جهان بین نوشته است:
babrestan نوشته است:
کاربر جهانبین استادم شدی
از نگاه بنده وقتی سیستمی سالهاس داری براش تلاش میکنی نباید بفروشی کمااینکه کمکهای فرد خاصی ب شما هم زیر سوال خواهد رفت
شما هم لطف داشتید تو خصوصی بارها ازم درخواست کمک کردی که آقا راز pd رو بگو جای دوری نمیره ، حال طرف کی رو میگیری نمیدونم ، اما کلا همینکه ماها تکلیفمون با خودمون مشخص نیست جالبه ، آقا همه راز مدار در فرم کلی خیلی خیلی ساده هست .. فقط چون به مغزمون اجازه نمیدهیم که ممکنه پدیده ازبحث ارسال و دریافت خارج باشه ، نمیتونیم درک کنیم
وگرنه سیم القایی کنار فریت و شکاف قاب لوپ که واضحه
همونه تا الان به جایی نرسیدی دیگه من گفتم راز پیدیو بگو؟من گفتم بیا با کمک هم مشورت کنیم هم تو تلاش کردی هم من دو تا شما خطا داشتی دو تا من
اگر غیر اینه پیامهامو پاک نکردم اسکرین بگیر نزنی زیر حرفت
تو خودت دوساله به جناب سنه دژ داری پیام میدی کمکت کنه بعد میخوای بمن یاد بدی؟
حرفم همکاری بود کسی ک سیستمش رراه نیفتاده چطوری میتونه ب یکی دیگ کمک کنه!درمورد حرف بعدیتون شوخی کردمو فلان اگر ب مدارت رسیده باشی از این حرفا نمیزنی این حرفها درحد شوخیه
تازه دوتا پیام دادم انقد جو گرفته بودتت ندونستی چیکار کنی ادای جناب سنه دژ رو درمیاوردی متاسفانه تلگرام ندارم؛ فک میکنی شاگرد به مکتب نرفته استاد شد!حالا فهمیدم جناب سنه دژ چرا هر چیزو نمیگه به صد دلیل مختلف ک یکیش همین صحبتاس
درمورد فرانکو به استاد هم گفتم همه و همه فقط فکرشون هست یه قابلمه بزنن جلوی مدارشون هر چقد قابلمه بزرگتر بهتر
اما راههای بهتری هم هست
استاد سنه دژ میدونه من به جواب رسیدم از حرفامم فهمید چون تمرکزم یکجا بود و توکلم از خدا