حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
بله همونطور که عرض کردم هر چه ولتاژ تنظیمی پایین تر باشه حساسیت بیشتر میشه اما به همون نسبت ثبات هم پایین میاد و به برخی نویزها هم واکنش بیشتری نشون میده. از حدود 2 ولت کمتر هم دیگه در عمل اصلا نتیجه خوبی نداره. شما میتونین 3.5 ولت در نظر بگیرین. این تنظیم ولتاژ بنوعی حالت ترشهولد رو داره و نیاز نیست در شرایط مختلف تغییر بکنه. البته سیستم نمایشگر خروجی این مدار هم اصلا چیز جالبی نیست و خیلی بهتره همونطور که بارها گفتم در خروجی نهایی ولتاژ از یک ولت متر با دقت صدم ولت استفاده کنین تا سنس و شدت اون خیلی بهتر قابل ارزیابی باشه.
تحلیل شما درسته یعنی اگر با ولتاژ تنظیمی 5 ولت هدفی سنس بشه قطعا با 3 ولت قویتر سنس میشه اما عکسش صادق نیست یعنی ممکنه سنسی که با ولتاژ تنظیمی 3 ولت دارین با 5 ولت اصلا سنس نشه.
ممنون بابت راهنمایی ، در حال حاظر مدار فیکس شده ۳.۵ ولت هست ، با تغییرات قطعات دیسپلی حالت ضربانی قابل تنظیم دارم که با نزدیک شدن دست به مدار و انتن سرعت ضربان افزایش پیدا میکنه ، اما تقریبا حساسیت مدار بیشتر از حود انتنه که اینم بدلیل وجود سلفه
حالا مهندس میتونید بهم بگید که این مدار با چه نوع باتریهایی کارایی داره؟ و دلیل اینکه باتری های دیگه جواب نمیدن چیه؟
من میخوام باتری ۶ تا سل ۳.۷ ولت قلمی رو با رگوله ۱۲ بدم به مدار ایا ممکنه؟ چون خیلی دوستان تاکیید به کتابی بودن باتری ها میکنن این سل باتری ها هم تو باکس فلزجو هس که با سیم بیارم به مدار ، حقیقت این بود چندین سل باتری کتابی شارژی رو دوستان کش رفتن
دیگه با ای قیمتهای نجومی و سفارش راه دور ترجیج میدم راه حل دوم پیدا بشه
اگرم سل باید داخل باکس باشه چه نوعی و چه تعداد ممنون