مهندس جان شما خوب هستین عزیز.
فداتون بشم مهندس یه سوال در مورد این طرح واسم پیش اومده که گفتم با شما مطرح کنم حالا دوستان هم اگه چیزی به ذهنشون میرسه راهنمایی کنن.
عرض شود طرح فرانکوی خودم تا حدودی آماده کار کردم.عصر روزی که گذشت واسه تست بیرون از شهر بودم و یک جایی که قنات داشت میخواستم تست بزنم ببینم حفره زنیش به چه صورتی هست.تست انجام دادم متوجه شدم در حالت بدون کریستال در یک محدوده خاصی از تقویت مدار که قابل تنظیم هست
کانال قنات به خوبی و با قدرت سنس میشد و میتر منفی داشتم .که اگه گین تقویت کننده ها بالا میبردم حفره به صورت فلز سنس میشد ومیتر مثبت داشتم که برام خیلی جالب بود به شیوه طرح اوریجینال که بعضی چاله ها سنس میشن اما قویتر.
البته من از ولتاژ مرجع زمانی که کریستال خاموش هست استفاده کردم و ولتاژ کمی روی پایه ورودی اپ آمپ قرار میگیره که با وصل شدن کریستال
.ولتاژ بخش یکسو کننده بالا میره وسیستم از ولتاژ کم پایه ورودی اپ آمپ صرف نظر میکنه و ولتاژ بالا رو ملاک سنس قرار میده
.البته نا گفته نمونه زحمت طراحی نمایشگر دیجیتال که بسیار خوب وعالی طراحی شده یکی از کارهای خوب استاد مجتبی عزیز بودن که ازشون تشکر میکنم.
اما سوال اصلیم و مهمتر اینکه زمانی که بخش اوسیلاتور8 مگاهرتز روشن و تست کردم متوجه شدم به هیچ وجه فرانکو قادر نیست حفره زنی کنه که متاسفانه علتش رو متوجه نشدم.البته بخش کریستال رو در وسط تقویت کننده بعد از فیلتر قرار دادم وهیچ ارتباطی با بخش گیرنده وآنتن نداره وبطبع تاثیری هم مطمئنن روی این بخش نمیگذاره که این سوال پیش بیاد که شاید بخشی از هارمونیک اوسیلاتور رو انتن باعث این اختلاف فاحش شده.
تصویری هم از بلوک مدار آماده میکنم تا به خوبی با کاری که روی طرح انجام دادم بشین .حالا به نظرتون علت رفتار سیستم روی قنات . با و بدون کریستال چرا به اینشکل هست آیا ربطی بین فرکانس اوسیلاتور یا مخلوطی از هردو فرکانس حفره وکریستال و سنس نشدنش وجود داره.
پیشاپیش خیلی ممنون از راهنمایی که میکنین وهمینطور دوستان عزیز