نویسنده |
پیغام |
pashaof
کاربر حرفه ای
|
با اجازه دوست خوبمون فایل pcbاصلاح شد دوستان میتونن استفاده کنن سایز چاپ a4
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 8 اسفند1400 - 8:44pm |
|
|
pashaof
کاربر حرفه ای
|
توضیحات کلید
|
یکشنبه 8 اسفند1400 - 8:47pm |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
pashaof نوشته است: توضیحات کلید
|
دوشنبه 9 اسفند1400 - 7:25pm |
|
|
pashaof
کاربر حرفه ای
|
omidfullsystem نوشته است: pashaof نوشته است: توضیحات کلید
|
دوشنبه 9 اسفند1400 - 9:03pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
pashaof نوشته است: با اجازه دوست خوبمون فایل pcbاصلاح شد دوستان میتونن استفاده کنن سایز چاپ a4 ای سی به gnd وصل نشده
|
جمعه 13 اسفند1400 - 6:38pm |
|
|
pashaof
کاربر حرفه ای
|
madrek نوشته است: pashaof نوشته است: با اجازه دوست خوبمون فایل pcbاصلاح شد دوستان میتونن استفاده کنن سایز چاپ a4 ای سی به gnd وصل نشده بله شرمنده حق با شماست عجله ای شده از چشم در رفته اصلاح شد
|
جمعه 13 اسفند1400 - 11:44pm |
|
|
azadun
|
با تشکر از جناب omidfullsystem بخاطر زحمتی که کشیدند البته قصد جسارت ندارم اما دوست عزیز برای تحلیل یک زمین اسکن شده ما نیاز به اسکن زمین به صورت شطرنجی داریم یعنی برای اسکن یک زمین مثلا 5 متر در 5 مترما نیاز داریم حداقل 5 ستون 5 تایی اسکن نقطه ای داشته باشیم تازه اونوقت میتونیم بشینیم این زمینی که 25 نقطه در آن اسکن گرفته ایم را تحلیل کنیم . حالا من نمیدونم این اسکن لایو که در هر لحظه فقط یک نقطه را نشون میده چطوری میتونه در تشخیص و تحلیل یک منطقه کمک کنه ؟؟؟؟ . یعنی در واقه میشه گفت اصلا کمک کننده نیست . شما اگر واقعا قصد کمک به دوستان را دارید همون اسکن دستی را با محدودیت ارائه میدادید تا به یک دردی بخوره اگر هم که نه لا اقل قیمت مدارتون را واضح بیان کنید که مردم سر در گم نشن. هر چند مهندس حمید عزیز اجازه خرید و فروش در این سایت را نمیدند که البته کار خوبی هم میکنند . البته قصد بی احترامی ندارم.
|
دوشنبه 16 اسفند1400 - 5:57pm |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
|
azadun نوشته است: با تشکر از جناب omidfullsystem بخاطر زحمتی که کشیدند البته قصد جسارت ندارم اما دوست عزیز برای تحلیل یک زمین اسکن شده ما نیاز به اسکن زمین به صورت شطرنجی داریم یعنی برای اسکن یک زمین مثلا 5 متر در 5 مترما نیاز داریم حداقل 5 ستون 5 تایی اسکن نقطه ای داشته باشیم تازه اونوقت میتونیم بشینیم این زمینی که 25 نقطه در آن اسکن گرفته ایم را تحلیل کنیم . حالا من نمیدونم این اسکن لایو که در هر لحظه فقط یک نقطه را نشون میده چطوری میتونه در تشخیص و تحلیل یک منطقه کمک کنه ؟؟؟؟ . یعنی در واقه میشه گفت اصلا کمک کننده نیست . شما اگر واقعا قصد کمک به دوستان را دارید همون اسکن دستی را با محدودیت ارائه میدادید تا به یک دردی بخوره اگر هم که نه لا اقل قیمت مدارتون را واضح بیان کنید که مردم سر در گم نشن. هر چند مهندس حمید عزیز اجازه خرید و فروش در این سایت را نمیدند که البته کار خوبی هم میکنند . البته قصد بی احترامی ندارم. سلام دوست عزیز سیستم لایو اسکن با حالت 3d اسکن فرق داره هرکدوم ی خاصیتی داره ی چیزی مثل دوربین عکاسی میمونه و دوربین فیلم برداری من این مدارو به انتخاب خودم نزاشتم داخل پیج اینستا نظر سنجی کردم بیشتر لایو اسکن درخواست داده بودن و چون داخل فلز جو مدار اتومات و دستی بود ولی لایو نداشتیم بنده داخل فلزجو هم گذاشتم تا بقیه هم استفاده کنن و گفتم مدار شامل 3 بخشه لایو دستی و اتومات ک اگر استقبال خوب بود بقیه مدار رو هم میزارم ک هرچی بیشتر میگذره با رفتار ی عده ای از دوستان کلا پشیمون میشم از اینکه این مدارو اینجا گذاشتم
|
دوشنبه 16 اسفند1400 - 8:08pm |
|
|
azadun
|
دوست عزیز من واقعا نمیدونم چرا ناراحت شدید من که قبلش بخاطر زحمتی که کشیدید تشکر کردم . من فقط نظر خودم را گفتم . ضمن اینکه من هم، مدار مهندس حمید را ساختم که بینظیره (هر چند به نتیچه مظلوب نزسیدم که هیچ ربطی به کارکرد سیستم مهندس حمید نداره . چون بینظیر کار میکنه) هم مدارهای مگنتو متری که به گفته خودتون قبلا تو این سایت گذاشته شده بود را ساختم (که البته با وجود اینکه این مگنتو متر کار میکنه به لعنت خدا نمیارزه چون نه ثبات داره نه دقت ضمن اینکه همیشه یک جای اون مدار میلنگه و توسعه دهندش هم هیچوقت پاسخگو نبوده و یک مدار را به صورت ناقص توی تالار گداشت بعد کاربر هارو هدایت کرد به کانال تلگرام جهت فروش محصولات خودش ). اگر من نظرم را گفتم صرفا به همین خاطر بوده و دلیل دیگری نداشت. ضمنا هر کسی مدار رایگانی اینجا قرار میده به اختیار خودش و برای کمک به دیگران هست (و البته قابل تقدیر) .
|
دوشنبه 16 اسفند1400 - 10:19pm |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
|
azadun نوشته است: دوست عزیز من واقعا نمیدونم چرا ناراحت شدید من که قبلش بخاطر زحمتی که کشیدید تشکر کردم . من فقط نظر خودم را گفتم . ضمن اینکه من هم، مدار مهندس حمید را ساختم که بینظیره (هر چند به نتیچه مظلوب نزسیدم که هیچ ربطی به کارکرد سیستم مهندس حمید نداره . چون بینظیر کار میکنه) هم مدارهای مگنتو متری که به گفته خودتون قبلا تو این سایت گذاشته شده بود را ساختم (که البته با وجود اینکه این مگنتو متر کار میکنه به لعنت خدا نمیارزه چون نه ثبات داره نه دقت ضمن اینکه همیشه یک جای اون مدار میلنگه و توسعه دهندش هم هیچوقت پاسخگو نبوده و یک مدار را به صورت ناقص توی تالار گداشت بعد کاربر هارو هدایت کرد به کانال تلگرام جهت فروش محصولات خودش ). اگر من نظرم را گفتم صرفا به همین خاطر بوده و دلیل دیگری نداشت. ضمنا هر کسی مدار رایگانی اینجا قرار میده به اختیار خودش و برای کمک به دیگران هست (و البته قابل تقدیر) . من از حرف شما ناراحت نشدم دوست عزیز متاسفانه بازخورد این کار من برای خودم خوب نبود و فقط حرف شنیدم ولی این مدار با مدارای دیگه فرق داره پیشنهاد میکنم بسازید تست کنید هزینه ساختش هم زیاد نمیشه
|
سه شنبه 17 اسفند1400 - 10:40pm |
|
|
|