سلام بهرام جان ، خوبین استاد
ممنون از به اشراک گذاری و معرفی موارد ماورایی
بله فیلمهای زیادی تاکنون در جهان ظبط شدن که خیلیهاشون ساختگی نیستن و واقعا تونستن چیزای قانع کننده ای ضبط کنن
اما خوب برای کسانی که باور ندارن ، هرچی بزاریم بازم میگن کافی نیست . حتی خودشونم با چشم خودشون چیزی ببینن ، یا نسبت میدن به کسی دیگه یا به علمهای کشف نشده یا میگن خیالات بوده
طرفای ما یه خداناباور داریم که هرگاه با افرادی مثل بنده روبرو میشه ، فورا سر صحبت رو باز میکنه و شروع میکنه به رد اجنه و موارد ماورایی و دینی و غیره . بنده از نظر قانع کردن و اثبات ، میتونم سرسخت ترین آدمها رو قانع کنم و خیلی ها رو قانع کردم که خودشونم انتظار نداشتن بتونم باهاشون حتی بحث کنم .اما از اونجا که اکثر این افراد ، با دین و خدا و مسائل مربوطه، دشمنی دارن . حتی اگه دلیل هم بصورت فیزیکی بزاری جلو دستشون بازم انکار میکنن . یعنی اینا نمیخوان باور بکنن نه اینکه دنبال روشن شدن حقایق فلان موضوع باشن . اگه کسی دنبال حقیقت چیزی باشه ، هر طوری بخواد بهش اثبات میکنم اما اگه ببینم از اوناست که فقط ساز مخالف میزنه ، دیگه باهاش بحث نمیکنم چون ارزشی نداره
خلاصه این یارو چندین بار باهام روبرو شده بود اما مستقیم بحث نمیکرد و اشاره میکرد . بنده هم گذاشتم تا یه شب داشتم شبگردی میکردم تو یه جاده خاکی . مهتاب در اوج بود و زمین روشن شده بود . دیدم اونم از دور داره میاد اما یه گردنه بینمون بود و هنوز اون بنده رو نمیدید . خلاصه هر طوری که بود ، یکی سر راهش سبز شد و شروع کرد به جست و خیز . اونم اینقدر بی باور بود به اجنه که صددرصد مطمئن بود که این باید آدم باشه و اومد جلو که اونو بگیره . یهو شکلش از حالت نرمال که شبیه انسان بود ، خارج شد و همون لب جاده ، جلو چشمش خیزی زد و رفت پائین و غیب شد .
یارو هل شده بود و با سرعت اینور اونور رو میگشت و صداش میزد و چیزی نمی یافت
پائین جاده هم یه شیب تند بود که کسی نمیتونست توش غیب بشه . چند تا بوته کوچک بودن . فکر میکرد که اونجا پنهون شده ، اینقدر با سنگ زد به بوته ها و زد به اینور اونور که دیگه خسته شد
بنده هم پیچ جاده رو رد کردم و همینطور عادی راهمو رفتم ، یهو بنده رو دید و انتظار نداشت که اونجا باشم . سراسیمه سلام کرد و فورا پرسید یکی رو ندیدی تو جاده فرار کنه ؟ گفتم نه مگه چی شده . گفت بابا یکی همین جا بود دنبالش کردم گم شد . هیچ جایی هم نبود که بشه توش پنهان بشه ، نمیدونم چطور در رفت ؟
گفتم نه ندیدم ، همینطوری اومدم شبگردی . خلاصه اون اطراف رو اینقدر گشت تا خسته شد و بنده هم وانمود کردم که اونور بودم چیزی ندیدم . همینطور با لحن شوخی بهش گفتم لابد جن دیدی ، عصبانی میشد و اسرار داشت که آدمیزاد بوده و برای اینکه حرف بنده دروغ از آب دربیاد بازم میگشت که پیداش کنه
هنوز هم داره دنبالش میگرده
اینو عرض کردم که بدونید افراد خدا ناباور اگه از اون دسته باشن که دشمنی دارن با دین ، حتی اگه با چشم خودشونم ببینن ، بازم فایده ای نداره . از این بهتر هم دیگه جن نمیاد جلوشون بایسته و تعظیم بکنه و بگه من اینم بیا لمسم کنن و بررسیم کن و یه تکه هم ببر آزمایشگاه برای تشخیص دی ان ای
اتفاقا سعی میکنن که توسط اینگونه افراد کمتر دیده بشن که هیچوقت چیز مشخصی نبینن و تو همون جهل و بی دینی خودشون بمونن
بنده مثل همین جستجوگر روس و امثالهم ، سالهاست که دارم میگردم و چیزای زیادی دیدم
البته این جستجوها ، بیشتر بخاطر علاقه و ثبت مدرک بود وگرنه خودم اینقدر دیدم که برام طبیعی شده . فقط وقتی برای شخص دیگری تعریف میکنی ، معمولا ازت مدرک میخواد . ثبت این لحظات هم که بسیار سخت هست و کمتر اتفاق میافته و وقتی هم اتفاقی میافته و دوربین هم حاضره ، زمان ظاهر شدن بسیار کوتاهه
بنظر بنده تنها راهی که بشه به بهترین نحو اثبات کرد ، دو حالت داریم
- یا باید بصورت حضوری باشه ، که بنده خیلی ها رو حضوری بردم به محلهایی و بهشون ثابت کردم
- یا باید یه جن تسخیری رو بیاریم و ازش تصویر بگیریم و همه ی شک ها برطرف بشه . این کارم خوب نیست و عاقبت خوبی نداره برای آدم
قابل توجه اونایی که ادعای داشتن موکل میکنن . ازشون میخوام که فیلم بزارن . این دیگه جای بهونه گرفتن نداره و موکل نمیتونه سرپیچی بکنه . تصویر خودتونم نمیخوام
امروزه هر بچه مامانی و تازه به دوران رسیده ای که دهن باز میکنه ، میگه من موکل دارم و ماورای هستم و فلان هستم و فلان میکنم . اما در عمل هیچی نیستن . مطمئنم که تابحال جن هم ندیدن وگرنه شلوارشون خشک نبود . این یکی از مشخصه ای تشخیص افراد دروغگو هست
جالبه که حتی دخترا هم ادعای موکل دارن ))
بعضی ها رو دیدم که ادعا داشتن اما اصلا نمیدونن که موکل چی هست
یارو ادعا داشت که موکل داره ، از آشنائی باهاش خوشحال شدم ، وقتی باهاش حرف زدم دیدم که همیشه در تنهایی میترسه و احساس میکنه که کسی کنارشه و نهایتش بعضی وقتها یه صداهایی تو خونه ش میشنیده
خوب فرض کنیم که جنی هم تو خونه ش باشه و حرکاتی هم داشته باشه . این کجاش موکل داشتن هست آخه ؟! اگه اینطوری باشه که همه موکل دارن
بنده خیلی از این فیلمها رو میبینم اما خیلیهاشون برای اثبات به دیگران خوب نیستن . سعی میکنم که از این به بعد لینک تصاویری رو که میبینم اینجا بزارم و مقداری هم نقد و بررسی کنم که دوستان بهتر آشنایی داشته باشن با موارد ماورایی
با تشکر