جناب حميد من خيلي براي خودم متاسفم كه يك مدتي دراين سايت كه سايت شما كه نميشه گفت (سايت آقا مجتبي ) فعاليت كردم داداش
اصلا ارزش نداره در يه همچين جاهايي فعاليت كنم كه كسي مثل شما كه خودش رو عالم دهر ميدونه هدايت اون سايت رو در دست داشته باشه به نظر من يه چوپون از شما در باره الكترونيك بيشتر ميدونه پس ادعاي واهي نداشته باش
هم من وهم شما خوب ميدونيم كه اطلاعاتمون در چه حديه لااقل در اون حدي كلاس بزار كه اطلاعات داري كه ضايع نشي هر چي باشه شما مدير انجمن بزرگ ردياب در اين كشورين وهدايت 10 تا سايت رو هم برعهده دارين وفرق بين آي پي استاتيك و ديناميك رو ميدوني
مرد حسابي اين دوستان رو چي حساب كردي؟ داداش ديگه اون دوران گذشته
والكي به اين دوستان بيچاره با گزاشتن مدارات مسخره هزينه تحميل ميكنين و بيچاره افراد ساده ميان درست ميكنند خرجشون رو بباد ميدن نه اينگه brn جنابعالي ديگه همه دوستان رو راضي كرد وهفت متر هم زير خاك ميزنه داداش اون فايل هگزاش رو من بررسي كردم همشون كشك بودن
به خاطر دوستان من اين تاپيك 12 رگولاتور رو راه انداختم كه لااقل جبران زيانكاريهاي تحميلي از طرف شما بشه ولي نمي دونستم كه اين مدار سنگ بزرگي ميشه وميفته روي سر شما
اينقدر هم نگو ناصر رو محروم ميكنم كه مثلا ديگه ناصر دستش از زمين وزمان كوتاه ميشه
الكي هم در گوش اين دوستان قصه نگو كه گوششون از اين حرفا پر شده و طاقت خودبزرگ بيني شما رو ندارن
داداش اونا مدار خوب ميخوان داري بزار نداري اين جماعت رو علاف نكن
شما يه مدتيه اين سايت رو راه انداتين كو يه مدار بدرد بخور در اين سايت
حالا خوبه بعضي از دوستان مثل آقاي كرمي يه مدارات جزئي ميزارن كه آبروي اين انجمن رو بخرن صد رحمت به سايت مهدي قاسمي و ايران پالس
لا اقل اونا يه اسباب بازي مثل ردياب انجمن درست نميكنند كه هر 20 متر يه جا رو قيچي ميكنه ومعلوم هم نيست رويه چه حسابي ساخته شده مثل اينكه نگفتني هارو بايد بگم آخه كجا ديدي ردياب ديجيتال بدون پروپ باشه و به زمين وصل نشه مگه ردياب چراغ قوه هست
اونارو هم ميدين دست دوستان ساده لوح وتيغشون ميزنين
افرادي مثل تو بايد بيان از پاهاي ناصر آويزون بشند تا ايشون افتخار بدن در اين انجمن فعاليت كنه
داداش منو محروم كن تا شايد اون جگر سوخته ات
يكمي التيام بيابد
من مرامش رو داريم كه تنها نمونم ولي وجدانم راحته كه مثل جنابعالي سر خيليا رو با انواع ورژن مسخره ردياب شيره نماليده
ام