در مورد قبوری که این جور حالتها رو دارن ، دو نوع داریم
- یکی قبوری هستن که بنوعی ارتباطی با دفینه دارن یا اینکه خود قبر مهم نیست اما مکان قبرستان ، خلوته و خاصه و اجنه اونجا هستن و دوست ندارن کسی وارد بشه . البته قبرستانهای متروکه و قدیمی نه این جدیدا
بعضی از افراد نیز ممکنه که این کارها رو به ارواح ربط بدن اما ارواح به این سادگیا نمیتونن آزاد باشن و چنین کارهایی بکنن
- یکی هم قبر اصحاب یا افراد روحانی بلند مرتبه که تو منطقه ما زیاده . این افراد ، روح بلند مقام و آزادی دارن و فرق زیادی با زنده ها ندارن . اینا آزاری برای کسی ندارن و اتفاقا بسیار مفید و پربرکت هم هستن . معمولا خانه هایی که نزدیکشون هستن یا افرادی که اونجاها آمد و شد دارن ، گاهی از روی نادانی یا عمدا ، ممکنه به شخص یا قبرش بی احترامی بکنن یا نکات ادبی رو رعایت نکنن . یا اینکه بخوان صدمه ای به درخت قبر یا خود قبر بزنن
در این صورت ، ممکنه با واکنشهای مختلفی روبرو بشن که بنده دهها مورد رو بصورت حضوری جویا شدم و صحتشو مشاهده کردم
این گونه رفتارها ، معمولا در اول بصورت هشداری هستن اما اگه انسان متوجه اشتباهش نشه یا عمدا کاری بکنه که باعث بی حرمتی بشه ، ممکنه عاقبتش خیلی بد تموم بشه و بد ضربه ای بخوره
داستانهای زیادی رو در این مورد دارم که واقعی هستن و فرصت کنم چند تاشو براتون نقل میکنم