انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:07pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 563 , 564 , 565 , 566 , 567 , 568 , 569 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
این خوبه . همین که تست لمس دست رو جواب داده یعنی از نظر گیرندگی ، ساختار مدار درست کار میکنه .
شما از طرح دیگه با ۲ سلف و قسمت امپلی استفاده کرده اید ؟

اره سروش جان درسته آقا عرفان عزیز هم واسه این طرح خیلی زحمت کشیدن و از همینجا هم ازشون تشکر میکنم ولی من خودم از روی شماتیک اصلی هم سنسور هم دیسپلی وهم آمپلی رو ساختم و طبق گفته آقای عرفان یه مدار دیگه طراحی کردم که مشکل جا بجایی اون همه قطعه حل بشه ولی چون سوکت کردن قطعاتی که نیاز به تعویض دارن در اثر تعویض زیاد اتصال بین سوکت وقطعه با مشکل مواجه میشه من ترانزیستورها وهمه قطعات دیگر رو مستقیم به مدار لحیم کردم و شکر خدا تا اینجا مشکلی نداشتم اما زمانی شیرین میشه که یه سنس واقعی داشته باشم و شیلد جعبه رو از داخل انجام دادم و شیلد دسته رو از بیرون آنتن رو هم طبق گفته شما با یه پیچ و مهره شماره 10 درست کردم

یکشنبه 23 آذر1399 - 7:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مدار من قسمت تغذیه با یه برد جدا قسمت سنسور با یه برد جدا سلف و آمپلی با یه برد جدا و قسمت دیسپلی هم جدا ساختم

یکشنبه 23 آذر1399 - 7:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اما وقتی قطعات دیسپلی رو مثل گفته آقای عرفان تغیر دادم دیگه بازرم کار نکرد

یکشنبه 23 آذر1399 - 7:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pashaof نوشته است:
اما وقتی قطعات دیسپلی رو مثل گفته آقای عرفان تغیر دادم دیگه بازرم کار نکرد
خب برای اینکه بازر هم فعال باشه تجربه خودتون رو بفرمایید تا ببینیم مشکل از کجاست که در طرح ۲ سلف بازر از کار میافته ؟

یکشنبه 23 آذر1399 - 8:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سروش جان من الکترونیک رو به صورت خود آموز یاد گرفتم و زیاد تخصصی نیستم درسته که آقا عرفان با تغیراتی که دادن نحوه نمایش ladها تغیر کرده و نمایش سنس با سه چراغ راحتر شده ولی از یه جایی هم به نظر من ضریب تقویت آیسها پایین اومده بطوری که اگه led اول از کار بیوفته میزان جریان مورد نیاز برای بکار انداختن بازر فراهم میشه و بازر کار می‌کنه ولی بازر و ال ای دی بطور همزمان نمیتونن کار کنند البته اینم حسن داره هم عیب ولی بحرحال من ترجیح دادم بازرم کار نکه چون هم انسانها رو اذیت می‌کنه هم حیواناتو و البته تنها نظر منه که امکان داره در مناطقی هم روی برخی از دستگاهای حساس نظامی هم نویزی بندازه البته شایدم نظرم اشتباه باشه ولی من ترجیح میدم به چشمک ال ای دی ها عادت کنم تا صدای بازر

یکشنبه 23 آذر1399 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pashaof نوشته است:
سروش جان من الکترونیک رو به صورت خود آموز یاد گرفتم و زیاد تخصصی نیستم درسته که آقا عرفان با تغیراتی که دادن نحوه نمایش ladها تغیر کرده و نمایش سنس با سه چراغ راحتر شده ولی از یه جایی هم به نظر من ضریب تقویت آیسها پایین اومده بطوری که اگه led اول از کار بیوفته میزان جریان مورد نیاز برای بکار انداختن بازر فراهم میشه و بازر کار می‌کنه ولی بازر و ال ای دی بطور همزمان نمیتونن کار کنند البته اینم حسن داره هم عیب ولی بحرحال من ترجیح دادم بازرم کار نکه چون هم انسانها رو اذیت می‌کنه هم حیواناتو و البته تنها نظر منه که امکان داره در مناطقی هم روی برخی از دستگاهای حساس نظامی هم نویزی بندازه البته شایدم نظرم اشتباه باشه ولی من ترجیح میدم به چشمک ال ای دی ها عادت کنم تا صدای بازر

بله درسته . من خودم هم از خیر صوت گذشتم و با led همه سنس‌ها رو تجزیه و تحلیل میکنم ، این که میگی از الکترونیک سر در نمیاری داری شکسته نفسی میکنی . ساختن یه همچین مدار ظریفی که این همه اما و اگر درش وجود داره کار هر کسی نیست . مونتاژ و ساخت جعبه و قرار دهی مدار و جاگذاری led ها و ولومها و همه و همه نیاز به تجربه داره . که به حمد اله شما و چند نفری از دوستان که عکسی از کار کرد مدارشون گذاشتن من جمله آقای هنرجو ، آقای جهانبین ، آقای مادریک ، آقای رویا
از کار بران فعالی بودید که من دیدم ، امیدوارم که موفق باشید

یکشنبه 23 آذر1399 - 9:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مشکل بازر فقط با یه دیود ۱n4007 حل میشه

دوشنبه 23 آذر1399 - 12:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من برای بازر یه کلید گذاشتم هر موقع خواستم قطع بشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 23 آذر1399 - 12:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سروش جان ببینید اگه این کارم مشکلی ایجاد میکنه بازر رو حذف کنم

دوشنبه 23 آذر1399 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Sooorooosh نوشته است:
pashaof نوشته است:

بله درسته . من خودم هم از خیر صوت گذشتم و با led همه سنس‌ها رو تجزیه و تحلیل میکنم ، این که میگی از الکترونیک سر در نمیاری داری شکسته نفسی میکنی . ساختن یه همچین مدار ظریفی که این همه اما و اگر درش وجود داره کار هر کسی نیست . مونتاژ و ساخت جعبه و قرار دهی مدار و جاگذاری led ها و ولومها و همه و همه نیاز به تجربه داره . که به حمد اله شما و چند نفری از دوستان که عکسی از کار کرد مدارشون گذاشتن من جمله آقای هنرجو ، آقای جهانبین ، آقای مادریک ، آقای رویا
از کار بران فعالی بودید که من دیدم ، امیدوارم که موفق باشید

سلام سروش جان شما لطف دارین نسبت به بنده ولی در مقابل استادین عزیزی که در این انجمن فعالا و دریای علم هستن من یک هزارم هم از دریای بیکران علمشون نیستم. در مورد مدار باید بگم مدار سختی واسه اهلش نیست .
در مورد ساختن مدار خدمت دوستانی که تازه میخوان شرو به ساختن کنن و از پس این مدار بر میان باید بگم که اولا عجله نکنند به توصیه های دوستانی که این مدار رو ساختن و نتیجه گرفتن گوش کنن که لازم به توضیح دوباره از طرف دوستان وسوال کردن دوباره ازشون نیست همه توضیحات و همه اشکالات و همه راه حل ها طو انجمن موجوده فقط باید وقت بذارن یه بار اگه حوصله خواندن کاملو ندارن لاعقل یه مرور چشمی بکنن که در مواجه شدن با مشکلات احتمالی بیاد بیارن که در مورد اون موضوع طو کدوم صفحه انجمن بحث شده اگه حوصله اینم ندارین یک بار توضیحاتی که دوست عزیزمون آقا عرفان زحمتشو کشیدن که سر جم فکر کنم بیست صفحه هستو کلا یه بار بخونن بعد مدارشون رو بسازن فرق نمیکنه چه مدارشونو با قطعات اصل بسازن یا کپی مهم اینه مدارشونو درست بسازن حالا اگه قطعات اصل بود چه بهتر مثلا همه مدارشونو با ترانزیستورهای bc ساختن من با سری 2n ساختم ولی چون اصل مدار رو دستکاری نکردم فعلا مشکلی تا اینجا نداشتم البته دو روزه مدارم تموم شده و بخاطر شرایط آب و هوا فعلا بیرون نرفتم که ببینم مدارم چن مرده حلاجه بقیه ماجرا مربوط میشه به تجربه به این که به مداری که ساختی ایمان داشته باشی و با توکل به خدا بری برای کاوش نتیجه هر چه بود تا امید نشی و تلاش کنی مثل همین آقا عرفان ما که پنج سال پیش تا قلق مدارشو بدست نیاورده بود مثل اکثر ماها چه کنم چه کنم میکرد ولی تلاش کرد ناامید نشد الان خدارو شکر الگوی شده واسه ما و اسمش بازم طو این انجمن تکرار میشه فعلا که نمیبینیمش ولی هر کجاست همراه آقا حمید استاد استاد مجتبی استاد سنه دژ عزیز و آقا پیام که قبل از آقا عرفان دوستان از مدارش استفاده میکردن و بازم جا داره از آقا بهرام که مسوب اصلیه که باعث شد طو انجمن فلزجو صحفه ای به اسم فرانکو وجود داشته باشه و از آقا سروش عزیز که کمو بیش مارو از کاوشهاشون دلگرم میکنن و کلیه دوستانی که به طریقی مارو یاری میکنن که جمعشون زیاده و نمیگنجه که تک تک شونو با اسم بنویسم نهایت تشکر رو دارم وخدا قوت میگم بهشون

دوشنبه 23 آذر1399 - 1:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 563 , 564 , 565 , 566 , 567 , 568 , 569 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 40 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure