l24nb0 نوشته است:
با تشکر مهندس عزیز - تغییراتی در دستگاه انجام دادم (تریشر ) در انتن و از سوکت bnc استفاده کردم( استفاده از 3 انتن ) - سوالی که دارم که مثل تک انتن از منفی استفاده نشده برای بیرون انتن - سوکت بی ان سی و خود انتن بدنه داره ایا منفی زمین مدار برای بدنه انتن استفاده کنم مشکلی نداره
سوال بعدی اینکه ارتفاع پالس های الکترومغناطیسی تا چند سانت از زیمن فاصله میگیرن - احساس میکنم بعضی جاها بالای 2 متر دران حرکت میکنن و ما زیر اون انتن داریم و تا نزدیکی مکان متوجه نمیشیم
ایا میشه دسته انتن بلند تر و دسته انتن رو به زمین مدار اتصال بدیم و نقش انتن بدن از بین ببریم
خواهش میکنم.
نباید چنین تغییری انجام میدادین. تنها چیزی که ما گفتیم امکان استفاده از آنتن بلند تر جهت سنس اهداف ضعیف تر بوده.
در مورد 3 آنتن چند بار سوال شده و عرض کردم کار اصولی نیست و بهیچ عنوان توصیه نمیکنم. از یک آنتن بلند استفاده کنین بهترین جواب بدست میاد. طبیعتا اگر سوکت آنتن بدنه جدا داره بهتره به زمین متصل بشه. ولی اگر اشتباهی بکنین یا مثلا خود آنتن به زمین اتصال بکنه دستگاه دیگه چیزی سنس نمیکنه.
امواج رادیویی ارتفاع حرکتی خاصی ندارن. ماهیت سیگنالی که در تخلیه یونی منتشر میشه مشابه سایر امواج رادیویی هست با این تفاوت که منشا انتشار در زمین هست. لذا هر چه آنتن به زمین نزدیک تر باشه حداقل تا حدود 50 سانتی سنس قویتر میشه. برعکس اگر سنس در ارتفاع نزدیک به زمین ضعیف تر و در ارتفاع بالاتر قویتر بود مطمئن باشین خطاست و سایر امواج رادیویی موجب سنس شده.
اتصال دست به زمین مدار از طریق دسته میتونه موجب سنس قویتر بشه ولی بشدت دستگاه رو بی ثبات و نویز پذیر میکنه چون شرایط بدن و نوع اتصال دست کاملا متغیر هست و بالانس رو مرتبا تغییر میده. لذا دسته باید عایق باشه.