-اولا کاش در تایپیک بخصوصی بحث میشد
- مستقیم گفتین دروغگوست ، بعدش میگین انتقاد کردم . این که انتقاد نمیشه . اگه دروغی گفته باید ثابت بشه که چی گفته و به کی گفته
- بنده که خیلی زودتر علائم شناسی رو عملا شروع کردم ، اما شاید کل کشور رو به اندازه ی ایشون نگشتم . طرفای غرب کشور رو بیشتر علاقه دارم
- هروقت مطمئن بودید که شخصی چیزی بارش نیست یا دروغگو هست یا هرچی که فکر میکنید ، همشهری بودنش با بنده رو در نظر نگیرید . حقیقت رو بیان کنید ، بنده کسی نیستم که بخاطر همشهری بودن یا هم زبون بودن ، پا روی حقیقتی بزارم . البته با مدرک متهم کنید
وگرنه اینکه بگیم مردم رو گول زده و پول گرفته و ... اینا رو هرکسی میتونه به هرکسی بگه . به گفتن نیست
- بله ایشون رو قبلا به جرم حمل ماهواره گرفتن . اما اگه این جرم باشه . بنظر بنده تمام مردم ایران رو باید دستگیر کنن از مرد و زن گرفته تا بچه ها
چون تقریبا 99 درصد مردم ایران ماهواره دارن و از اون بدتر ، ماهواره نگا میکنن
نکته اینجاست که در کنار این دستگیری ، جملاتی مانند خلافکار و زندان رو استفاده میکنن که ذهنیت مردم رو خراب کنن . اگه جرم دیگری داشته و بخاطرش زندان شده دوست دارم بدونم وگرنه این ترفند هم کارساز نیست
- در مورد فروش سیستم هم مدتها بود که مردم بهش گیر میدادن که جریان چیه و چرا سیستمات اینجوره و اون جوره ؟ و اصلا تو که کارشناسی و میگی سیستم لازم نیست و سیستم خوب وجود نداره ، چرا خودت سیستم معرفی میکنی ؟
این سوالات در ظاهر درست بودن اما پشت قضیه یه چیز دیگه بود . اینقدر پرسیدن که بلاخره تو یه ویدئو جواب این اشخاص رو دادن . گفتن بابا بنده اگه سیستم نفروشم ، نمیزارن اینطوری فعالیت کنم و بیام آموزش بدم
حالا کسی اگه ارزش آموزش رو بدونه ، میدونه که بهتره بابتش بها بپردازه و این بها ، گاهی قبول بعضی برچسب هاست . ( وگرنه در واقع فروشنده کس دیگریست )
خیلی از کاوشگران فقط بخاطر ندانستن یک نکته ، فلان کارشونو از دست دادن و یکی دیگه که میدونست ، کار رو تخلیه کرد و تمام . این یک حقیقته تلخه
اینا رو دیگه باید دوستان متوجه بشن که چرا سیستم میفروشه یا چرا میزارن آزادانه کار کنه
وگرنه تنها سیستمی که همیشه میگن استفاده کنید ، سیخ زدنه . کسی هم سیخ نمیفروشه
کسانی هم که از سیستمشون به هر نحوی ناراضی بودن ، ایشون میگفتن از کسی که سیستم گرفتین از اون بپرسید که چرا کار نمیکنه یا فلان عیب رو داره . و قبل از خرید هم تست میکردید که بعدا گله نکنید . یعنی مشخصه که مستقیم از ایشون یا نزدیکاش نگرفتن و فقط اسم ایشون رو دارن استفاده میکنن برا فروش سیستماشون و در عوض میزارن که فعالیت بکنه .
حالا خوب یا بد بودن آموزشاشون رو باید همه نظر بدن که چطوریه
پس این دلیل هم برای مجرم بودن یا بد بودن کسی ، کافی نیست
- در مورد اشتباه بودن یا نبودن مسیر ایشون ، بنده قبلا هم عرض کردم که با همه ی حرفهای ایشان موافق نیستم و میتونم ثابت هم بکنم . بلاخره هرکسی نظر خودشو داره و تجارب خودشو . اما بنده دنبال اینا نیستم
حالا هرکسی میتونه بلند بشه و بگه کوهسار فلانه و اشتباه میکنه و اینطور نیست و از این حرفا
اما همینطوری نباید دهن باز کنیم و بگیم که کار یارو اشتباهه
اگه مطمئین هستید که دقیقا کدام گفته ش یا کدام کارش اشتباهه و یا داره فلان علائم یا قواعد رو اشتباه میگه ، میتونید یه ویدئو بزارید و ثابت کنید که ما هم ببینیم و چیزی یاد بگیریم . تازه ایشان به گفته ی خودشون جایزه خوبی هم میدن به کسی که بتونه ثابت بکنه فلان گفته ش اشتباهه
- شما هم اگه معتقد هستید که مسیر ایشون اشتباهه و علم علائم شناسی بدرد نمیخوره و ربط خاصی به دفینه نداره و معتقدید که علم اصلی ، فقط در اسامی و روایت هاست ،
باید عرض کنم که شما هم در اشتباه هستید
بنده نه مثل استاد پوارو برای خودم قواعد مشخص میکنم و نه مثل شما چهارچوب میسازم چون میدونم که هردو اشتباهه
اینطوری فقط گاهی و فقط برای بعضی از دفینه ها موفق میشید و همیشه درست درنمیاد
اگه بخوایم همیشه درست دربیاد این راهش نیست
اگه دوست داشتید ، این نکته رو باید مفصلا شرح بدم ، که در این تایپیک نمیخوام بیشتر از این مزاحم تایپیک بشه
بازم عرض میکنم که اگه دوست دارید ادامه بدید و حرفایی برای گفتن هست ، بهتره در تایپیک دیگری بحث کنیم و اینجا به موضوع ایده پرداخته بشه