pashaof نوشته است:
سلام بهرام خان بسیار نازنین
دوست عزیزم من فقط نظر شخصی خودمو بیان کردم وطبق تئوری خودم دلیل نمیبینم که ازش استفاده کنم کما اینکه تا به الان نتیجه با رفلکتور همان بود که من میدونستم و خودمو عالم دهر نمیدونم که بگم هرچی که من میگم درسته اما با دو دو تا چهارتای من جور در نمیاد.
خواهشا سعی کنیم حجم کل مدار رو بیاریم پایین تا اینکه بخواهیم هر روز بزرگتر و بزرگترش بکنیم .
طو این 5 ساله که از عمر مدار فرانکو طو این انجمن میگذره باید اینو بگم که بتن مدار همون شماتیکیه که از ایتالیا اومده چه قسمت سنسور چه دیسپلی وهمچنین قسمت آمپلیش فقط طو چند نکته اعداد قطعات عوض شده و غیر از این هیچ اتفاقی نیوفتاده و بازم خودمو میگم و کنایه به هیچ کدوم از اعضای محترم نیست فقط شخص خودمو عرض میکنم که اگر توانایی عوض کردن بتن مدار رو ندارم و یا اینکه یه چیزایی بلدم و نمیخوام عمومی کنم همون بهتر که مدار به همون حالت اورجینال بمونه بلکه عده ای تونستن با همین مدار کارشونو راه بندازن.
در مورد ردیابها باید بگم بله حق با شماست و چون از معرفت ردیابی اندک اطلاعاتی دارم و اونم اینه که 90درصدشون کار نمیکنن با اینکه به سمتو سویی متمایل میشن ولی به هیچ دردی نمیخورن و این 90 درصد با اینکه به درد نمیخورن ولی در جاهایی هم باید بگم خیلی به درد میخورن مونده چی ازشون بخوای ولی 10 درصد شایدم کمتر منجمله ردیاب 35 همین انجمن و دو نمونه دیگه که به عینه شاهدشون بودم خیلی هم باور نکردنی به درد میخورن خیلی هم از این فرانکو کم حجم ترن.
ولی در مورد رفلکتوری که دوستمون استفاده کردن حالا نمیدونم اسمشو رفلکتور بزاریم یا شیلد آنتن که فکر کنم ایدش مال استاد حمیده چون یادمه یه جایی خوندم نمیدونم کدوم صفحه همین نصف لوله ای که با فویل آلومینیوم شیلد فرودن باید بگم نظرم مثبته و میتونه طوی نقطه کردن و همچنین امواج مزاحم ازش استفاده کرد.
امیدوارم حرفهایم کسی رو رنجیده خاطر نکرده باشد و اگر اینچنین بود از صمیم دل از همگی عذر میخوام
درود بر شما پاشای عزیز..البته من اجباری نکردم که حتما این کارو انجام بدیم بحث سر کارایی رفلکتور بود که هنوز عدیده ای از دوستان نمیدونن اصلا رفلکتور چی هست و یا توی چه ردیابی بای داستفاده شه وگرنه که با همین انتن هم میشه سنس کرد اما هدف فقط سنس کردن هدف نیست کیفیت سنس کردن هم مهمه ما دنبال این راه هستیم در مورد حجم مدار هم کهحجم چندانی نداره وچند تا ترانزیستور بیشتر که نیست.در ثانی شما انتظار دارین مثلا با کمتر کردن بخش گیرنده کارایی مدار بهتر میشه.بعله میشه تا حددی این کارو انجام داد با تراشه های آمادهایی که الان وجود داره اما مشکلاتی هم مطئنن سر راه به وجود میاد.البته بخش انتن رو نمیشه کاریش کرد.مثل این میمونه که بگیم با لوپ 30 سانتی فلزیاب هدفی که توی 7 متری زمین دفن شده پیدا کنیم.خب مشخصه منطقی نیست وگرنه همه دوست دارن سیتمشون به اندازه یک ساعت هوشمند باشه تا یک باکس بزرگ
پاشا جان این مدار الان کفایت سنس وکاوش رو میکنه نیازی به تغییر وجود نداره هر کسی که دنبال کاوش هست این مدار تا حدودی جواب میده اما اون جاهایی که جواب نمیده مطمئنم شما هم یک روزی شاکی میشی که چرا مدار ده تا جا کار میکنه صد تا جا کار نمیکنه دقیقا مشابه دوستان قبلی
هدف هم همینه که بشه کاریی انجام داد تا این مشکلات رفع ورجوع بشن دیگه اگه قرار باشه من بگم انتن شما بگی نمیشه بدون اینکه حتی تستی هم کرده باشین مشخصه هزار سال هم بگذره همین تصویر وشماتیک تغییری نمیکنه چون دوست ندارین طرح بزرگتر باشه این که نمیشه به هر حال هر کاریی اصولی داره وباید به جون خریدش البته منظورم رفلکتور نیست خیلی چیزها هم هست که میتونه کمک بکنه
..
خواهش میکنم بله درست میگین اما اون ردیابهای جفت انتن اگه منظورتون هست که بحثشون جداست وطی این چندین سالی که همه جور طرحی پیاده کردیم وساختیم وهم اپراتوری کردیم به نتیجه جالبی هم برخورد نکردیم که منجر به موفقیت باشه حتی نوع شرکتی هم وضیعت مشابه ای داشتن.حالا نمیدونم منظور شما دقیقا کدوم نوع ردیاب هست که از نظر شما کارایش به اثبات رسیده وکوچیک هم هست شاید منظورتون حرفه زنی باشه که به اثبات رسیده وگرنه فلزیابی که واقعا افتضاح بودن اگه غیر این باشه که خب من اولین نفری هستم که از شما درخواست میکنم طرحشو عمومی کنین
طرح ردیاب اف پی ال هم شاید دقیق وکارا باشه اما مطمئنم سختی زیادی رو باید متحمل شد به هر حال اون هم یک نوع ردیاب جفت انتن هست که مشابه ردیابهای دیگه کار میکنه با این تفاصیر که دقت بالاتری داره وخطای کمتری میتونه داشته باشه اما سنس اهداف کاذب چیزی نیست که هر ردیابی بتونه از پسش بر بیاد و هر چقدر دقت بالاتر مشکلات هم عدیده تر هستن.به هر حال ردیاب خوبی هست چون من بیشتر دوستانی که کار کردن و پست گذاشتن مشخصه اما باز به رفلکتور ربطی پیدا نمیکنه این تیپ ردیابها نیازی به رفلکتور ندارن وبحثش هم جداست..
بله خواهش میکنم.کار جالبی که دوستمون انجام دادن دقیقا اسمش فارادی کردن انتن هست و هیچ ربطی به رفلکتور نداره