نویسنده |
پیغام |
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
درود بهرام جان. اینکه بخوام یه همچین گافی داده باشم و همینجوری و بی مهابا دو نفر آدم برویم به کوه و دشت و بیابون تو این سرما ورق یک متری را به دست گرفته و بخوام کورکورانه بگردم تا شاید دستگاه جایی رو به من نشون بده،اون هم برای تست به این مهمی،حقیقتا دیگه از ما گذشته تو این چند سال با فرانکو اونقدرحفاری کردم که حداقل ۲ تانقطه بکر و مطمئن رو کنار گذاشته باشم برای همچین روزهایی که لازم شد و بخوام تستهایی انجام بدم . و تا اینجای کار هم این روش من بوده هر تغییری که انجام میدم میام و روی نقاط تست میکنم تا ببینم چقدر فرق کرده با اینکه کنجکاو هستم ببینم داخلشون چیه خب بگذریم. باتستی که انجام دادم این نقطه درمحدود شهری و گیرندگی امواج خوبی هست . که تفکیک فلزجو با لوپ ۶۰ ، مس و مفرق نشون داده. این نقطه را با شعاع ۳ متر قوی و واضح از جنوب به شمال با دستگاه سنس دارم ولی در تستی که با رفلکتور 1×1 ورق آلومینیوم انجام دادم هیچ تأثیری درافزایش شعاع آشکاری هدف مشاهده نشد و همون مقدار ۳ متری بود که از قبل داشتم . آزمایش را چند بار انجام دادم و مطمئن شدم
|
شنبه 22 آذر1399 - 6:44pm |
|
|
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
درود بر اساتید عزیز دوستان به نظرتون به جای تقویت کردن مدار فرانکو بهتر نیست مداری ساخته بشه که امواج و اثرات فلز دفن شده رو تحریک کنه و اثرش رو چند برابر .تا فرانکو بتونهبه راحتی سنسش کنه؟؟(فرانکو در محیط شهری واقعا عالی عمل میکنه ولی در بیرون یا واقعا فلز نرمی نیست و یا فرانکو بیشترشون رو رد میده) اساتید لطفا نظر بدن ایا این کار شدنی هست یا خیر ؟مدار جلوتر و یا عقبتر از فرانکو حرکت کنه
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
شنبه 22 آذر1399 - 8:05pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
آقا سروش شما کدوم طرحو ساختین؟ میشه در مورد تقطه زنیش کمی توضیح بدین. فرانکو من نقطه زنی نداره متاسفانه
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
شنبه 22 آذر1399 - 10:08pm |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
در مورد عملکرد مدار
سروش جان شما هم نظرتون رو بفرمایید مغاییرتی بود اعلام کنید
1-بحث سر نقطه زنی و شعاع زنی الویت دومه اول باید ثبات و گیرندگی مدار محک بخوره اونم بصورتی هست که مدار رو رو به جنوب به سمت اسمون میگیریم تا یتونیم گیرندگی رو به حدی برسونیم که حالا 60 درجه 80 یا 90 رخ بده اینجا نباید به خیال اینکه دستگاه درست و تنظیمه حرکت کنیم همون نقطه که تنظیم کردین رو علامت زده و چپ و راست بشید ببینید سنس کاذب دارید یا خیر اگر با 30 درجه چپ و راست کردن سنسی رخ داد دستگاهتون حساسیت بالا داره اما میتونه اهداف رو خوب بزنه ولی با کنترل حرکت چپ و راستی داشته و اگه با 45 درجه چپ و راست کردن سنس داشتید که مدارتون با ثبات هست و قدرتش کمتر خواهد بود ---- البته همون نقطه اول بعد دو دقیقه همچنان باید همون میزان گیرندگی و زاویه برای چپ و راست و اسمون یکی باشه که اون زمان صحت درستی سیستم تقریبا مشخصه یعد از اون میتونید مدت 5 دقیقه به جلو و عقب برید و کاوش بکنید و ده متر اونورتر بدون تغییر تنظیمات میزان گیرندکی در زاویه از سنس چپ و راست و اسمان را مشخص کنید و مقایشه کنید --- نتیجه رو به خاطر بسپارید و به نقطه اول برگردید و مجدد امتحان بکنید اگر باز هم همون زاویه سنس شد مدارتون برای کاوش اماده هست اما اگر تغییر در 10 متر انورتر خیلی فرق داشت منطقه به دلیل موانع امواج یا شیب و تغییراتی در میدان زمین رخ میده که پرامترها دسخوش تغییر میشن که کاوش در این نقاط خیلی سخت میشه
2- تنظیم زاویه اثر اسمان هم فقط مربوط به تنظیم استانه نیست و توجه کنید جهت گیرندگی امواج هم در تنظیم استانه خیلی تاثییر داره به نحوی که اصلا شما بجای تنظیم اسمان ممکنه با کمی چپ و راست کردن بیخودی سنس داشته باشید که مشکل جهت فرستنده ها هست بنظر من نقش فرستنده در محور 90 درجه به سمت هدف مهمترین و کارامدترین حالت تاثییر امواج هست و البته امواج از روبرو هم خیلی میتونه باعث بی ثباتی باشه
3- دستگاهی که استانه اون در نقطه عوض میشه کاملا ناکارامد هست -- باید تو ساختار و کیفیت برخی قطعات و اجزا اونقدر دقت کنید که بلاخره به نقطه ای برسید که ثباتتون 100 درصد باشه
4- تغییرات سطح گیرندگی ممکنه 10 متر اونورتر از نقطه اول تغییراتی در استانه ایجاد بشه که مثلا جهت اسمان در زاویه کمتر یا بیشتر رخ بده یا اصلا رخ نده که با این وضعیت مدار این بخاطر شیب و تغییرات فرستندگی هست و به ثبات مدار ربطی نداره
5- ضعف کاوش در محدود بودن جهت شمال و جنوب به ساختار تقویتی مدار هم ربط داره .
موفق باشید
|
شنبه 22 آذر1399 - 11:01pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
Mojtaba195 نوشته است: آقا سروش شما کدوم طرحو ساختین؟ میشه در مورد تقطه زنیش کمی توضیح بدین. فرانکو من نقطه زنی نداره متاسفانه زنده باشی آقا مجتبی . طرحی رو که من زدم همون طرح آخر عرفان هست یعنی ۲ سلف با قسمت امپلی . در مورد نقطه زنی باید بگم که خیلی راحته . اولا اکثر اهداف واقعی جهت سنس آنها از جنوب به شماله و در دیگر جهات نباید سنسی رخ بده . برا نقطه کردن هم وقتی مثلأ یک هدفی را با شعاع ۳ متر آشکار میشود و اولین led روشن شده و به همین صورت که به هدف نزدیک میشویم led دوم نیز روش میشود و با نزدیکتر شدن به هدف led سوم روشن خواهد شد . مسیر را ادامه میدهیم و به سمت هدف حرکت میکنیم تا جایی که هرسه led خاموش شده با خاموش شدن هر ۳ LED نشان میدهد که آنتن دقیقابالای سرهدف قرار گرفته . و آنجا را علامت گذاری میکنیم . حال اگر به حرکت خود ادامه دهیم دوباره و به ترتیب led ها روشن خواهند شد . من اکثر مواقع با این روش نقطه را پیدا میکنم . البته میتوان با کم کردن قدرت دستگاه و یا کاهش طول آنتن ، نقطه را پیدا کرد که نیاز به ممارست و تمرین دارد
|
شنبه 22 آذر1399 - 11:33pm |
|
|
رویا
کاربر فعال
|
سلام آقا سروش یه سوال دستگاه شما وقتی میخواید اثر آسمان رو دریافت کردید ، با همون زاویه آیا به زمین هم واکنش نشون میده یا نه ؟
|
شنبه 22 آذر1399 - 11:51pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
آخرین بار توسط Sooorooosh در یکشنبه 22 آذر1399 - 12:19am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 22 آذر1399 - 12:02am |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
رویا نوشته است: سلام آقا سروش یه سوال دستگاه شما وقتی میخواید اثر آسمان رو دریافت کردید ، با همون زاویه آیا به زمین هم واکنش نشون میده یا نه ؟ سلام دوست عزیز خیر وقتی آنتن را رو به زمین میگیرم واکنشی ندارم .
|
یکشنبه 22 آذر1399 - 12:05am |
|
|
رویا
کاربر فعال
|
عجیبه دلیل چی میتونه باشه ؟ که دستگاه من رو به پایین هم واکنش داره
|
یکشنبه 22 آذر1399 - 1:01am |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
رویا نوشته است: عجیبه دلیل چی میتونه باشه ؟ که دستگاه من رو به پایین هم واکنش داره زیاد مهم نیست . شما فقط یک تست را انجام بده اگر جواب داد یعنی دستگاه داره درست کار میکنه و میتونی کاوش رو شروع کنی . دستگاه را طوری تنظیم کن که هر ۳ تا چراغ روش بشه و آنتن تلسکوپی را ۶۰ سانت بیرون بکش روبه شمال قرار بگیر زاویه آنتن حالت موازی با زمین و دسته را گرفته باشید ، در این حالت اگر با دست دیگر، آنتن را لمس کنی باید یک یا دو و یا هرسه ، چراغ خاموش شود . تست لمس آنتن با دست رو حتما انجام بده و نتیجه رو بگو تا راهنماییت کنم
|
یکشنبه 22 آذر1399 - 1:14am |
|
|
|