ali7777 نوشته است:
hamid80مرسي.فقط نقطه زنيشو باچه ولوومي گرفتي بابيسيم ؟اگه يه فلزه 50سانتي روفقط50سانت حجم گرفتي:خب پس حجمي نداشته يعني؟؟
سلام علی جان
از تمام جهات با حالت بیسیم ردیاب زدم با ولوم 10 همین نقطه رو قیچی کرد و دفعات بعد که ولوم را کم کردم هم باز همینجا رو قیچی کرد...
پیرو فرمایشات آقا مهدی چندتا نکته هست که طبق تجربیات اندک من به صورت عملی بهش رسیدم اینه که بارهایی که با زمین اطرافشون ارتباط مستقیم دارند با بارهایی که به صورت پلمپ در کوزه ها و محفظه های ساروج دفن هستند کاملاً رفتارهای متفاوتی رو در عمل ردیاب زنی از خودشون نشون میدن حتی جالبه توجه که در اسکن های دستگاه های تصویری هم شکل های کاملاً متفاوتی دارند که این مطلب رو اون دسته از دوستانی که با اسکنرها کار کردند و در تفسیر جوابشون مسلط هستند را متوجه میشن.
ضمناً نکته مهم دیگه اینه که جایی که واقعآً باری داشته باشه به راحتی توسط دستگاه ها شناسایی میشه. منظور من از این حرف اینه که مثلاً همین دستگاهای او کی ام که خیلی ها قبولش ندارند ، با توجه به اون عکسی که از اسکنش براتون گذاشتم ، میبینید که خیلی جالب هم اون جسم رو و هم اون چاه رو که ردیاب و نسخه مشخص کرده بودند رو به ما نشون داد و اگزاماینر هم همونها رو تأیید کرد.
به عقیده بنده اون حرفی که استاد آریا قبلاً توی پست هاشون ذکر کرده بودند خیلی مهمه ،وقتی جایی برای کار میرید ذهنتون به امید نبودن بار باشه چون اونوقته که همه تست ها درست جواب میده و 100 درصد مطمئن باشید که اگه باری اونجا باشه هر کاری که بکنید همین ردیاب fpl-22 اونجارو ول نمیکنه...
و باز به نظر من اون دسته از دوستانی که ردیاب زدن رو تازه شروع کردن و تفسیر حرکات آنتنها براشون سخته برای اطمینان بیشتر از کارشون بهتره که از یک دستگاه پالسی یا اسکنر بعنوان مکمل در کنار ردیاب استفاده کنن.
با آرزوی موفقیت برای همه بچه های انجمن