نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
ببینید دوستان مقاومت موازی با لوپ خیلییییییییییییییی مهمه در شکل زیر شکل موجو ببینید که با درست تنظیم کردن این مقاومت چقدر تغییر داره و در نهایت برد مثلا یه سکه در 20 س به 40 س تغییر میکنه.این بحث ها الکی نیست خواهشا توجه کنید در همین بی ار ان پین 1 اپامپ این شکله موجو میسازه که با تغییر درست مقاومت میتونید برد و ثباتو به طوره محسوسی افزایش بدین
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 5:15pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مرسی مهدی جان تبریک میگم بابت این ابتکار شما! خب از نظر ظرفیت خازنی بین لایه های سیم پیچ که این نوع لوپ هم فرقی با لوپ معمولی نمیکنه. از اون نظر کویل تخت یا بخصوص تار عنکبوتی عالی هستن. اما نکته جالب و متفاوت در لوپ مهدی عزیز این هست که با این روش در واقع بدون افزایش اهم لوپ میشه ظرفیتش رو بیشتر کرد! چون به شکل جالبی ما اینجا دو نوع سیم پیچ داریم که در هم ادغام میشن! هر چند که اندازه کلی لوپ کوچکتر هم میشه. مهدی جان اگر شما با سلف متر ظرفیت قبل و بعدش رو بگیرین که ببینیم تاثیرش روی ظرفیت چقدر بوده خیلی عالی میشه. لطفا نتایج تست های خودتون رو هم در مقایسه با لوپ معمولی بگین که ببینیم چقدر فرق داشته و اگر واقعا ارزش داره روش ساختش رو هم بگین دوستان بتونن قشنگ در بیارن.
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 5:33pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان شما با اين شكل لوپ به راحتي ميتونيد با باز و بسته كردن فاصله هاي قسمتهاي مارپيچ اندازه لوپ رو از قطر 10 سانت تا 35 سانت باز و بسته كنيد ولي اهم هيچ تغيري نميكنه ؛ ولي به كوئل تارعنكبوتي و تخت نميرسه ! فقط با اين روش ميشه بهترين اندازه قطر مناسب براي دستگاه رو انتخاب كرد و همش كوئل رو باز نكرد و دوباره يك كوئل با اندازه ديگه پيچيده بشه ، مانور تست قطر بهتر با اين شكل راحت تر بوده و با باز و بسته كردن قسمتهاي مارپيچ ميشه قطر كوئل رو تغير داد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:37pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
حاج مهدي تغييراتي گفتم دادي
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:39pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس محمد عزيز لطفا بحث مقاومت موازي با لوپ رو واضح تر توضيح بديد بنده متوجه نشدم بايد چيكار كنيم ؟
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:40pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
محمد نوشته است: حاج مهدي تغييراتي گفتم دادي قطعات رو سفارش دادم هنوز دستم نرسيده ، وقتي رسيد انجام ميدم ، در مورد مقاومت موازي لوپ توضيح بده لطفاً مرسي
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:41pm |
|
|
علی
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 11:48pm پست: 64 محل اقامت: ایران
|
سلام بر استاید باطری رو 18 کردم ولی الان مشکل شارژ کردنشو دارم دوستان یه توضیح میدید باطر 6 1.3امپر و 12 1.3 آمپر با هم سری کردم شد 18 1.3 آمپر با چه آدپتوری شارژ کنم
انسان های موفق همیشه به دنبال فرصتی برا کمک به دیگران میگردند انساهای ناکام همیشه میپرسند چی به من میرسه؟
|
سه شنبه 4 شهریور1392 - 12:07am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
مقاومت موازی لوپ همون مقاومتیه که با لوپ به طوره موازی بسته شده که باید با تغییرش بهترینشو برای لوپت بدست بیاری البته برای هر لوپ فرق داره پس یه لوپه خوب بسازین با ظرفیت خوب و استاندارد بعد مقاومتشو پیدا کنید همین مقاومت در فرکانس اپ امپ تاثیر داره که باعث بد کار کردن مدار میشه مثلا طرف درستش کرده سکرو از 25 س به 37 تا 40 س رسونده حساسیتم خوب شده
|
سه شنبه 4 شهریور1392 - 12:21am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
ببینید دوستان در شارژ باطری شما باطری از نوع اداپتور سویچینگ حتما تهیه کنید نه از این معمولیا البته اینو یه فروشنده بهم گفت
آخرین بار توسط محمد در سه شنبه 4 شهریور1392 - 12:29am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 4 شهریور1392 - 12:24am |
|
|
علی
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 11:48pm پست: 64 محل اقامت: ایران
|
محمد نوشته است: ببینید دوستان در شارژ باطری شما باطری از نوع باطری سویچینگ حتما تهیه کنید نه از این معمولیا سلام آقا محمد عزیز یکم درحد دیپلم توضیح میدی من بیسواد بفهمم ممنون
انسان های موفق همیشه به دنبال فرصتی برا کمک به دیگران میگردند انساهای ناکام همیشه میپرسند چی به من میرسه؟
|
سه شنبه 4 شهریور1392 - 12:27am |
|
|
|