بنده نیز سالهاست که دارم میگردم ، صبح و غروب و روز و شب و نیمه شب
و همیشه با دقت به کوهها و صخره ها نگاه میکنم
خیلی از شبها رو بیرون بودم و همیشه در جاهای باارزش
همیشه هم دوربین داشتم و هرجا برم کلی عکس میگیرم
نور زیاد دیدم ، اما تا حالا ، نه با چشم نه با دوربین ، نوری ندیدم که به اون صورت که دوستان فکر میکنن ، مربوط به دفینه بوده باشه
اتفاقا قبل از اینکه اصلا نور در دفینه یابی مطرح بشه ، همیشه علاقه داشتم که هنگام طلوع و غروب خورشید از پرتوهای نوری عکس بگیرم و برام جالب بودن
و کلی عکس دارم که هاله و پرتو ، رو لنز هستن . حتی عکس از پرتو ماه در شب
اینقدر عکس گرفتم که دوربینم خراب شد . بعدها فهمیدم که نباید مستقیم از خورشید عکس بگیریم چون به دوربین آسیب میزنه
طرفای ما بخاطر قدمت زیاد و کوهستانی بودن ، همیشه جایگاه امنی برای زندگی و دفینه گذاری و پنهان کاری بوده .
جدا از مردمانی که همیشه اونجا بودن ،هر زمانی تو کشور امنیت کسی یا خزانه ای به خطر میافتاد ، از اقبال خوش ما ، فرار میکرد بسمت زاگرس
از نظر تعداد و تراکم موارد دفینه ای، بیشترین موارد رو داریم . کمتر کوه و چشمه ای باشه که جای زندگی نبوده باشه و چیزی توش پیدا نشه
همانطور که مهندس فرمودن ، اگه دفاین به اون صورت خودنمایی میکردن ، گاهی باید دهها مورد در یک منطقه میدرخشیدن
دوربین بنده لنز Carl Zeiss داشت و معمولی نبود . در تاریکی مطلق میتونست تمام کوهها و حتی گیاهان رو از فواصل بسیار دور ، به تصویر بکشه . یعنی جایی روکه چشم نمیتونه شبانه ببینه ، اون میتونست و نور هم نمی فرستاد سمت هدف
عکسهای زیادی دارم که شبانه گرفتم و از یک کوه تا کوه دیگه فاصله دارم با هدف . دوربین رو باید رو پایه یا رو سنگ ثابت میزاشم و حدود 5 دقیقه صبر میکردم تا تصویر رو بگیره . اونایی که عکاسی خونده باشن ، میدونن چه تکنولوژی هست
تصویر شبانه و روزانه و صبحانه و عصرانه ی
جاهای زیادی رو دارم که دفینه دارن و حتی بعد از عکاسی هم تو اون جاها چیزهایی با فلزیاب پیدا شده و هنوز هم فلزات کم عمق مثل پوکه فشنگ و انواع مس و آهن توشون پیدا میشه . همیشه هم به جزئیات تصاویر دقت میکنم اما مورد خاصی ندیدم با لنزهای ساده و پیشرفته
----------------------------------------------------------------------------------------------
بله نورهای زیادی رو داریم و بنده نیز چندین مورد رو شاهد بودم و بعضیا هم هنوز هستن . اما هاله ی دفینه نیستن و با چشم غیرمسلح هم دیده میشن
اکثر نورها در شب بودن و تعداد کمی هم در روز دیده میشن
خصوصیات خاص مربوط به خودشونو دارن و حتی بهترین کارشناسای کشور هم اطلاعات درستی در موردشون ندارن
طرفای ما تو هر روستا که بپرسی ، قدیمیا حداقل چندین مورد رو اعتراف میکنن که دیدن
فقط همینو میتونم عرض کنم که : نورها متفاوت هستن و عامل نورها هم متفاوت است و برخی بسیار ارزشمند مانند گوهر
بنده سالها در مورد اون نورها تحقیق و بررسی کردم و چندین بار با چشم خودم ، شاهد رقصشون بودم
به جرات هم میتونم بگم که کمتر کسی ، به اندازه ی بنده به ماهیتشون آگاهه . شاید حرفم خوب نباشه اما با خیلیها مشورت کردم از خیلیها پرسیدم ، تا به این نتیجه رسیدم
باید عرض کنم که با چیزهایی که بنده دیدم و بررسی کردم ، هنوز هم علم فیزیک چنین مشخصاتی رو برای نور معرفی نکرده و نمیتونه توضیح بده
شاید از کارشناسا بپرسین ، 99 درصدشون میگن گوهره و الماسه
نه ، همیشه هم ربطی به گوهر و الماس و اینا نداره . اگه قرار بود الماس یا فلان سنگ ، بتونه اینطوری بدرخشه ، سنگها و الماسهای بزرگ و رنگارنگ زیادی داریم که تو موزه ها جلو چشم همه هستن و همانطور که میبینید ، هیچ درخشندگی خاصی ندارن ، چه برسه به پرتو اندازی و رقص نور و حرکت نور و ...
از کاوشگران هم بپرسی ، فکر میکنن همه ، چیزی مثل این سنگای فسفری هستن
مطمئنا بعضی از علاقمندان نیز تابحال چیزایی از قدیمیا شنیدن یا خودشون دیدن . اما زیاد به وجود گوهر و امثالهم امیدوار نباشید . بسیار متفاوت و مختلف هستن
معمولا اگه خاک اون نقطه که میدرخشه رو الک هم بکنید ، سر سوزنی پیدا نمی کنید . به دفینه ربط قطعی نداره و عاملشم بسیار پیچیده و پر رمز و رازه
قدیما که دوربین نبود ، این روزا هم متاسفانه با اینکه همیشه دوربین بهمراه دارم ، در چند موردی که موفق شدم خودم ببینم ، فرصت عکاسی نبود و چیزهای دیگری در اولویت بودن . فرصت دیدن هم در مواردی که شاهد بودم ، آنقدر نبود که به عکاسی بپردازم
اما همیشه در کمین فیلمبرداری از این موارد هستم و کلی از عمرمو پای همین موضوع و نشستن برای دیدن ، صرف کردم
اگه از عکس و مدرک بگذریم ، تعداد زیادی مورد دارم که توسط اشخاص مطمئن دیده شدن . فقط در یکی از روستاها ، نزدیک به 10 مورد دارم ، حالا چند مورد دیگه باشه که به بنده نگفته باشن بمونه
اینا رو عرض کردم که دوستان بدونن و هر نوری رو به دفینه و هاله های خیالی ، ربط ندن
شاید اون تصاویری که دوستمون گذاشتن ، مسئله ی لنز و خورشید هم نباشه و یه منبعی داشته باشه ، اما نور دفینه نیست و به اون صورت نمیتونه از اون فاصله با دوربین یا چشم طبیعی دیده بشه ( منظورم این نیست که نور دیده نشده ) اگه به تصویر توجه کنید و فرض کنیم که نور در اون دوردست هم باشه ، اندازه ی نور به حدود سه ، چهار متر میرسه
بنده صحت این نور رو رد نمیکنم اما اونی نیست که شما دنبالش هستین
شب خوش