خسته نباشین.
ممنون از تجربه خوبی که مطرح کردین. البته من فیلم رو دیدم و بنظرم اومد اشتباه کرده باشین! در واقع چیزی که در فیلم بنظر میاد و محاسبات هم نشون میده این هست که احتمالا به اشتباه افت ولتاژ رو در خروجی مقاومت اندازه گرفتین که در این صورت طبیعی هست! ببینید شما یک مقاومت 55 اهم روی ولتاژ 5 قرار دادین که طبق محاسبه حدود 90 میلی آمپر باید جریان بکشه در صورتیکه تقریبا 81 میلی آمپر میکشه و این خودش میتونه چند دلیل داشته باشه. ولی از این که بگذریم معنای عبور جریان 81 میلی آمپر از یک مقاومت 55 اهم این هست که طبق قانون اهم ؛ 0.081 ضربدر 55 معادل حدود 4.5 ولت افت ولتاژ روی مقاومت وجود خواهد داشت و در این صورت اندازه گیری ولتاژ پس از مقاومت حدود 0.5 ولت کاملا درست و طبق قوانین الکتریسیته هست. در واقع اگر میخواین به افت ولتاژ رگولاتور پی ببرین باید ولتاژ خروجی خود رگولاتور رو زیر بار اندازه بگیرین.
با این وجود این احتمال هست که واقعا رگولاتور مشکل داشته باشه و حتی زیر بار چند میلی آمپری دچار افت ولتاژی بشه که توانایی روشن کردن BS170 رو نداشته باشه. چرا که میکرو میتونه با ولتاژ پایین تر کار بکنه اما خروجی اون که بر اساس ولتاژ 7805 هست و باید BS170 رو روشن بکنه باید بالای 3 ولت باشه. در هر صورت اولین نکاتی که بنده در راهنما قید کردم همین هست که ولتاژ های 12 و 5 و 9.5 باید در رنجی که توضیح دادیم باشن وگرنه مدار اصلا نمیتونه عملکرد درستی داشته باشه.
رگولاتور L7805CV یک رگولاتور 1.5 آمپری هست و من حتی تحت جریان 1 آمپر هم افت ولتاژ محسوسی درش ندیدم. اما مثلا نمونه رگولاتور کوچک ترانزیستوری 78L05 بمراتب ضعیف تر هست و من حتی روی بار 50 میلی آمپر هم دیدم افت ولتاژ زیادی داره و فقط برای جریانکشی بسیار کم در حد زیر 10 میلی آمپر میتونه عملکرد خوبی داشته باشه. لذا با توجه به وضعیت انواع و اقسام کلاهبرداری در بازار قطعات بعید هم نیست که در کالبد شکافی این رگولاتور به یک 78L05 برخورد کنین!!!
مصرف فلزیاب فلزجو در حالت کویل ارور و در واقع خارج از حالت فلزیابی حدود 40 میلی آمپر هست. در این بین بخش بک لایت اگر روی شماره 10 باشه حداکثر حدود 3 میلی آمپر جریانکشی داره که میتونین خودتون هم تست کنین. در واقع بنده مداری که فقط 50 میلی آمپر مصرف بک لایتش باشه مستقیم به زباله دان میندازم چه برسه به اینکه خودم طراح چنین چیزی باشم!
هر چند که چنین چیزی ممکن هم نیست چون بک لایت این مدل ال سی دی ها نمیتونه بیشتر از حدود 20 میلی آمپر جریان بکشه و تحت همین میزان مصرف هم خیلی زود میسوزه. بعلاوه میزان جریاندهی خروجی پایه های میکرو هم بیش از این نیست و نمیتونه بصورت مستقیم چنین بک لایتی رو روشن بکنه در صورتیکه من همه این محاسبات رو با دقت انجام دادم و بر خلاف بسیاری از مدارات بدون استفاده از ترانزیستور اضافی بک لایت ال سی دی رو مستقیما با میکرو کنترل کردم و میبینید که نور مناسبی هم داره. اون 40 میلی آمپر هم که عرض کردم مجموع مصرف جریان رگولاتور ها ؛ میکرو ؛ ال سی دی ؛ بک لایت و آپ امپ هست که هر کدوم بصورت طبیعی چند میلی آمپر مصرف جریان دارن.