نویسنده |
پیغام |
pashaof
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 24 آذر1399 - 1:26am |
|
|
pashaof
کاربر حرفه ای
|
هنرجو نوشته است: دوستان درود علت کمی صدا فکر کنم مربوط به طراحی قسمت دیسپلی باشه. بنده همین تغییرات رو در فیبر دیگر که یکی از دوستان بهم هدیه دادند اعمال کردم الان هم صدای بازر گوشم رو کر میکنه برا همین چسبی که رو بازر میزارن برا تشخیص پایه مثبت اون رو محکم چسیبوندم تا صداش یه کم کمتر بشه. پاشا اوف جان فکر کنم پایه های ولوم یک مگ رو اشتباه رسم کردین لطفا مجددا بازبینی کنین شاید هم بنده اشتباه می کنم. سلام به دوست عزیزمون آقای هنر جو همان طور که گفتم صدای بازر در این مدار بیشتر از حسنش معایب داره که دلیلشو هم عرض کردم صدای بازر بخاطر تن خاصی که داره همه رو اذیت میکنه اگه در مکان کاووشتون خالی از انسان باشه مطمعن باشین که صدای بازر تمام حیواناتی که در اون منطقه هستوو اذیت میکنه و عملا نیازی بهش نیست جدای از این مدار فرانکو فقط گیرندس ولی تنها بخشی که شاید در حد خیلی کمی هم که شده فرستنده باشه (فرستنده که چه عرض کنم به عقیده من میتونه به دستگاهای خیلی حساس نظامی نویزی داشته باشه و یا صدای جیج جیغش محلتونو لو بده )پس بهتره کلا بی خیال بازر بشین ولی اگه کسی اسرار داره که حتما صدای بازر داشته باشه میتونه یه کلید بر سر راه مثبت قرار بده که در وقت مورد نیاز اونو خاموش کنه و یا یه ولوم 5 کیلو بزاره که درصدی از صدایبازر رو پایین بیاره که در اون موقع به جای بووووووز جغ جغ میکنه و عملا به درد نمیخوره حالا هر کی خواست نسبت به سلیقش تغیر بده و اما در مورد پستهای من تنها دلین این مدل پست ها واسه اوناییه که به هر دلیلی نتونستن مدارشونو راه اندازی بکنن و پستهایی رو که میزارم پستهایی هستن که از صحت عملکردشون مطمعنم و اون دسته از دوستان که مدارشونو طراحی کردن و الان دارن استفاده میکنن نیازی نیست که مدارشونو تغیر بدن
|
سه شنبه 24 آذر1399 - 1:42am |
|
|
pashaof
کاربر حرفه ای
|
Sooorooosh نوشته است: آقای پاشااوف شما گفتید که با طرح ۲ سلف و قسمت امپلی مدار رو مونتاژ کردید ؟ آیا هر ۶ ترانزیستور مدار رو از یک شماره استفاده کردید یا هر کدوم فرق دارن ؟ سروش جان من همه ترانزیستور هام از یه تیپ با بتای مساوی هستن
|
سه شنبه 24 آذر1399 - 1:44am |
|
|
samiar
کاربر فعال
|
درود به دوستان جناب پاشا اوف خیلی ممنون از شما.اطلاعاتی که لطف کردید شاید از نظر اساتید پیش پا افتاده باشه ولی برای خیلی از دوستان منجمله خودم که هیچ سر رشته ای از الکترونیک ندارن همچین اطلاعاتی اون هم یک جا محشره.کم از زرد نداره سپاس از شما.
|
سه شنبه 25 آذر1399 - 4:45pm |
|
|
رویا
کاربر فعال
|
|
سه شنبه 25 آذر1399 - 4:53pm |
|
|
رویا
کاربر فعال
|
دوستان به نظرتون از این مدار کوچک میشه برای تقویت امواج ورودی دستگاه استفاده کرد ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 25 آذر1399 - 4:57pm |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
رویا نوشته است: دوستان به نظرتون از این مدار کوچک میشه برای تقویت امواج ورودی دستگاه استفاده کرد ؟ نه دوست عزیز اشتباه برداشت نکنید -- فرانکو گین تقویت بالایی داره ولی برخی مکانها سیگنال مورد نظر در حدی نیست که شما بخواهید تقویتش کنید . چاره فقط تغییرات در سلف و انتن و هماهنگی در مدار هست یا استفاده از فرستنده با ویژگی خاص که ساختش برای عموم ممکن نیست
|
سه شنبه 25 آذر1399 - 5:42pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
ممنون از شما بابت زحمتی که کشیدید ولی کاش تبدیل به فایل pdf میکردید ی مقدار کیفیت عکس پایینه وکلمات به سختی خونده میشه...
|
سه شنبه 25 آذر1399 - 8:48pm |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
kاوه نوشته است: ممنون از شما بابت زحمتی که کشیدید ولی کاش تبدیل به فایل pdf میکردید ی مقدار کیفیت عکس پایینه وکلمات به سختی خونده میشه... سلام کاوه جان کیفیت عکسهای ارسالی دوستمون پایین نیست --- برای مشاهده تمام صفحه روی عکس کلیک کنید تا بزرگ بشه
|
سه شنبه 25 آذر1399 - 8:56pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
جهان بین نوشته است: kاوه نوشته است: ممنون از شما بابت زحمتی که کشیدید ولی کاش تبدیل به فایل pdf میکردید ی مقدار کیفیت عکس پایینه وکلمات به سختی خونده میشه... سلام کاوه جان کیفیت عکسهای ارسالی دوستمون پایین نیست --- برای مشاهده تمام صفحه روی عکس کلیک کنید تا بزرگ بشه ممنون از توجهتون با باز کردن تصویر مشکل عدم وضوح حل شد...سپاس
|
سه شنبه 25 آذر1399 - 9:31pm |
|
|
|