بعد دو تا انگشتر نقره داشتم با ترازو دیجیتال کشیدمش تقربیا 6 گرم شد البته نگین مشکی هم داشت تو همین هول و هوش بود تا 6 گرم دقیقا دیگه اینو هم نزد بعد اهن دو کیلویی گذاشتم تا دو کیلو هم خوب کار کرد البته روی ال سی دی مینویسه دو کیلو وقتی ولوم رو میچرخونم وقتی نوشت دو کیلو یعنی دیگه کمتر از دو کیلو رو نمیزنه ناقلا . خیلی برام جالب بود . اتفاقا یه مقدار ذرات داشتم که از قبل با دستگاههای مختلف ردیاب گرفته بودم جمع کرده بودم یه نایلون پر شده بود تقریبا دو کیلو میشد همراه با خاک که همراش ذرات داره. ناگفته نمانه که تقریبا 50 نفر تا حالا کار کردند و حفاری انجام دادند تا این ذرات رو من جمع کردم و جا داره از همه انها اینجا تشکر کنم و خیلی زحمت کشیدن تا حالا با من بودند و همیشه میگفتند ما به شما ایمان داریم اخرش به نتیجه میرسین این نایلون پر از ذرات بالای بیست جا حفاری انجام شد با دستگاههای مختلف که پدر ما دراومد حالا بدرد خورد . گذاشتم همه اونها رو تو 2.5 گرم میزد و وقتی 3 گرم گذاشتم دیگه نزد فکر کنم تو زمین که بریم همین 20 گرم یا مثلا 50 گرم کافیه کاملا حذف میکنه و انتن دیگه بیخودی قیچی نمیکنه حالا بعدا تو وزنها بالاتر تست میکنم مثلا 700 کیلو روی اهن میذارم پراید رو تست میکنم ببینم میره طرفش یانه روی چند اینو حذف میکنه . دمت گرم اقا حمید ترازو دیجیتال غیبی ساختی از راه دور وزن فلز رو میسنجه این از تست وزن که داشتم و تا اینجا اکی بود .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 1:59am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 2:23am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
تبریک فراوان به مهندس حمید و مجتبی خان
وزن مسله خیلی مهمی هست
شما وقتی جای رو با ردیاب میگیرید که در اونجا بار نیست بلکه ذرات خیلی قوی هست مثلا تو عمق دو متری که دستگاه اونجا رو زده می کنید دو متر که تموم شد می بینید باز میزنه و حتی از سنگهای اونجا هم بر میدارید با خاکش تو بیرون نمیزنه ولی وقتی باز میرید همون جا قیچی میشه علتش اینکه تو اون محل مقدار خیلی زیادی ذرات هست که وقتی تجمع داره خودش رو طلا نشون میده ولی با این اختراع عزیزامون شما بدون نیاز به حفاری بیخودی , میتونید کل ذرات رو حذف کنید و همچنین وزن جنس رو بدست بیارید
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 3:03am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 3:05am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با سلام و خسته نباشید به اقا مجتبی و اقا حمید عزیز بخاطر تلاش و پشتکارشون در ساخت ردیاب2 یه سوال برام پیش اومد خواستم از اقا حمید بپرسم تو این ردیاب چدید هم باید برای هر گزینه منظور طلا نقره مس... باید 5 دقیقه دستگاه روشن باشه ؟ اگه هست ایا امکان کم کردن این زمان وجود داره؟ همانطور که گفتین در ردیاب جدید برای طلا 6 فرکانس گزاشتید ایا اگه بخواهیم برای تست از این 6 فرکانس تائید بگیریم باید 30 دقیقه زمان صرف کنیم؟ با ارزوی موفقیت
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 9:16am |
|
|
|