Honarmand7 نوشته است:
درود فراوان.بعد چند وقتی ک اسکنر و اینجور موارد ذهنمو درگیر کردن تصمیم ب ساختن کردم و ببینم واقعی هست یا نه.خب جان بکر ک سنسورش جور نبود.
چندتایی ک درایو بود اینو اسونترین بود و تونستم کیت بزنم و ب چندوقت کم کم کاملکنم.
اولین مورد ک کیت تقویت شده ساختم و فایل هگزهاییکبود فقط فایل هگز lcd1 جواب داد و با فیوزبیت خود سازنده پروگ شده.بقیه درست پروگ نشدن.نمیدونم فایل مشکل داشتیا فیوزبیت چندینبار تست کردم کلی جواب نداد.تو همین تاپیک گشتمولی از دوستان متوجه نشدم.
مورد دوم اینک بصورت لایو و سنسور ثابت واکنش دارم ولی اگ بخای لایو اسکن دیواره و زمین انجام بشه نمیدونم ولی فککنم ثباتکافی نداشته باشه.یعنیباید با بالانس و قلق گیری کاری پیش بره.
حساسیت زیادی ایجاد میکنه.نمیدونم سنسوریکتهیهکردم چقد خوبه و کیفیتشچطوره ولی flc100 چهره الکترونیک بود ک با یکدونه سنسور با تست اهن ربا اندازه یک بند انگشت میشه گفت تقریبا بین ۹۰ الی ۱۴۰ سانت واکنش داریم.۹۰ سانت روی نمایشگر میتر سنس خوبی میده و ۱۵۰ سانت واکنش میتر نمایشگر کم میشه و واکنش ال ای دی ها بیشتر کارایی نشون میده.
بعداینک تنظیم بلوتوث خودت داستانه برای اولین بار ولی تنظیم کردم.ولی خود سیستم گراند بالانس نمیشه ک بشه با نرم افزار کانکت شد.ب گفته سازنده باید کلید ارسال اسکن نگه داریمک گراند بالانس بشه ولی نمیشه و در ارسال اسکنمشکل دارم.بلوتوث کانتک میشه ولی ویژوالایزر اسکندریافتنمیکنه.نمیدونم گجایکار ایراد داره.کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم؟
از ولوم های معمولی و ده دور ۲۰ کیلو استفاده کردم ک در لیست مشخص نشده.
فک کنم فایل هگزم مشک داره یا فیوزبیت.
اخرین مطلب اینک سنسور ب صورت ازاد و بدون قاب این برد هوایی داد و وقتی داخل یه قوطی پلاستیکی کلفت گذاشتم برای تهیه دسته و کار بعد تستواکنش دستگاه خیلی ضعیف شد و در حد ۴۰ سانت رسید.
مونده وقتی داخل قوطی رفت ب این شکل شد خب در واکنش در اجناس مغماطیسی زیر زمین چطور کارمیکنه؟یا اینک اینامواج رو سطحمیان و اینجوری شکارمیشن؟
ببخشید کطولانی شد.اینجورگفتمک دوستان هم استفاده ای ببرن.ممنون
سلام وقت بخیر ارتباط بلوتوث به ویژوالایزر باید اصولی کار بشه
من قبلا یکی از دستگاه اصلی شرکت رو با لاجیک انالایزر بررسی میکردم
اول ارتباط یه سری دیتا به برنامه میفرسته مثل ورژن و نوع اسکنر و ...
و بعد اون شروع ارسال دیتا اصلی میکنه