درود
دوست عزیز اگه تا حالا مداری نساختین ، توصیه میکنم که روی پی دی کار نکنید چون امکان موفقیت و راه اندازی نهایی ، زیر صفر هست ، حتی اگه مداراتی را نیز ساخته باشید
پی دی نکات ریز و حیاتی و رمز و رازهایی داره که عمومی نشده و رعایت نکردن هر نکته ، برابر است با کار نکردن مدار . درسته که ظاهرا شماتیکها و طرحهایی رو از پی دی منتشر کردن ، اما هزاران نفر این طرحها رو ساختن و هیچکدام موفق به راه اندازی نهایی نشدن .
( در نهایت فقط 10 الی 20 سانتیمتر برای فلزات برد بدست میارید ، که اونم مربوط به قسمت فلزیابش هست ، اگه اونم بتونید بسازید )
پس اگه برای کار واقعی میخواید ، برید سراغ مدارهایی که دوستان ساختن و جواب گرفتن . نظیر پالسی ها یا توباکس . و اگه ردیاب میخواید ، ردیاب فرانکو رو بسازید که اطلاعات ساختش بطور کامل موجوده و جوابگو هست
مطمئن باشید که ساخت پی دی از همه ی این مدارا سخت تره و نهایتا جواب هم نمی گیرید
ساخت پی دی رو تنها به کسانی توصیه میکنم که مدارهای زیادی رو ساخته باشن و دانش و علاقه ی لازم به علم ردیابی رو داشته باشن و بخوان سالها وقت بزارن و مدار رو بعنوان مطالعه و آزمایش کار کنن نه اینکه انتظار راه اندازی نهایی رو داشته باشن
پس وقت و هزینه ی خودتون رو تلف نکنید که بعدا پشیمان نشید .
برای داشتن اطلاعات بیشتر ، توصیه میکنم که همه ی تایپیک رو مطالعه کنید و به توضیحات بنده توجه کنید ( تعاریف و هیجان صفحات اولیه رو جدی نگیرید چون نهایتا ثابت نشدن )
در تایپیکهای زیر هم به اندازه ی کافی در مورد پی دی و پی دی کا توضیحاتی رو خدمت دوستان عرض کردم . حتما مطالعه کنید بعد تصمیم بگیرید
viewtopic.php?f=30&t=4474viewtopic.php?f=24&t=3308viewtopic.php?f=30&t=4108viewtopic.php?f=24&t=4484موفق باشید