saedkashi نوشته است:
من چندتا کاوشی که داشتم رو براتون میگم،رانی تو خاک چند ساله فرو زد ۵۵ ولی id۵۰ بود یه تیکه مس زنگ زده فرو خورد ۴۵ وid۶۰،میخ طویله بزرگ زنگ زده فرو ۷۳ id۶۰،فرکانس من ۱۰۰ هستش بالا ببرید نفوذش تو خاک کم میشه و ذرات رو میزنه که هی باید دستگاه رو رفرش کرد ،بعد پیدا کردن نقطه برای تفکیک دقیق اگه گراند روشنه خاموش کنید اگر میتر شما بالا ۵۰ هستش حساسیت رو بذارید روی ۵ فرکانس رو بیارید پایین تا ۷۰ عالیه،انگرال رو هم بیارید حدود ۴۰ و دیلی دستی رو ۲۰ تا ۳۰ اینجوری دقیق میزنه و سعی کنید ثابت نگه دارید چند ثانیه
به نتیجه ای که رسیدم جنس اگه ضخامت داشته باشه id بالا میره مثلا تا ۷۰ و قدیمی باشه از ۷۰ رد میکنه تا ۸۰ و بالاتر،فقط استثنایی که داره اهن با ضخامت بالا و قدیمی هم به ۷۰ نمیرسه،و یا اگر بزرگ باشه هم بالا میره مثل سینی ولی همونطور که گفتم اهن به ۷۰ نمیرسه در هر شرایطی
درود آقا سعید عزیز
باید به نکته مهمی اشاره کنم که تفکیک این نقطه زن با افتخار ایرانی ( فلزجو ) به دقت در کیفیت ساخت ( مدار و لوپ ) بسیااااااار بستگی داره ! شاهد بودم کسانی رو که از فلزجو بدگویی میکردن در گروه های تلگرامی و ازشون خواستم عکس دستگاهشون رو بفرستن من ببینم ، 90 درصدشون کیت مداری بی انظباط داشتن با قطعاتی کم کیفیت و بدچین روی فیبر ! و بعلاوه کانکتورهای فلزی و کابل های کم کیفیت و سیم پیچی لوپ کم کیفیت !! حتی اون کسی که در گروه خودم بد و بیراه میگفت خیلی اعصابش خراب بود رو بصورت حضوری قرار ملاقات گذاشتم و دستگاهش رو دیدم ، واقعا جای تاسف داره برای بعضی فروشندگان کیت که اسم خودشون رو مونتاژ کننده میزارن ! بنده قبول کردم و کیت این بنده خدارو با کیت خودم جایگزین کردم وقتی ایشون برد در مکان تست خودش و تست کرد بهم زنگ زد و کلی خوشحال بود از ثبات عالی و عمق زنی خوب مدار که ایشون رو پیش دوستانش سربلند کرد ، بیاییم این موهبتی که روزی همه محتاجش بودیم رو به عنوان افتخاری ایرانی در عوض محبت بی منت مهندس حمید بزرگوار بخوبی به هموطنانمون ارائه کنیم
در مورد تفکیک آقا سعید حتی تا رنج عدد آی دی 76 هم در صورت نمایش میترآهن fe میتونه فلز درعمق آهن باشه در عمل داشتیم که عرض میکنم
اما موردهایی داشتیم که آی دی 54 بوده با میتر اهن : nonfe بامثبت بالای 10 که مفرق بوده ، عمده اعداد آی دی بین 20 تا 76 درکنار میتر آهن fe -5 تا بالاتر میتونه در ردیف فلزات آهنی باشه ؛ پس همیشه در قبال گزینه آی دی باید به قسمت میترآهن هم دقت بشه در بخش میتر آهن -5 عدد تا +5 عدد کم و زیاد داریم با توجه به نوع متعلقات لوپ و کیفیت ساخت لوپ ؛ پس مقدار -10 عدد تا +10 عدد در بخش میتر آهن رو باید 99% بیشتر متکی بود به دقت برتر در مورد سنس پیش روی ما
درعمق حدود 40 سانت با میتر 40 به بالا عدد آی دی 74 میترآهن nonfe+20 یک تیکه سیم مسی سبزشده حدود 7 سانت بیرون اومد که قبلش گفتم مسی باید باشه ، پس دقت در تنظیم درست عدد آیرون ریجکت و مقادیر مثبت و منفی بخش میترآهن خیلی مهمه !