سنه دژ نوشته است:
سلام و تشکر بابت تایپیک جدید
و همچنین طرح جدید شما
بهتره دوباره شماتیکها و نظرات ضروری رو اینجا قرار بدید که لازم به بازبینی تایپیکهای دیگه نباشه
بنده هم اگه مشکلی نباشه همچنان کنارتون هستم
پستهای شما رو مطالعه کردم و شکل واضح تری برامون مشخص شد
پس
- در مرحله ی اول آنتن تلسکوپی حذف میشه
- بعدش اسیلاتور حذف میشه
- و بجای سلف از گیرنده ی امگا استفاده میکنیم
خوب سلف در درجه ی اول قسمت زیادی از اموراج ورودی رو حذف میکنه . و میدونیم که هرچقدر تعداد دورها بیشتر بشه ، کمتر حذف میکنه و برعکس
حالا اگه بجای سلف ، سیمپیچ بزاریم و آنتن هم قبلا حذف شده باشه ، سیمپیچ بخاطر اهم بالا ، میتونه براحتی جای آنتن رو بگیره و فقط مقدار ناچیزی از امواج ورودی از دست میره
این شدنی هست چون خود سلف بغیر از حذف ، میتونه در گیرندگی هم تاثیر داشته باشه
اما در نظر داشته باشید که فرانکو روی امواج مگاهرتزی کار میکنه و سیم پیچ برای رنج کیلوهرتزی مناسب هست . لذا باید روی فرانکو تغیراتی انجام بشه
البته دوستان فکر نکنن که اگه از مگاهرتز بیایم پائین ، دیگه پدیده رو نمیتونیم بگیریم
طبق تجاربی که روی پی دی کی بدست اومده ، با سیمپیچ و امواج کیلوهرتزی هم میشه پدیده رو آشکار کرد اما تغیراتی رو در آشکارسازی خواهیم داشت که شاید بنظر بعضی کاوشگران خوب و بنظر بعضی بد باشه
- حذف نکردن سلف و موازی کردن گیرنده با سلف ، در صورتی میتونه خوب باشه که گیرندگی بالا باشه و از یه طرف هم سلف به زمین متصل باشه . اینجا بهتره قابل تنظیم باشه
از طرف دیگه هم باید دید که فرستنده چه تداخلاتی ایجاد میکنه و در چه رنجی باشه
این هم بخش مهمی از ماجراست که بعدا متوجه میشید
سلام ، ممنونم ، شما خیلی لطف دارید
بله نکات رو صحیح فرمودید ، در مورد سلف اون باید حذف بشه ، دلیل اینکه فرمودم موازی بشه جهت تست دوستان بود ، که گزینه دومم گذاشتم براشون ، وگرنه همون تغییر سلف به سیم پیچ صحیحتر است و تست شده
در مورد محدوده کیلوهرتز بنده حتی محاسبات دقیقی هم انجام ندادم یه سیم پیچ با نمره 20 تا 50 و تعداد دور معمول ۱۰ تا ۳۰ دور با هر قطری !!!
چون اینجا بنظرم امواج برگشتی ممکنه اون چیزی نباشن که فکر میکنیم !!! هر چند تنظیم خازن موازی میتونه گیرندگی رو کم و زیاد کنه و گیرنده تنظیم تر بشه اما اصلا ملاک برام این نبود ، هر چند میشه دقت فرکانسی سیم پیچ رو با محاسبه انجام داد و تو محدوده خودش فیکس کرد اما چون روال کار کمی فرق میکنه ممکنه دقت فرکانسی نتیجه را بهتر یا بدتر بشه !!!
یه فرق اساسی که پی دی اصلی داره اینه که انگار سیگنال دریافتی دوباره با فرستنده برگشت میخوره حالا شاید من اشتباه برداشت کنم و ممکنه برای دریافت پدیده بهتر باشه اما اینجا فرستنده گیرنده کاملا مستقل هستن و میشه با یک تغدیه و حتی جدا با هم مچ بشن
در مورد نکات و شماتیک دارم از مرحله اول که سیم پیچ هست عکس تهیه میکنم که قرار بدم ، سعی هم دارم بشه کلا مدار خودمو بسازم ینی اسم فرانکو روش نخوره و ایده دزدی محسوب نشه اما دیگه امگا رو نمیشه عوص کرد
اونو دیگه بعنوان طرح بنده قبول کنید، ایده خودمه
و با توجه به اینکه محاسبات مدار رو از روال و منطق اولیه انجام ندادم
و تغییرات رو بر حسب گیرندگی اون حالت که مورد نطرم بود رو انجام دادم که طبق نطر مهندس تایید کرد که نباید این بخش کار بکنه ، اما کار کرده و جواب داده!!!
شاید همین موارد هست که آدم رو به این امیدوار میکنه که بعصی چیزا از چشم عالمی مخفی هستن ، بعدم کل طرح رو یکسال پیش ساختم ، بدلایلی دیگه فرصت تست نداشتم ، اگرم چیزی گفتم برای قبله و میخوام مدار رو مجدد راه بندازم و سیم پیچم بپیچم
و در آخر اگه چیزی میزارم دلیلی بر این نیست که طرح یه طرح بی نقص هست اما خب دقیقا با کمترین انرژی ممکن میتونه آشکار سازی بکنه ، وقتی لوپ امگایی ۵۰ سانتی ساختم به قدرت طرح اعتقاد پیدا کردم
و در آخر 99 درصد جزییات طرح رو اول میزارم و اون بخش ساده اما مرموز رو نمیزارم تا ببینم چندتا بچه ها میسازن و تست میکنن ، البته که اگه کسی ساخت 1 درصد میمونه که بدون اون نتیجه خیلی ضعیف و مدار بردش کم باشه یا در تغییر ایده ال اصلا کار نکنه اما خب ، اگه کسی وقت بگزاره ، بی انصاف نیستم زحمت اون 1 درصدم رو دوشش بزارم
اونو دیگه شما جناب سنه دژ بگید که چجوری ارایه اش کنم
ولی بعد که انشالا فیلم میزارم از اجزای مدار و چگونگی عملکرد و تست امگا متوجه و خاطر جمع میشید که کار میکنه
آرزوی سلامتی و خوشی برای شما و دوستان