wave نوشته است:
سال نو رو به همه دوستان تبریک عرض میکنم امیدوارم که سالی پر از موفقیت و شادی برای دوستان باشه
استاد آریای عزیز ممنون که هستید و دوستان رو راهنمایی میفرمایید و جود شما در انجمن کیمیاست
استاد اگر امکانش هست در مورد طلسمات هم مطالبی رو بیان بفرمایید
آیا شما هم با طلسمات روبرو شده اید ؟
کدام موارد از دفینه ها دارای طلسمات هستند؟
راه باطل کردنش چی هست ؟
با تشکر از شما
برادرگرامی، طلسمات به دودسته تقسیم میشونداین بحث تکراری میگم برای توضیح درادامه متن، قبل ازاسلام وبعدازاسلام
قبل ازاسلام معمولن ازابزاراستفاده میشه مثلن فلان گیاه ویا اب چشمه وغیره رو باید بیاری ودرمحل استفاده کنی بعضی ها جاهاهم، همراه با ابزار ازوردها هم استفاده میشه وبعدازاسلام بیشتر ازاوراد یا وردها یا ذکرها برای باطل شدن بهره میبرن البته درجاههایی هم ابزارهم وجودداره اما دردوران پیش ازاسلام بیشتربوده
بعضی ها نظرات متفاوت دارن که عده ای میگن وجودنداره وعده ای هم، وجودداره
امادراصل باید قبول کنیم که واقعیت داره
معولن بارهای مهم وبزرگ دارای طلسم هستن اما بوده که بارهای نه چندان بزرگ هم اینچنین بوده مطالبی ازدوستان وجود داره که شاید اجازه ندن براتون بزارم
امایک چیزکلی بهتون بگم به هیچ عنوان کسی که میاد روی محل وباخوندن وردها ادعامیکنن که طلسم باطل شده قبول نکنید
من ازیه استاد سوال کردم که تو چطورمیدونی طلسم این بارچیه، چون باید بدونی چه طلسمی گذاشته شده وچه نوع حرکتی برای باطل شدنش نیازداره، بعنوان مثال دردوران قبل اسلام طلسمات به نوعی دیگه بوده وردهای اون زمان با وردهای اسلامی فرق داره وتو چطور میخای با اوراد اسلامی، طلسمات غیراسلامی رو باطل کنی
درجواب گفت اصولش اینه که من ارتباط برقرامیکنم وازاین ارتباط سوال میکنم که طلسم چه چیزی هست وراه باطل کردنش چیه
پس باطل کردن، اصول خودشو داره، به اینصورت نیست که به محل بیای فلان ورد رو بخونی جهت باطل شدن
دوست گرامی بهترین راه حل اینه که جایی که طلسم داره دراون منطقه کار نکنی وجای دیگه ای رو برای جستجو مدنظر بگیری