انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:14pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

منم به نوبيه خودم ورود اين ردياب فوق العاده رو به اين دنياي عجيب گنج يابي تبريك ميگم و از مهندس حميد و استاد مجتبي بخاطر زحماتشون تشكر مي كنم :YMPEACE: :YMAPPLAUSE: :YMAPPLAUSE:

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:42am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:
دوستان بنده این دستگاه رو دیروز ساختم و به نتایج خوبی رسیدم فعلا تو قسمت تست وزن کار کردم که عالی جواب داد
وقتی ولوم وزن رو میچرخونم از صفر میاد تا ده بعد مینویسه یک گرم یعنی یک گرم رو دیگه حذف میکنه . من هم یک گرم طلا داشتم دقیقا بعد تا شماره 8 برای من این طلا رو میزد و وقتی ولوم رو چرخوندم روی السی دی نوشت یک گرم دیگه انتنها طرف اون یک گرم نرفت حالا هرکاری هم بکنی نمیرفت ثابت بصورت موازی موند خیلی جالب بود ولوم برد یعنی قدرت هم اخر کردم که مثلا ذرات رو بزنه اما نزد که نزد :D بعد دو تا انگشتر نقره داشتم با ترازو دیجیتال کشیدمش تقربیا 6 گرم شد البته نگین مشکی هم داشت تو همین هول و هوش بود تا 6 گرم دقیقا دیگه اینو هم نزد بعد اهن دو کیلویی گذاشتم تا دو کیلو هم خوب کار کرد البته روی ال سی دی مینویسه دو کیلو وقتی ولوم رو میچرخونم وقتی نوشت دو کیلو یعنی دیگه کمتر از دو کیلو رو نمیزنه ناقلا . خیلی برام جالب بود .
اتفاقا یه مقدار ذرات داشتم که از قبل با دستگاههای مختلف ردیاب گرفته بودم جمع کرده بودم یه نایلون پر شده بود تقریبا دو کیلو میشد همراه با خاک که همراش ذرات داره. ناگفته نمانه که تقریبا 50 نفر تا حالا کار کردند و حفاری انجام دادند تا این ذرات رو من جمع کردم و جا داره از همه انها اینجا تشکر کنم و خیلی زحمت کشیدن تا حالا با من بودند و همیشه میگفتند ما به شما ایمان داریم اخرش به نتیجه میرسین این نایلون پر از ذرات بالای بیست جا حفاری انجام شد با دستگاههای مختلف که پدر ما دراومد حالا بدرد خورد .
گذاشتم همه اونها رو تو 2.5 گرم میزد و وقتی 3 گرم گذاشتم دیگه نزد فکر کنم تو زمین که بریم همین 20 گرم یا مثلا 50 گرم کافیه کاملا حذف میکنه و انتن دیگه بیخودی قیچی نمیکنه حالا بعدا تو وزنها بالاتر تست میکنم مثلا 700 کیلو روی اهن میذارم پراید رو تست میکنم ببینم میره طرفش یانه روی چند اینو حذف میکنه . دمت گرم اقا حمید ترازو دیجیتال غیبی ساختی از راه دور وزن فلز رو میسنجه :-BD
این از تست وزن که داشتم و تا اینجا اکی بود .

مجتبی جان حمید جان تبریک میگم
واقعا جای خوشحالی داره

انشالله از بقیه تستها هم سربلند بیرون میایید.

@};- @};- @};-
:-BD :-BD
:YMPEACE:

دوشنبه 4 شهریور1392 - 11:58am

مجتبی نوشته است:
دوستان بنده این دستگاه رو دیروز ساختم و به نتایج خوبی رسیدم فعلا تو قسمت تست وزن کار کردم که عالی جواب داد
وقتی ولوم وزن رو میچرخونم از صفر میاد تا ده بعد مینویسه یک گرم یعنی یک گرم رو دیگه حذف میکنه . من هم یک گرم طلا داشتم دقیقا بعد تا شماره 8 برای من این طلا رو میزد و وقتی ولوم رو چرخوندم روی السی دی نوشت یک گرم دیگه انتنها طرف اون یک گرم نرفت حالا هرکاری هم بکنی نمیرفت ثابت بصورت موازی موند خیلی جالب بود ولوم برد یعنی قدرت هم اخر کردم که مثلا ذرات رو بزنه اما نزد که نزد :D بعد دو تا انگشتر نقره داشتم با ترازو دیجیتال کشیدمش تقربیا 6 گرم شد البته نگین مشکی هم داشت تو همین هول و هوش بود تا 6 گرم دقیقا دیگه اینو هم نزد بعد اهن دو کیلویی گذاشتم تا دو کیلو هم خوب کار کرد البته روی ال سی دی مینویسه دو کیلو وقتی ولوم رو میچرخونم وقتی نوشت دو کیلو یعنی دیگه کمتر از دو کیلو رو نمیزنه ناقلا . خیلی برام جالب بود .
اتفاقا یه مقدار ذرات داشتم که از قبل با دستگاههای مختلف ردیاب گرفته بودم جمع کرده بودم یه نایلون پر شده بود تقریبا دو کیلو میشد همراه با خاک که همراش ذرات داره. ناگفته نمانه که تقریبا 50 نفر تا حالا کار کردند و حفاری انجام دادند تا این ذرات رو من جمع کردم و جا داره از همه انها اینجا تشکر کنم و خیلی زحمت کشیدن تا حالا با من بودند و همیشه میگفتند ما به شما ایمان داریم اخرش به نتیجه میرسین این نایلون پر از ذرات بالای بیست جا حفاری انجام شد با دستگاههای مختلف که پدر ما دراومد حالا بدرد خورد .
گذاشتم همه اونها رو تو 2.5 گرم میزد و وقتی 3 گرم گذاشتم دیگه نزد فکر کنم تو زمین که بریم همین 20 گرم یا مثلا 50 گرم کافیه کاملا حذف میکنه و انتن دیگه بیخودی قیچی نمیکنه حالا بعدا تو وزنها بالاتر تست میکنم مثلا 700 کیلو روی اهن میذارم پراید رو تست میکنم ببینم میره طرفش یانه روی چند اینو حذف میکنه . دمت گرم اقا حمید ترازو دیجیتال غیبی ساختی از راه دور وزن فلز رو میسنجه :-BD
این از تست وزن که داشتم و تا اینجا اکی بود .

فوق العاده هست (-: ما منتظر نتایج تکمیلی هستیم جناب مجتبی.

دوشنبه 4 شهریور1392 - 2:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام وادب خدمت اقا مجتبی واقا حمید وعرض تبریک بخاطراین سیستم حرفه ای و ازخداوند خواستار سلامتی خودتان وخانوادتان میخواهم .

دوشنبه 4 شهریور1392 - 3:59pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف دوستان عزیز :ymhug:
خدمت بنیامین عزیز عرض کنم در مورد زمان مناسب برای صبر کردن بعد از ایجاد فرکانس ؛ من هنوز به علت علمی و تئوری این مساله به طور قطع نرسیدم! واقعیت امر این هست حداقل در شعاع کم اصلا نیاز به صبر کردن نیست و من حتی برای تعویض فرکانسها هم همیشه بلافاصله جواب گرفتم. اما در ردیابی از شعاع دور چندین اپراتور حرفه ای توصیه کردن که باید چند دقیقه مکث صورت بگیره. این زمان بنظر من در حد 3 دقیقه کافیه و اگر شعاع نزدیک مد نظر باشه طبیعتا میتونه خیلی زمان کمتر هم باشه. این موضوع تا حدودی به خود اپراتور و شرایط منطقه هم بستگی داره.
اما متاسفانه بر خلاف چیزی که شاید شما تصور کرده باشین ؛ این موضوع اصلا هیچ ارتباطی به دستگاه ردیاب نداره! کلا در ردیابی اهداف دور کمی زمان برای برقراری خط سیگنال مناسب بین دستگاه تا هدف وجود داره. و اینو از طریق دستگاه نمیشه کاریش کرد.
ضمنا تا اینجا فعلا 5 فرکانس برای طلا داریم که ثابت شده هستن.

دوشنبه 4 شهریور1392 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ممنون از لطف دوستان عزیز :ymhug:
خدمت بنیامین عزیز عرض کنم در مورد زمان مناسب برای صبر کردن بعد از ایجاد فرکانس ؛ من هنوز به علت علمی و تئوری این مساله به طور قطع نرسیدم! واقعیت امر این هست حداقل در شعاع کم اصلا نیاز به صبر کردن نیست و من حتی برای تعویض فرکانسها هم همیشه بلافاصله جواب گرفتم. اما در ردیابی از شعاع دور چندین اپراتور حرفه ای توصیه کردن که باید چند دقیقه مکث صورت بگیره. این زمان بنظر من در حد 3 دقیقه کافیه و اگر شعاع نزدیک مد نظر باشه طبیعتا میتونه خیلی زمان کمتر هم باشه. این موضوع تا حدودی به خود اپراتور و شرایط منطقه هم بستگی داره.
اما متاسفانه بر خلاف چیزی که شاید شما تصور کرده باشین ؛ این موضوع اصلا هیچ ارتباطی به دستگاه ردیاب نداره! کلا در ردیابی اهداف دور کمی زمان برای برقراری خط سیگنال مناسب بین دستگاه تا هدف وجود داره. و اینو از طریق دستگاه نمیشه کاریش کرد.
ضمنا تا اینجا فعلا 5 فرکانس برای طلا داریم که ثابت شده هستن.

سلام استاد
بهتون تبریک میگم من که بیصبرانه منتظرم به دستم برسه
ضمنا استاد من یکم توضیح درمورد این فرکانس خواستم توی تاپیک ردیاب که جواب ندادین [-(
میخواستم بدونم فرکانس هر فلز یه عدد مطلقه و یا اینکه توی یک محدوده مثل یک بازه قرار میگیره؟

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 3:37am
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهندس حميد شايد اين موضوع عناصر تشكيل دهنده تو خاك بتونه تو ساخت اين ردياب تا حد كوچيكي كمكتون كنه.حداقل دونستنش خالي از لطف نيستش.اينم جدول عناصر كه تو آموزش ردياب قرارش دادم
viewtopic.php?f=13&t=261&start=1800

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 9:44am
مدیر کل
مدیر کل

ilanji عزیز کلا در ردیابی اهداف هر هدفی به چندین فرکانس میتونه واکنش نشون بده این اعداد فرکانسی معمولا بر اساس تجربه و آزمون و خطا بدست اومدن! پس یک عدد ثابت و مطلق فقط نیست. اما خود این چند فرکانس هم هر کدومشون توی یک بازه ای جواب میدن. مثلا در فرکانسهای پایینی که در ردیاب ما استفاده شدن ؛ عملا در بعضی تا نیم هرتز کمتر یا بیشتر دیگه درست جواب نمیده و در بعضی فرکانسها این بازه فقط به چند صدم هرتز محدود میشه! اینجاست که نقش دقت فرکانسی ردیاب اهمیت ویژه ای پیدا میکنه و مشخص میشه که اصولا با سیستم آنالوگ نمیشه به چنین دقتی دست پیدا کرد و حتی در سیستمهای دیجیتال هم به همین راحتی قابل پیاده سازی نیست.

حمزه جان خیلی ممنون از شما مطلب شما رو دیده بودم و استفاده کردم. اگر میشه دقیق بفرمایین از کدوم قسمتش میتونیم در ساخت ردیاب استفاده کنیم؟ چون میدونین که دیگه تقریبا همه چیز در ساخت نهایی شده و چیزی برای پیاده سازی نیست. نهایت چند عدد فرکانس مربوط به اهداف هست که از حیث طراحی نکته خاصی محسوب نمیشن.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 12:15pm

سلام اگه کس ردیاب خریده به ما هم بگه.گسی هم منو معرفی کنه .اگهکسی معرفم بشه ممنون میشم.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 1:40pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حميد جان در مواد معدني عناصري چون آهن مس آلومينيوم و ذغال وجود داره و اين چيزي هست كه ميشه در فركانس گيري دقت زيادي كرد تا رو اين عناصر نسبت به انتن ها حساسيت نشون نده.البته گفتم كه اين موضوع بقدري كوچيك و كم هستش كه نميشه از اون استفاده كردش.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 2:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 14 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure