نویسنده |
پیغام |
shavan
کاربر فعال
|
سنه دژ نوشته است: سلام فقط خواستم یه چند روزی صبر کنم برام مشخص بشه ببینم کسی از دوستان میاد جواب شما رو بده متاسفانه اینطور که معلومه خیلی از دوستانی که ماهها و سالهاست دارن در خصوصی با بنده مشورت میکنن و یک طرفه سوال میپرسن ، هیچکدوم حاضر نیستن حداقل جواب سوالات ساده و عمومی بقیه دوستان رو بدن و قصد هیچگونه کمکی ندارن . بنده نیز سعی میکنم به همین روش خودشون باهاشون برخورد بکنم . البته میدونم که نکات طلایی و رمز و رازهای خصوصی رو کسی مجبور نیست بگه ( از جمله خودم ) اما حداقل میتونستن سوالاتی که در حد عمومی هستن و ربطی به نکات حیاتی ندارن رو جواب بدن و همونطور که اطلاعات میگیرن ، در دادن اطلاعات نیز کوشا باشن . اما انگار که اینطور نیست و این ، معنی خوبی نداره فعلا نزدیک سر سال هست و خیلی سرم شلوغه ، فرکانس مترم مشکل داشت ، برطرف کردم . فرصت کنم نقاط مختلف رو میگیرم و خصوصی بهتون اطلاع میدم خیلی ممنون استاد سنه دژ خدا شما رو حفظ کنه
|
سه شنبه 19 اسفند1399 - 3:43pm |
|
|
babrestan
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 14 مرداد1395 - 12:41pm پست: 301 محل اقامت: آشیانه عقاب
|
درود شاوان من زیاد این مدارو ساختم خیلی هم ب مشکل خوردم شما خازن رو طبق مدار اصلی اگر زده باشی و سیم پیچ همون ۱۲ دور باشه باید روی دو سر خازن فرکانسی بین ۸۲ تا ۸۶ داشته باشی
|
چهارشنبه 20 اسفند1399 - 11:50pm |
|
|
shavan
کاربر فعال
|
babrestan نوشته است: درود شاوان من زیاد این مدارو ساختم خیلی هم ب مشکل خوردم شما خازن رو طبق مدار اصلی اگر زده باشی و سیم پیچ همون ۱۲ دور باشه باید روی دو سر خازن فرکانسی بین ۸۲ تا ۸۶ داشته باشی ممنون دوست عزیز
|
جمعه 22 اسفند1399 - 6:38pm |
|
|
shojadel
کاربر فعال
|
درود استاد سنه دژ آيا بايد از ابتدا مدار رو روى فركانس خاصى تيون كنيم ؟ به عنوان مثال اگر فرستنده tx روى هشتاد كيلو هرتز تنظيم بشه و به سنس متعارف برسه در آخر كار با توجه به اينكه پسيو مدار وصل ميشه ممكنه به نتيجه نهايى نرسه و نياز به تنظيم فركانس دوباره tx بشه ؟
To be willing is to be able
|
جمعه 22 اسفند1399 - 8:04pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
درود دقت فرکانس امگا ، یا اینکه روی فلان فرکانس خاص باشه ، برای گیرندگی بهتر RX هست . اینطور نیست که حتما باید روی فلان عدد باشه تا مثلا طلا یا نقره رو بزنه و اگه روی اون عدد نباشه ، چیزی نزنه . بلکه فقط محدوده های خاصی پیشنهاد دادن که در اون محدوده ، به طلا و نقره ، بالاترین حساسیت رو داره
مثل فلزیابهای والف که نظر بیشتر طراحان روی فرکانس 12.5 کیلوهرتز بود که بیشترین حساسیت رو به طلا داشته باشه اما همانطور که میبینیم ، اگه در فرکانسهای بالاتر و پائینتری هم باشیم ، بازم طلا رو بخوبی سنس داریم اما تقریبا از فرکانس 4 کیلو به پائین و از فرکانس 30 کیلو به بالا ، حساسیت به سنس طلا کمتر میشه و بهمین خاطر یه محدوده رو این مابین در نظر گرفتن که بیشتر مدارای والف رو در همین محدوده میسازن . و فرکانس 12.5 چیز نرمالی اون مابین هست که در نظر گرفتن بهترین حالتش باشه
لا اله الا هو
|
جمعه 22 اسفند1399 - 10:09pm |
|
|
shojadel
کاربر فعال
|
ممنون از پاسخگويى سايز لوپ tx با توجه به اينكه اگر بزرگتر باشه برد بيشترى داره . آيا انتخاب سايز مثلا هشت سانت كه نسبت به ده سانت برد كمترى داره ، رو برد نهايى pd تاثير داره؟
To be willing is to be able
|
جمعه 22 اسفند1399 - 10:56pm |
|
|
سنه دژ
استاد
|
بله ، لوپ کوچکتر ، میشه گفت که مقداری روی برد نهایی تاثیر داره . اما تاثیرش زیاد نیست
لا اله الا هو
|
جمعه 22 اسفند1399 - 11:58pm |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
کلا مدار pd جفت فرکانسی هست با دو خاصیت ، بقیه داستانم خیلی پیچیده تر
|
شنبه 23 اسفند1399 - 9:38pm |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
تو انجمن آدم خرپولی نیست خودش معرفی کنه؟
|
یکشنبه 24 اسفند1399 - 10:51pm |
|
|
سنه دژ
استاد
|
برای بیشتر شدن اطلاعات عمومی دوستان : خر + پول = خرپول والا فکر نمیکنم اینجا زیاد از این آدما داشته باشیم . اونایی که خرشون از پل میگذره ، معمولا بعدش غیب میشن و نمیان تو انجمن اما فقیر بیچاره خواستی ، زیاد هستیم
لا اله الا هو
|
دوشنبه 24 اسفند1399 - 12:30am |
|
|
|