Sooorooosh نوشته است:
بهرام نوشته است:
رویا نوشته است:
عجب بابا عجب !!! خدا حفظ کنه مهندس حمید عزیز رو که علمش رو بی هیچ منتی برای استفاده عموم قرار داده ، این یونیاب فرانکو هم داستان شده برا خیلیا ، حرفام شاید برا بعضیا نیش دار باشه ، نفس انجمن فلزیاب برای اینه که بالاخره از دانش اساتید و عالمان و عالم نما ها
استفاده بشه و با هم فکری به نتیجه کلی برسیم ، وگر نه اگه بعضیا بجای فرانکو بودن ادعای خدایی میکردن میگفتن این یافته من است و به هیچ کس اطلاعاتی نخواهم داد ، (با تغییراتی که ایجاد کردم مدارم عالی شده ، خب چه کنیم مدارت عالی شده ، برو استفاده کن ،_^^ دلیلی نداره اگه کمکی به سایرین نمیکنی بیای بگی . من هسته اتم را شکافته ام ، من دستگاهم خیلی شعاع میزند خخخ من خیلی
خوبم ،
با عرض ادب واحترام
نمیدونستم یک پیشنهاد ساده دل بعضی دوستان به درد میاره
دوست عزیز اگه سر صحبتتون بنده هستم باید بگم جوری صحبت میکنین که انگار هیچ اطلاعت فنی از این مدار عمومی نشده وشما دوستانتون آخر موندین وهیچی بدست نیاوردین.تمام و کمال این مدار با تمام جزییات ساختش اعم از اپراتوری ونحوه تنظیم و استفاد صحیح از مدار بارها توسط مهندس حمید واساتید دیگه مطرح شده دیگه مشکل کجاست که هر از گاهی سرو کله یکیتون پیدا میشه به اصلاح همین آقا دنبال خر مرده میگردین تا دیروز قسمش میدادیم بابا جون من این مدار در حد خودش بهترینه نمیتونه راش بندازه چسبیده به یک مدار با ده برابر پیچیدگی .بعدش خیلی عذر میخوام کدوم همفکریی اصلا شما چندتا پست مفید تو این تاپیک گذاشتین که حالا دنبال یک مدار بدون نقص میگردین گفتن انجمن فلزیاب و ردیاب نگفتن هر طرحی رو مفتی تقدیمتون کنن که . شما هم زحمت بکش .چندبار هزینه کن چندبار بیابون کاوش انجام بده اعلام نتیجه کن تا مشخص بشه اصلا دنبال کاوش هستین یا نه .فقط همین بیاین اینجا بگین فرانکو فلان کرد خب دمش هم گرم من هم به خاطر طرح جالبش این تاپیک زدم که استفاده کنین اگه هم همفکری کردن بلد هستین و دنبال بهینه کردن و کم کردن محدودیتهاش هستین پس چرا حضور ندارین.بله چرا خوب نباشیم دوستانی که اینجا فعالیت کردن وساختن ونتیجه گرفتن و حاصل تلاششون رو هم به نمایش گذاشتن و راهکار ارائه دادن بهترین هستن شما هم میتونی باش حتی در حد درست کردن یک انتن ساده هم نه وقت گزاشتین نه میتونین بزارین چون مشخصه اینکاره نیستین.که اگه بودین الان شمکتون مثل دماغتون پر از باد نبود و جوش نمیزدین چرا فلانی گفته من بهترم که اصلا مشخص نیست منظورتون کی هست.
کار هر کی بوده خودش بگه
مهندس بهرام عزیز . ظاهرا ایشون منظورش بنده هستم
شما اصلا ناراحت نباش و قرص و محکم به راحت ادامه بده . در طول این تاپیک از این قبیل آدمها زیاد اومدن و رفتن و جز اختلال در تاپیک قصد دیگری ندارن . بهرام جان برای افزایش گیرندگی امواج در مورد رفلکتور اگه ممکنه توضیح بیشتری بدی جنس رفلکتور از چی باشه ؟ اینکه ابعاد رفلکتور چقدر باشه ؟و در چه سمت و سویی
نسبت به فرانکو قرار بگیره ؟ و اون نفری که قراره کمک کنه به چه صورت باید در محل حضور داشته باشه. ممنون
سروش جان اخه من آدمی نیستم که بیخود جا بزنم اصلا اینطور نیست ایشون با بنده بودن اما ذره ایی واسم مهم نیست مطمئن باش.چون من نه از خودم تعریف کردم نه گذاشتم فردی که ازم راهنمایی میخواد بی جواب برگرده واسه همین از خودم مطمئنم
ایشون چون دیدن ما اینجا داریم روی طرح کار میکنیم ودوستان هی درخواست میکنن من اجابت نمیکنم یک جور احساس کفری شدن بهشون دست داده که طبیعیه
ما خودمون هم این دوره رو گذروندیم میدوینم چه حال بدی به آدم دست میده وقتی یکی قول میده بعد میگه شرمنده نداریم
اما اینطور هم نیست فعلا که طرح کار داره اینطور نیست که چند روزه بخوام یک چیزی عمومی کنم که فردا هزار عیب وایراد داشته باشه و فقط هزینه اضافی روی دوش بچه ها بزاره.اگه اینطور نبود 30 رقم طرح نمیکشیدم .باور کن یک روزحساب کردم دیدم از ساعت فلان تا فلان هم من و هم رایانه روشن بودیم.شد16 ساعت مداوم.میدونی یعنی چی
بعد یک عده که ماه به ماه حضور ندارن معلوم نیستن اصلا کجا تشریف دارن سرزده میان تیکه های شکری هم به آدم میندازن یکم به ادم بر میخوره وگرنه سعیمون این بوده که به هم کمک کنیم.هر چند که بعضیها واقعا لیاقتش رو ندارن بدون تعارف میگم.فقط دنبال لقمه آماده میگردن.با این حال بزار بگردن من مشکلی ندارم
خواهش میکنم کلا رفلکتور مطمئنم در موردش شنیدی یا مطلبی خوندی.اکثرا به خاطر جذب وانتقال سیگنال رادیویی استفاده شده و چون اینجا کار ما هم بر همین اساس هست میشه از رفلکتور استفاده کرد.رفلکتور دقیقا میتونن به هر شکل وابعادی باشن.واسه کار ما بهتره ابعادش کمتر از یک متر نباشه و از جنس الومینیوم که چون کمی گرون هست وحمل ونقلش سخت میشه از فویل الومینیوم ضخیم استفاده کرد.
ظاهر وکاربرد رفلکتور هم مهم هست چون ما اینجا نمیخوایم سیگنال رو متمرکز بر یک جهت کنیم میشه به شکل مسطح ساخت شما یک سطح صاف یا یک ورق الومینیوم یک متری رو با خودتون حمل میکنید فقط اسکلت و زه اون رو از ورق چوب باید بسازید ودستتون هم نباید در هنگام کار به فویل کوچکترین تماسی داشته باشه .جهت حرکت هم باید تست بشه چون سیگنال رادیویی زیاد مد نظرم نیست قرار این رفلکتور کار جذب وانتقال اثر رو انجام بده در همون جهت حرکت فرانکو شمال وجنوب باید باشه. اپراتور رفلکت باید پشت سر اپراتور فرانکو قرار بگیره نه جلو.این کار باعث میشه اگه سیگنالی از هدف هر چند ضعیف از سمتی که ما در حرکت هستیم به انتن برخورد کنه ودریافت نشه رفلکتور دوباره باعث بازگشت سیگنال به سمت انتن میشه.این کمک میکنه هدف رو رصد کنیم.
البته اینها تجربی هستن بعد ساخت باید تمرین وتست بشه که چه مقدار جوابگو هست شاید کمتر یا بیشتر شاید احتیاج باشه از رفلکت بزرگتری هم استفاده بشه اما در کل این مطلب هم پایه علمی داره وجوابگو هست اما در مورد فرانک چقدر تاثیر پذیره باید تست بشه.