pashaof نوشته است:
سلام بهرام عزیز و دوست داشتنی نه من از شما ناراحت نشدم و برعکس خیلی هم دوستتون دارم بالاخره چند نفر که الان فرانکو دارن و باهاش به موفقیت رسیدن به نوعی مدیون محبت شماییم که با وجود این که انجمن خارجی این مدار وجود داره ولی چون استارت بحث روی این مدارو شما کلید زدین و کاری کردین که ما ایرانیها هم دور هم جمع بشیم و راجب این مدار بحث کنیم ایده بدیم و چیزی ازش یاد بگیریم به همت سایت فلزجوی استاد حمید پس فکر نکن که من از شما ناراحت هستم ولی در مورد جعبه و حجم مدار باید خدمتتون عرض کنم با این که من مدارو ساختم و مشکلی در روشن شدن و سنسش ندارم اما این مدار وقتی برای من عزیز میشه وبراش هزینه میکنم که واقعا بتونم ازش نتیجه بگیرم و گره از کارم باز کنه نه اینکه بگم این مدار اصلا بدرد نمیخوره بلکه اینو میگم که یسری تنظیمات کوچک و نکات ریزی داره که واسه هرکی متفاوته و باید تفاوتشو پیدا کنه تا ازش نتیجه بگیره و منم مثل شما دوست دارم اونقدر مدارک کم حجم باشه که وقتی میرم بیرون باهاش راحت باشم ولی فعلا ترجیح میدم چمو خم این کارو با این یاد بگیرم
در مورد مداری که داری طراحی میکنی نظر خواصی ندارم که بگم آقا بهرام شما باید این مدارو عمومی کنین بالاخره نتیجه زحمت شماست و خودتون تصمیم میگیرین که رایگان عمومیش کنین یا با قیمتی بفروش برسونین اما نمیدونم که چه تدبیری اندیشیده اید که مدارتون دوباره کپی نشه و بازم همون جریان بشه که نباید بشه
در مورد رفلکتو هم نظر شخصی من اینه که واسه این مدار مناسب نیست و یسری محاسباتو بهم میریزه
درود بر شما پاشای دوست داشتنی وعزیز .
خب در واقع من بتازگی رفلکتور نصب کردم وهنوز تست نشده و دلیل هم براش دارم که نصبش کردم فقط میتونم بپرسم چرا رفلکتور مناسب این مدار نیست.چه محاسباتی رو بهم میریزه..البته سوال شخصی و تجربی هست شاید دوست نداشته باشین جواب بدین به هر حال مختار هستین واجباری نیست.به هر حال از حسن نیت جنابعالی نسبت به بنده سپاسگذاری میکنم