سلام ، وقت بخیر ، با توجه به ارتقا سیستم های کاوش در دنیا ، خیلی مواقع ممکنه سیستم هایی جدیدی به بازار میان و گاهی بدلیل مغاییرت روش کارکردشون با نسخه های قدیم مورد شک و شبه قرار بگیرن ، اما آنچه مشخصه ، شاید بیشتر ما سالهای قبل نمیدونستیم دفینه اثر نویزی داره و خیلی ها اصن به نتایج این انجمن هم نرسیدن ، معتقد نیستن و هنوزم تنها و تنها ته سیستمشون فلزیابه و خوبشون سیستم تصویری
و چیز دیگه ای هم هست فرانکو یه مدار ساده محسوب میشه که نتیجه شگفت انگیز ی رو داره ، اما ما آدمها چشممون به ظاهر شلوغ سیستمه نمیدونیم گاهی ممکنه یکبار هم ما اشتباه فک کنیم ، چیزایی هم هستن که کارخونه نتونه بزنه ! یا نکته ای نیاز باشه که دست آدم باید داخلش دخیل باشه
ممکنه بد برداشت و ترجمه کرده باشم اما خب همین حدودا میشه
خب داستان از اینجا شروع میشه ، اینجا یه مدار ساده مادون قرمز رو دوست مورگان به مورگان داده بود که ادعای نتیجه میکرد که مورگان اونو هم اندکی ارتقا به نتایج عالی رسونده بود که تو یوتیوب ویدیوهایی منتشر کرده بود
مدار های مختلفی وجود داشت که مورگان این شعاع زن اندک یا بهتر بگیم نقطه زن هدف رو معرفی کرد که فلزات با قدم ۱۰ سال به بالا رو میزنه اونم بصورت نقطه کردن و میگه فقط طلا میزنه اما سخته باورش !
حالا بسازید وقت و هزینه ای نمیبره
باتری کتابی معمولی
بازر
سنسور مادون قرمز دو پایه و سر سنسور لوله نازک تیره ۲ سانتی وصل بشه که نور رو بصورت مستقیم بگیره
مدار فقط تو نور روز کار میکنه ، تست کنید بد نیست و هزینه بر هم نیست
با آرزوی موفقیت
اصل موضوع ممکنه قابل اعتماد نباشه و کلک محسوب بشه اما خب وقتی خودمون تست کنیم حرفی نمیمونه
من که تست کردم اتفاقات عجیبی افتاد که حالا میشه گفت هدف بود یا عاملی دیگر اما آنچه سنسور من گرفت بازتاب نور نبود ، و یک نقطه مشخص شاخص بود ، اینجا بدلیل اینکه سر سنسور رو به زمین بود و خاک هم یکدست بدون روشنی بود ، احتنال میره بشه نتیجه گرفت گفتم این مدار رو بزارم بلکه شما بسازید و بررسی کنید و گزارش بدید ، ممنون