نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
hamid80 نوشته است: مهدی نوشته است: آقا hamid80 بسیار موضوع مفیدی بوده ، خواهشمندم به این نکته جواب بدید : اینکه فلز دفینه ای که به ابعاد 50 سانتی بوده شما از چهار طرف که سرچ کردید با ردیاب انجمن ، از هر طرف چند متر حجم گرفتید ؟ یا فقط روی خود فلز قیچی میگرفتید از هر چهار طرف ؟ خیلی مهمه لطفاً درست پاسخ بدید ..متشکرم سلام مهدي جان از لطف شما ممنونم در مورد اين نقطه بايد خدمتتون بگم كه از تمام جهات دقيقاً روي خود نقطه قيچي ميكرد. حميد جان يعني هيچ حجمي نداشت.البته من از يكي از با تجربه هاي رديابي اين موضوع حجم رو پرسيدم گفت اگه فلز فقط از يك نوع مثلا طلا باشه يه نقطه بدون حجم قيچي مي كنه و اگه بار باشه و تو يه جاي خالي باشه اونوقت حجم ميده.مهدي جان نظر شما در مورد اين موضوع گيج كننده حجم چيه
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:54am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام حمزه جان بارها هم گفته شده که این ردیاب روی خود فلز قیچی میکنه و فکر میکنم دیگه مسجل شده باشه که حجمهای واهی و افسانه ای مربوط به پخش ذرات در زمین هستند دوست من
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:57am |
|
|
hamze2000
استاد
|
در مورد ولوم ها جا داره اين رو هم بگم كه من بصورت عملي فقط از ولوم 50كيلو استفاده كردم و بعد از تست و موفق بودن تستم اون رو بيان كردم و ولوهاي 500كيلو پيشنهاد دوستان بود.قصد من در صورت پيدا كردن اين ولوم دوبل500كيلو اينكه ردياب با ولوم 10كيلو سرچ كنه با ولوم 50كيلو از 30الي 50متري استفاده بشه و هنگام حجم گيري از چهار جهت از ولوم 500كيلوي اول استفاده بشه و براي نقطه يابي از ولوم500كيلوي دوم استفاده بشه يعني در پايان كار ما از 4ولوم استفاده كرديم.البته در مورد سري و موازي كردن ولوم ها هم بايد دوستاني كه تو الكترونيك حرفه اي هستن كمك كنند.در صورت تحقق اهداف بالا ما مي تونيم با استفاده از مهارت در دريابي تا 400گرم ذرات رو حذف كنيم كه اين بنظر من عملي هستش.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:00am |
|
|
hamze2000
استاد
|
parsi نوشته است: سلام حمزه جان بارها هم گفته شده که این ردیاب روی خود فلز قیچی میکنه و فکر میکنم دیگه مسجل شده باشه که حجمهای واهی و افسانه ای مربوط به پخش ذرات در زمین هستند دوست من سلام پارسي عزيز درسته پارسي عزيز ولي نبايد زود قضاوت كردش.ازتون مي خوام در صورت امكان اين تست رو انجام بديد.يك نوع فلز رو بدون كوچكترين پوشش و يا محوطه اي در زير خاك قرار بديد و رديابي كنيد.طبق تست من در روي نقطه قيچي مي كنه حالا بياييد از چند مدل فلز استفاده كنيد و اون رو داخل يه قوطي يا فضايي خالي قرار بديد و رديابي كنيد.نتيجه جالبه!؟....................................
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:05am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان بنده تستی که فرمودید انجام دادم و فقط روی خود فلز قیچی میشه طلا و نقره و مس( دیگ مسی)
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:49am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
hamze2000 نوشته است: hamid80 نوشته است: مهدی نوشته است: آقا hamid80 بسیار موضوع مفیدی بوده ، خواهشمندم به این نکته جواب بدید : اینکه فلز دفینه ای که به ابعاد 50 سانتی بوده شما از چهار طرف که سرچ کردید با ردیاب انجمن ، از هر طرف چند متر حجم گرفتید ؟ یا فقط روی خود فلز قیچی میگرفتید از هر چهار طرف ؟ خیلی مهمه لطفاً درست پاسخ بدید ..متشکرم سلام مهدي جان از لطف شما ممنونم در مورد اين نقطه بايد خدمتتون بگم كه از تمام جهات دقيقاً روي خود نقطه قيچي ميكرد. حميد جان يعني هيچ حجمي نداشت.البته من از يكي از با تجربه هاي رديابي اين موضوع حجم رو پرسيدم گفت اگه فلز فقط از يك نوع مثلا طلا باشه يه نقطه بدون حجم قيچي مي كنه و اگه بار باشه و تو يه جاي خالي باشه اونوقت حجم ميده.مهدي جان نظر شما در مورد اين موضوع گيج كننده حجم چيه
اگر وزن فلز دفن شده زیاد باشه بالطبع آلودگی بیشتری به دور خودش ایجاد میکنه و حجم بیشتری رو نشون میده ، اگر در فضای خالی هم باشه اول باید حجم فضای خالی رو توسط ردیاب بدست بیارید و بعد فرکانس فلز مورد نظر رو جستجو کنید ، البته چون فضای خالی میدان قوی ای ایجاد میکنه که حتی آنتنهای خالی بدونه دستگاه رو به سمت خودش میکشه ! ممکنه هرفرکانس دیگه ای رو هم به سمت خودش بکشه تجربه زیادی نیازه تا بفهمید داخل فضای خالی فلزی وجود داره یا نه ، تنها راه اینه که اگر فضای خالی رو گرفتید ، دستگاه رو 10 دقیقه خاموش کنید و از مکان حدود 50 متر فاصله بگیرید و اینبار فلز حذف خطای خودتون رو در سه متری خودتون گذاشته و دستگاه رو روشن کنید تا 5 دقیقه کار کنه روی فرکانس فلز و بعد در سه متر فلز خودتون ایستاده و مکان مشکوک در سمت چپ یا راست شما باشه و آنتنها رو بالا بیارید خیلی آرام و منتظر حرکت جفت آنتنها باشید اگر جفتی حرکت کردند و همزمان با هم پس فلزی هم در حفره وجود داره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 12:00pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
parsi نوشته است: حمزه جان بنده تستی که فرمودید انجام دادم و فقط روی خود فلز قیچی میشه طلا و نقره و مس( دیگ مسی) فلز رو بدید دیگران زیر خاک پنهان کنن و شما اصلا متوجه مکان اون نشید و بعد برید و جستجو کنید ، این روش درستش بوده که تلقین هم کاری نمیتونه بکنه و فقط شناخت شما از حرکت انتنها میتونه راهنمای شما باشه
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 12:03pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: parsi نوشته است: حمزه جان بنده تستی که فرمودید انجام دادم و فقط روی خود فلز قیچی میشه طلا و نقره و مس( دیگ مسی) فلز رو بدید دیگران زیر خاک پنهان کنن و شما اصلا متوجه مکان اون نشید و بعد برید و جستجو کنید ، این روش درستش بوده که تلقین هم کاری نمیتونه بکنه و فقط شناخت شما از حرکت انتنها میتونه راهنمای شما باشه بله همینطور بود مهدی جان ممنون از راهنماییت
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 12:16pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
جناب مهدي مرسي از توضيح كاملتون. دوستام 100گرم طلا رو زير خاك داخل يه محوطه ي خالي كه از چوب بود قاييمش كردن و من با حجم پيداش كردم و زماني كه در جاي خالي نذاشتن بدون حجم پيداش كردم
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 12:20pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
hamze2000 نوشته است: جناب مهدي مرسي از توضيح كاملتون. دوستام 100گرم طلا رو زير خاك داخل يه محوطه ي خالي كه از چوب بود قاييمش كردن و من با حجم پيداش كردم و زماني كه در جاي خالي نذاشتن بدون حجم پيداش كردم 100 گرم فلز جدید نباید حتی در عمق 5 متری که دفنش می کنید هیچ حجمی بده ! باید دقیق روی فلز قیچی بشه ، این حجمی که شما گرفتید یعنی عدم دقت لازم در حرکت آنتنها و ضعف در اپراتوری ، شاید اون حجم به خاطر محوطه خالی باشه ، شما حمزه جان خیلی زود موفق خواهی شد با تلاش مضاعف و همت مضاعت
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 12:27pm |
|
|
|