نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
هنرجو نوشته است: درود مهندس حمید مهندس علت اینکه صدای بازر در طرح جناب عرفان صعیفتر از طرح جناب پیام هست از چیست ؟تغریبا اختلاف صدا ی بازر یک سوم هست و سوال بعدی ایا مدل طرح پی سی بی ها هم در سنس فلزات یا انومالیها تاثیر دارد یا خیر توضیح بر اینکه هر دو فیبر صحیح باشند فقط مدل لاین کشی هاشان فرق کند . تفاوت میتونه در میزان ولتاژ و جریانی باشه که به بازر میره. معمولا با تغییر مقاومت در اون قسمت میشه صدا رو قویتر یا ضعیف تر کرد. بعلاوه نوع بازری هم که استفاده میشه اهمیت داره. اگر ولتاژ کاری بازر پایین تر باشه صدای قوی تری داره. تفاوت سیمکشی فیبر میتونه در نحوه سنس تاثیر داشته باشه. این مساله بخصوص در بخش اطراف سیم پیچ اهمیت داره. اما در میانه مدار هم اگر سیمکشی مناسب نباشه و مدار دچار خودنوسانی بشه دیگه سنس درستی نخواهد داشت.
|
چهارشنبه 26 آذر1399 - 5:12pm |
|
|
pashaof
کاربر حرفه ای
|
قسمت داخلی باکس من
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 26 آذر1399 - 6:48pm |
|
|
pashaof
کاربر حرفه ای
|
هنرجو نوشته است: درود مهندس حمید مهندس علت اینکه صدای بازر در طرح جناب عرفان صعیفتر از طرح جناب پیام هست از چیست ؟تغریبا اختلاف صدا ی بازر یک سوم هست و سوال بعدی ایا مدل طرح پی سی بی ها هم در سنس فلزات یا انومالیها تاثیر دارد یا خیر توضیح بر اینکه هر دو فیبر صحیح باشند فقط مدل لاین کشی هاشان فرق کند . داداش گلم اگه اون فایلی رو که گذاشته بودم یک بار میخوندی متوجه میشدی چرا صداش کمه
|
چهارشنبه 26 آذر1399 - 6:58pm |
|
|
رویا
کاربر فعال
|
ممنون جناب پاشا اوف ، تغییراتی در بخش سنسور هم اعمال کردید یا خیر؟
|
چهارشنبه 26 آذر1399 - 9:32pm |
|
|
رویا
کاربر فعال
|
اگه ممکنه یه عکس واضح از مدار و نحوه اتصالات تغذیه و جایگاه باتری قرار بدید ممنونم . نوع ال ای دی هم فک میکنم مهم باشه به احتمال زیاد یکی از فوت های کوزه گری این مدار همین نوع ال ای دی هست که روشو ممعمولا طلق میزارن که دیگران متوجه نشند
|
چهارشنبه 26 آذر1399 - 9:39pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: یعنی نمیشه سلف رو حذف کرد و از آنتن سلفی هم به جای سلف مدار استفاده کرد هم به عنوان آنتن؟ درود . ببینید مقادیر اندازه و تعداد دور سلف و سطح مقطع سیم و جنس سیم همه اینها در میزان فیلتر ورودی تاثیر داره و فرکانس رزونانس که ایجاد میشه نسبت به فیلتر LC محاسبه شده که در بهترین حالت بین ۸۰ تا ۱۰۰ مگا هرتز میباشد. و اگر این مقادیر تغییر کنه در میزان کیفیت و گیرندگی مدار اثر میذاره . یعنی ممکنه اونقدر سطح فیلتر باز بشه که همه چی رو سنس کنه یا اونقدر بسته باشه که سنسی انجام نشه .پس نمیتوان همینجوری و بدون محاسبه هر نوع آنتن یا سلف یا خازنی رو در مدار قرار داد .
|
چهارشنبه 26 آذر1399 - 9:57pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
pashaof نوشته است: قسمت داخلی باکس من ماشالله پاشا جان چقدر فرانکوی شما حجیم شده این باکس رو میتوین بیرون ببرین به نظرم خیلی بزرگ ساختین البته بزرگی باکس باعث میشه فاصله گذاری بین شیلد ودیواره باکس تا مدار کمتر تاثیر بزاره ..این فرانکوی منه بیشتر شبیه رادارهای زمین به هواس گفتم تصویر فرانکوی طرح قدیمی بزارم تا بلکم دوستان ایده پردازی کنن و روحیه بگیرن من که با تصاویر دوستان خیلی حال میکنم ایده های خوبی ازشون گرفتم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 27 آذر1399 - 6:33am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 27 آذر1399 - 6:40am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
مبارکه استاد بهرام عزیز انشالله به موفقیت های خوبی برسی ما هم که همچنان منتظر....
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 27 آذر1399 - 7:58am |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: pashaof نوشته است: قسمت داخلی باکس من ماشالله پاشا جان چقدر فرانکوی شما حجیم شده این باکس رو میتوین بیرون ببرین به نظرم خیلی بزرگ ساختین البته بزرگی باکس باعث میشه فاصله گذاری بین شیلد ودیواره باکس تا مدار کمتر تاثیر بزاره ..این فرانکوی منه بیشتر شبیه رادارهای زمین به هواس گفتم تصویر فرانکوی طرح قدیمی بزارم تا بلکم دوستان ایده پردازی کنن و روحیه بگیرن من که با تصاویر دوستان خیلی حال میکنم ایده های خوبی ازشون گرفتم به به چقدر زیبا و باسلیقه طرح باکس رو در آوردید کوچک و جمع و جور و شکل و شمایل یه دستگاه خفن و حرفهای رو به خودش گرفته . با یه همچین دستگاهی صد درصد میشه به موفقیتهای بزرگی رسید .
مهندس بهرام این باکسهای توی بازار موجود هست یا نه ؟ بهرام جان در مورد رفلکتور سوالی داشتم . اندازه رفلکتور رو طبق معیارهایی محاسبه کردید و یا میتونست بزرگتر و یا کوچکتر هم باشه ؟
و اینکه آنتن تلسکوپی در مرکز رفلکتور هیچ تماسی با رفلکتور نداره ؟
مهندس شما که از این طرح نتیجه گرفتید و یک نمونه هم ساختید خب چه بهتر که همین طرح و یا همون طرح پیشنهادی رو که قرار بود برای مشتاقان معرفی کنید و با مخالفتهایی روبرو شد حتی خود من . ولی به نظرم حیفه که این طرح به این شکلیی و زیبایی در دسترس افراد سود جو بیوفته . با در نظر گرفتن همه این موارد و جلوگیری از سواستفاده از طرح ، ادامه راه تاپیک با شما باشد ارزنده است . ۴ تا ۵ سال پیش خود شما این تاپیک رو ایجاد کردید و آغاز گر راه بودید . و خیلی از دوستان بهره بردند و ساختن و این خیلی بهتر و زیباست که ادامه و پایان کار تاپیک هم با طرح و راهنمایی و هدایت شما عزیز باشد . و خروجی یک نتیجه واحد و موفق برای کاربران باشد. تا از سردرگمی انواع و اقسام طرحهای پیسنهادی دوستان خارج شود . و نتیجه این چند سال و ۵۰۰ صفحه از مطالب در قالب خروجی یک طرح خوب ، کارآمد ، و شکیل با هدایت شما به پایان بیانجامد .
دوستانی که اتفاق نظر دادن که مهندس بهرام ادامه کار تاپیک را با طرح خودشون به سرانجام برسانند خواهش میکنم در صورت تمایل هرکسی به صورت مجزا این موضوع را از جناب بهرام درخواست کنند تا موافقان و مخالفان مشخص شود و دلايل خودشون رو بیان کنند . ومن اله توفیق
|
پنج شنبه 27 آذر1399 - 8:47am |
|
|
|