حمید نوشته است:
خسته نباشین. به فلزجو خوش اومدین.
تستهای خوبی انجام دادین. البته برد شما کمی کمتر از حد انتظار هست که میتونه دلایل مختلفی داشته باشه. مثلا همون کانکتور فلزی بخصوص اگر آهنی باشه هم روی برد و هم تفکیک اندکی اثر منفی داره. همینطور شرایط کابل و کیفیت کویل هم مهم هست. بین تنظیمات دیلی دستی 40 برای تست کمی بالاست و بین 20 تا 30 مناسب تره. همینطور اسپید 6 رو بدلیل سرعت سنس کم توصیه نمیکنم و 8 یا 9 بهتر هست. درجه حساسیت رو هم قید نکردین ولی ما تست برد هوایی رو معمولا روی حساسیت 18 در نظر میگیریم. بعلاوه محیط حیاط با وجود فاصله ای که بین لوپ تا زمین در نظر گرفتین ممکنه کماکان برای تست مناسب نباشه. اگر بتونین لوپ رو عمودی قرار بدین نتیجه دقیق تری بدست میاد.
ممنون بابت پاسخ سریعتون
۱- به جای این کانکتور از چه کانکتوری استفاده بکنیم؟ نمیتونم کابل رو مستقیم به برد لحیم کنم، چون میخوام راحت بتونم لوپ رو عوض کنم
۲- درجه حساسیت رو روی ۱۸ گذاشته بودم
۳- اعداد دیباگ ۲ به نظرتون چطوره؟ از این اعداد نمیشه فهمید کیفیت لوپ چطوره؟
۴- لوپ رو خریداری کردیم. به نظر میاد کیفیت لوپ خوب باشه ولی این رو چجور میتونم مطمئن بشم؟
۵- توی تست آخر با لوپ ۶۰ سانتی، در فاصلهی ۳۰ سانتی ID بین ۵۰ تا ۶۰ نوسان داشت ولی وقتی که سکه توی فاصلهي دو سه سانتی لوپ قرار میگرفت، ID میشد ۴۱ ثابت میموند. این تغییرات ID طبیعیه؟ علتش چی میتونه باشه؟
اما برای لوپ 25 سانتی وقتی در فاصله تفکیک قرار میگرفت و یا نزدیک لوپ سکه را میگذاشتم ID تغییر زیادی نداشت
۶- تفاوت سکه کنار هم و یا بر روی هم چی هست که ID ها این قدر تفاوت دارند
برای سکه های کنار هم همون ID حدود 42 بود اما وقتی روی هم قرار میگرفتند ID حدود 60 میداد