نویسنده |
پیغام |
MORTEZA-3282
|
سلام آرش جان شما از روی شماتیک این pd رو ساختیت چون من مراحل ساخت رو تموم کردم ولی بعد از روی شماتیک نگاه کردم دیدم باید آیسی رو از پشت جا بزنم و جای همه ترانزیستورها برعکسه من از روی شماتیک نگاه کردم متوجه شدم و الان هم جواب نمیده نمیدونم مشکل از کجاست
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 9:09am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
MORTEZA-3282 نوشته است: سلام آرش جان شما از روی شماتیک این pd رو ساختیت چون من مراحل ساخت رو تموم کردم ولی بعد از روی شماتیک نگاه کردم دیدم باید آیسی رو از پشت جا بزنم و جای همه ترانزیستورها برعکسه من از روی شماتیک نگاه کردم متوجه شدم و الان هم جواب نمیده نمیدونم مشکل از کجاست خدا به خیر بگذرونه
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
سه شنبه 15 مرداد1392 - 8:08pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
از دوستان هرکسی این PD ساخته و امتحان کرده جواب گرفته لطف کنه بیاد تجربیاتش بگه ممنون
|
سه شنبه 15 مرداد1392 - 8:43pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
naser1 نوشته است: hoshi نوشته است: درسته امیر حسن جان ,من با حرفات کاملا موافقم ,اصلانم رویا پردازی نیست میشه ساخت و ازش بهره برد,من خودم یه زمانی تو فکر ساخت یه ردیاب پرنده بودم , به این صورت که بعد از پرواز و اسکن زمین درست رو نقطه بار فرود بیاد هوشي جان اسم اون ربات كواد روتوره وتوش 4 عددموتور براشلس بكار رفته مدار مجهز به جايرو (ژيروسكوپ) جهت حفظ تعادل هنگام پروازه و ميكرو كنترلر هاي سري avr سرعت لازم رو براي اينكار رو ندارند بايد از arm استفاده شه و كار هركسي نيست واسش برنامه بنويسه ................. خلاصه داداش هر كي پول اضافي داره بياد جلو پولش از اون كار ساخت وطراحيش از من با نصب فلزياب ميشه مين ياب و پروژه رو آخرش ميفروشيم به صنايع دفاع هر كي پول داره بسم الله من در خدمتم سلام.چقد هزينه ميبره؟توضيح بيشتر ميدي دوست من؟
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
سه شنبه 29 مرداد1392 - 4:34am |
|
|
takrobot
|
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
ساخت کواد رتور آن قدر هم سخت نیست حتی چند ساله ای است که لیگ ربات های پرنده در کشور برگزار می شود و کواد کوپتر ها نیز در آن حضور دارند در ضمن لیگ جهانی برای این ربات نیز وجود دارد .تیم های زیادی در کشورمان کواد کوپتر ساختند . و در همین سایت های داخلی آموزش های تصویری قوی برای ساخت آنها وجود دارد. . همچنین تجهیزاتی در بازار وجود دارد که نیازی به هیچ گونه برنامه نویسی نیست و با مونتاژآنها می توان کواد کوپتر را ساخت .البته برنامه نویسی آن هم خیلی سخت نیست در ضمن می شود آن را حتی با 8051 نیز راه اندازی کرد چه برسد به AVR البته اگر از ARM استفاده کنید امکانات بیشتری در اختیار دارید سرعت بیشتر و تاثیر کمتر نویز از ویژگی این میکروکنتر لرها می باشد البته بهتر است به جای ARM از میکروکنترلر های DSPIC استفاده کنید که کلا حرف ندارند. البته یک مشکل اساسی در تبدیل کواد کوپتر به ربات مین یاب یا فلزیاب وجود دارد و ان هم این است که چهارموتور براش لس یا قدرت بالا میدان مغناطیسی قوی در اطراف فلزیاب ایجاد می نمایند که اختلال بزرگی در عملکرد فلزیاب به وجود می آورند.و عملا آن را بلا استفاده می کنند.
ای جوان بر قامت خم گشته پیران نگر رفته رفته زندگی بار گرانی میشود
|
چهارشنبه 30 مرداد1392 - 9:55pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
امیر حسین خان چی شد اخر پی دی؟؟؟ تست کردی نکردی؟؟؟ ای بابا...یه چیز کامل نمیشه که ببینم کار میکنه یا نه...تا یه جا پیش میره دیگه بچه ها پیداشون نمیشه
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 11:01am |
|
|
آرش
استادیار
|
MORTEZA-3282 نوشته است: سلام آرش جان شما از روی شماتیک این pd رو ساختیت چون من مراحل ساخت رو تموم کردم ولی بعد از روی شماتیک نگاه کردم دیدم باید آیسی رو از پشت جا بزنم و جای همه ترانزیستورها برعکسه من از روی شماتیک نگاه کردم متوجه شدم و الان هم جواب نمیده نمیدونم مشکل از کجاست سلام آره من از روی شماتیک درست کردم اما بنظر من اون Totem pd رو درست کنید خیلی بهتره اما کلا این مدارات یک جور فلزیاب وی ال اف هستن که از روش بالانس القایی استفاده میکنن خیلی هم روش نمیشه حسابی کرد! نه شعاع زیادی میزنن و نه عمق زیادی
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 10:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
با تمام نکاتی که آرش جان فرمودن موافق هستم.
|
چهارشنبه 5 شهریور1392 - 12:34am |
|
|
آرش
استادیار
|
ممنونم حمید جان
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:37pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
خب اینم از pd معلوم شد که فقط سطح میزنه...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:40pm |
|
|
|