انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 1:13pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 562 , 563 , 564 , 565 , 566 , 567 , 568 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همگی اینم از فرانکوی من :x

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 22 آذر1399 - 1:57am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بسیار عالی دسته بسیار بلندی انتخاب کردید :D

یکشنبه 23 آذر1399 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
Sooorooosh نوشته است:
رویا نوشته است:
عجیبه دلیل چی میتونه باشه ؟ که دستگاه من رو به پایین هم واکنش داره

زیاد مهم نیست . شما فقط یک تست را انجام بده اگر جواب داد یعنی دستگاه داره درست کار میکنه و میتونی کاوش رو شروع کنی .
دستگاه را طوری تنظیم کن که هر ۳ تا چراغ روش بشه و آنتن تلسکوپی را ۶۰ سانت بیرون بکش روبه شمال قرار بگیر زاویه آنتن حالت موازی با زمین و دسته را گرفته باشید ، در این حالت اگر با دست دیگر، آنتن را لمس کنی باید یک یا دو و یا هرسه ، چراغ خاموش شود . تست لمس آنتن با دست رو حتما انجام بده و نتیجه رو بگو تا راهنماییت کنم

سروش جان امکانش هست اطلاعات ساخت همین مدار اقا عرفان رو بزارید ما هم بسازیم

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

یکشنبه 23 آذر1399 - 12:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

adnistor_6 نوشته است:
Sooorooosh نوشته است:
رویا نوشته است:

زیاد مهم نیست . شما فقط یک تست را انجام بده اگر جواب داد یعنی دستگاه داره درست کار میکنه و میتونی کاوش رو شروع کنی .
دستگاه را طوری تنظیم کن که هر ۳ تا چراغ روش بشه و آنتن تلسکوپی را ۶۰ سانت بیرون بکش روبه شمال قرار بگیر زاویه آنتن حالت موازی با زمین و دسته را گرفته باشید ، در این حالت اگر با دست دیگر، آنتن را لمس کنی باید یک یا دو و یا هرسه ، چراغ خاموش شود . تست لمس آنتن با دست رو حتما انجام بده و نتیجه رو بگو تا راهنماییت کنم

سروش جان امکانش هست اطلاعات ساخت همین مدار اقا عرفان رو بزارید ما هم بسازیم

رجوع کنید به صفحات ۴۳۰ تا ۴۵۰ کاملا مطالعه بفرمایید . چون تا اینجا همه مطالب گفته شده و به راحتی قابل ساخت میباشد . با دقت مطالب را بخوانید و یادداشت کنید سپس‌ با صبر و حوصله اقدام به ساخت کنید هیچ عجله‌ای نکنید . پیشنهاد میکنم حداقل یک بار از اول تا آخر کل صفحات تاپیک را مطالعه کنید و نکته برداری کنید تا ذهن شما با چگونگی ماهیت و کار کرد مدار آشنا شود . با مطالعه کردن متوجه خواهید شد که این دستگاه به چند روش آماده ساخت شده با انواع pcb و شماتیک که هر کدام به نحوی کارایی خود را دارند و گیج نخواهید شد .اساتید بزرگی در طول این چند سال مطالب ارزنده و با ارزشی را از خود در این تاپیک به یادگار گذاشته اند. که به جرات می‌توان گفت در هیچ کتابی گفته نشده‌.

با این وضعیت گرانی قطعات و بازار اجناس آشغال اگر می‌خواهید از ساختن مدار نتیجه بگیرید، باید همه مطالب را بخوانید حتی اگر چند ماه طول بکشه مهم نیست .
بی مهابا وارد ساخت نشوید حتمأ از قبل از نظر ذهنی این آمادگی رو در خودتون داشته باشید. با صبر و دقت خیلی زیاد چون اینجا دیگه از بس که سوالات تکراری جواب داده شده ‌، از کسی هم انتظار نداشته باشید که کمک کنه تو این اوضاع و احوال که هیچ کس دل خوشی نداره و همه درگیر مشکلات زندگی بی پولی بیکاری و مریضی هستند چندان انتظاری از شخصی نداشته باشید . اگر هم زمینه و دانش الکترونیک و آشنایی با قطعات و لحیم کاری و ساخت و مونتاژ را ندارید، اصلا اقدام به ساخت نکنید که ممکنه وسطهای کار با مشکل بر خورد کنید و نتیجه دلخواه را نگیرید .به امید موفقیت همه دوستان @};-

یکشنبه 23 آذر1399 - 12:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
خیلی ممنونم سروش جان لطف کردین

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

یکشنبه 23 آذر1399 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رویا نوشته است:

سلام آره چهارتا باطری لیتیومی اون اندازه شد

یکشنبه 23 آذر1399 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pashaof نوشته است:
رویا نوشته است:

درود پاشاوف . بهتون تبریک میگم . به امید موفقیت شما دوست عزیز :ymapplause:

یکشنبه 23 آذر1399 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Sooorooosh نوشته است:
رویا نوشته است:

سلام سروش جان خسته نباشین مدار من هم بخوبی اثر آسمون میگیره هم تست لمس آنتن مثبت هستش یعنی وقتی سه چراغ روشن دارم وقتی آنتنو لمس میکنم یک یا دو و اکثرا هر سه چراغ خاموش میشه من طرح ندارم رو خودم زدم و طرح دیگه ای هم داشتم که خیلی جالب نبود نتیجش ولی طو مدارم از یه سری ترانزیستور استفاده کردم که فک نکنم تا حالا کسی استفاده نکرده به نظرم من از2n3409 با بتای 240استفاده کردم و کریستال 8مگا و حالت آمپلی دو سلفدو روزه تموم کردم و هنوز فرصت نشده برم بیرون ممنون از همگی

یکشنبه 23 آذر1399 - 6:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Sooorooosh نوشته است:
pashaof نوشته است:
رویا نوشته است:

درود پاشاوف . بهتون تبریک میگم . به امید موفقیت شما دوست عزیز :ymapplause:

ارادتمندیم داداش به یاری خدا وکمک شما

یکشنبه 23 آذر1399 - 6:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pashaof نوشته است:
Sooorooosh نوشته است:
رویا نوشته است:

سلام سروش جان خسته نباشین مدار من هم بخوبی اثر آسمون میگیره هم تست لمس آنتن مثبت هستش یعنی وقتی سه چراغ روشن دارم وقتی آنتنو لمس میکنم یک یا دو و اکثرا هر سه چراغ خاموش میشه من طرح ندارم رو خودم زدم و طرح دیگه ای هم داشتم که خیلی جالب نبود نتیجش ولی طو مدارم از یه سری ترانزیستور استفاده کردم که فک نکنم تا حالا کسی استفاده نکرده به نظرم من از2n3409 با بتای 240استفاده کردم و کریستال 8مگا و حالت آمپلی دو سلفدو روزه تموم کردم و هنوز فرصت نشده برم بیرون ممنون از همگی
این خوبه . همین که تست لمس دست رو جواب داده یعنی از نظر گیرندگی ، ساختار مدار درست کار میکنه .
شما از طرح دیگه با ۲ سلف و قسمت امپلی استفاده کرده اید ؟

یکشنبه 23 آذر1399 - 7:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 562 , 563 , 564 , 565 , 566 , 567 , 568 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 37 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure