انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:12am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 177 , 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

مرسي حميد از توضيحتون.در مورد حجم بنظر من بايد تست بيشتري انجام بشه تا به يه نتيجه واحد برسيم. حجم بستگي به نوع و اندازه و محيط جسم داره و در صورت حل شدن ميشه بعنوان يه كليد در شناسايي مكان استفاده بشه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 4 شهریور1392 - 7:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام L-) به دوستان عزيز من الان ردياب انجمن 2 روزه گرفتم باهاش تست طلاي گم شده رو انجام دادم 100 گرم طلارو تو شعاع 30-40 متري راحت زدم حتي نقطه دقيق .تو شبم به راحتي پيدا ميكنم. :)
حالا يه جا داشتم طلاي تستو ميزدم اصلا 100 گرم طلارو تو شعاع 40-50 متر قبول نميكنه ميره به يه سمت ديگه كه پس از حجم گيري و از 4 طرف وارد شدن يه حجم 20-30 سانت در 60-70 ميزنه اصلا 100 گرم طلارو حتي رو طلاي تست در فاصله 7-8 متر حتي تا 15-20 قيچي نميزنه ميره اونجا ولوم رو 10 و نيم همينطوره حتي گلد1و2 داستان چيه راهنمايي ميخوام
كسي نيست جواب منو بده؟ :YMPRAY:

دوشنبه 4 شهریور1392 - 8:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
عمق گيري هم كردي ؟ روش 10 20 ثانيه اي ؟اگر عمق كمي داره و جاي مشكوكي هستو امكان حفاري هست اقدام كن انشالله ... اگرم چيزي نبود لااقل دليل رو متوجه ميشي .

دوشنبه 4 شهریور1392 - 9:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بله عمقش در اصل حدود 5 متر بوده ولي 2 مترشو خاك برداري شده بود و اينكه الان 3 متر نشون ميده از 4 طرف در ضمن دستگاه خاموش روش باشه و روشن 1 دقيقه ام صبر كني همونه عمقش يه مقدارشو دادم خاكشو گرفتن حدود 2 مترشو الان ديگه از فاصله زياد 60-70 متر روي 100 گرم طلا واي ميستي بازم اونجارو نشون ميده

دوشنبه 4 شهریور1392 - 9:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
اگر جاي شما بودم 10 درصد احتمال جنس ميدادم 90 درصد ذرات باز حفاري ميكردم . ;)

دوشنبه 4 شهریور1392 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid80جان ممنون ازتوضيحاتتون.فقط اسكن بغيره اگزاماينرباچه مدلي گرفتي ؟؟؟چون توتصويريازيادمدل هادرست جواب ندادن.به هرحال ممنون

دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان روی اون تست 10 ثانیه اصلا حساب نکنید چون روی ذرات هم انتنها همین طور قیچی میمونند.

دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خب خدارو شکر میبینم باز دوستان دارن تلاش میکنند و باعث رونق تاپیک شدند
دوستان باید عرض کنم که بنده هم روی فلزات مدفون شده که خودم دفن کردمو بعضیهشون مثل سرب رو بالای 10 کیلو گزاشتم و از عمقهای 1 متر تا 2 متر هم چال کردم و بارها و بارها روی اونه تست کردم دیدم حجم بالا نمیدن و دقیقا و نهایتا به اندازه ابعاد و درازای فلزات حجم میدن و این امر هم شاید به علت این باشه که اینها فلز جدید هستند و با فلز قدیم و البته قدیمی فرق داشته باشند
در هر صورت باید بگم که من فقط روی فلزات نقطه میکنم و حجم زیادی بدست نمیارم و فکر میکنم این قضیه حجم هم زیاد در مورد هدف واقعی نمیتونه درست باشه و نباید انتظار حجم زیاد و بالا داشت و با توجه به حفاریهایی که داشتم به این نتیجه رسیدم که حجم بالا هم بدون شک میتونه یکی از نشانه های ذرات باشه و نباید بهش اعتماد کرد
و همونطور هم که میدونیم اینجا بارها و بارها درباره حجم سخن گفته شده و تاکید کرده اند که حجم زیر 2 متر جای کار ندارد ولی بنده با توجه به تجربیاتی که توی این مدت با کار با ردیاب و انجام تستهای بسیار داشته ام به این نتیجه رسیدم که بارهای واقعی حجم زیاد نمیدهند و نهایتا به انداه ابعاد و شکل قطعات مورد نظر باشه و باز البته درمور فلزاتی که اکسید میشن و توی خاک بر اثر عمواملی مانند آب و فعالیت جانوران حفار و ... میتونه یه کمی بر مقدار حجم افزوده بشه ولی قطعا درباره ی بارهای پلمپ شده که درون جعبه و کوزه و ... قرار دارند قطعا نباید تفاوت حج قابل ملاحظه ای وجود داشته باشه
لذا باز هم از دوستان خواهش میکنم هنگام ردیابی و کاوش این مسائل رو مد نظر داشته باشند که مبادا باعث حفاری بیمورد و مایوس کننده بشند و از طرف دیگر ممکنه باری باشه و تمام تستها مثبت باشه و بر اثر اینکه حجم پایین باشه از اون بگذریم حال اونکه این بار ممکنه پلمپ باشه و واقعا موجود باشه در هر صورت باز هم نیاز به تمرین و تلاش بیشتر داریم و امیدوارم همه موفق باشیم
سپاس :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 4 شهریور1392 - 2:40am
مدیر سایت
مدیر سایت

ilanji نوشته است:
خب خدارو شکر میبینم باز دوستان دارن تلاش میکنند و باعث رونق تاپیک شدند
دوستان باید عرض کنم که بنده هم روی فلزات مدفون شده که خودم دفن کردمو بعضیهشون مثل سرب رو بالای 10 کیلو گزاشتم و از عمقهای 1 متر تا 2 متر هم چال کردم و بارها و بارها روی اونه تست کردم دیدم حجم بالا نمیدن و دقیقا و نهایتا به اندازه ابعاد و درازای فلزات حجم میدن و این امر هم شاید به علت این باشه که اینها فلز جدید هستند و با فلز قدیم و البته قدیمی فرق داشته باشند
در هر صورت باید بگم که من فقط روی فلزات نقطه میکنم و حجم زیادی بدست نمیارم و فکر میکنم این قضیه حجم هم زیاد در مورد هدف واقعی نمیتونه درست باشه و نباید انتظار حجم زیاد و بالا داشت و با توجه به حفاریهایی که داشتم به این نتیجه رسیدم که حجم بالا هم بدون شک میتونه یکی از نشانه های ذرات باشه و نباید بهش اعتماد کرد
و همونطور هم که میدونیم اینجا بارها و بارها درباره حجم سخن گفته شده و تاکید کرده اند که حجم زیر 2 متر جای کار ندارد ولی بنده با توجه به تجربیاتی که توی این مدت با کار با ردیاب و انجام تستهای بسیار داشته ام به این نتیجه رسیدم که بارهای واقعی حجم زیاد نمیدهند و نهایتا به انداه ابعاد و شکل قطعات مورد نظر باشه و باز البته درمور فلزاتی که اکسید میشن و توی خاک بر اثر عمواملی مانند آب و فعالیت جانوران حفار و ... میتونه یه کمی بر مقدار حجم افزوده بشه ولی قطعا درباره ی بارهای پلمپ شده که درون جعبه و کوزه و ... قرار دارند قطعا نباید تفاوت حج قابل ملاحظه ای وجود داشته باشه
لذا باز هم از دوستان خواهش میکنم هنگام ردیابی و کاوش این مسائل رو مد نظر داشته باشند که مبادا باعث حفاری بیمورد و مایوس کننده بشند و از طرف دیگر ممکنه باری باشه و تمام تستها مثبت باشه و بر اثر اینکه حجم پایین باشه از اون بگذریم حال اونکه این بار ممکنه پلمپ باشه و واقعا موجود باشه در هر صورت باز هم نیاز به تمرین و تلاش بیشتر داریم و امیدوارم همه موفق باشیم
سپاس :x

:ymapplause: آفرین برادر کم کم همه دوستان دارن به اصل موضوع پی میبرن ؛ ولی آقای ilanji این چال کردم رو خوب اومدی ;)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 5 شهریور1392 - 7:22am
استاد
استاد
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
دوستان روی اون تست 10 ثانیه اصلا حساب نکنید چون روی ذرات هم انتنها همین طور قیچی میمونند.

پوريايي عزيز اين موضوع 10ثانيه براي مواد معدني كاربرد داره نه ذرات.در مورد حجم هم بازم تاكيد مي كنم كه به فلزات جديد استنباد نكنيد و بايد بيشتر روش كار بشه.منظور از تست حجم انجام دادن تست بر روي اهداف بالاي 5سال هستش.اين ردياب يون و گاز فلزات رو نمي گيره ولي در مورد هاله قضيه فرق مي كنه.با يه سرچ تو سايت هاي خارجي رو اين هاله خيلي بحث شده طوري كه ادعا مي كنند ردياب ها و نقطه زن هاي تصويري بر اساس حجم و هاله حجم رو درمياره.چي بگم بازم بايد دقت كنيم تا مرتكب اشتباه نشيم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 5 شهریور1392 - 9:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 177 , 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 45 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure