babrestan نوشته است:
شخصیت عجیبی داری.
چرا باید فش بدم
چندین سال از اقای سنه دژ پرسیدی رمزی حرف زد یاد گرفتی
تو دیگ دست اونو از پشت بستی.
بزا یچیز برای خودت روشن بشه بعد رمزیش کن
من ک ب این مدارات نیازی ندارم .اما طرح اولیت طرح خوبیه اما میتونه خاصتر بشه و نکات خاصی داخلش گنجونده بشه و یکم تغییر ماهیت.ببینیم ب کجا ختم میشه.
تست لامپ و جرقه بگیر ببینیم چجوریاس؛
تلاش کن طلاش کن
موفق باشی
جرقه و لامپ اصلا برام اهمیتی نداره میگم که میتونم باتری ۱.۵ ولت رو اشکار کنم و ضربه میله به یک سکه رو از دومتری هم بگیرم ! وسایل برقی که رو که متراژ بالا میشه گرفت ... کلا اینو بارها تاکیید میکنم تنطیم سیستمهای فوق حساس در محیط شهری اشتباه هست ، مثل اینه زیر اب دریا دنبال یه لیوان اب بگردی !
اگه چیزی میدونی بگو رایگان
منم سعی میکنم ادای شما رو در بیارم
یه چیزم بگم تو که میگی من میدونم و سوال کردم ، شاید تو منو اشتباهی گرفتی ، من هر جور آدمی باشم سو استفاده گر نیستم ، ینی اینجا بحث نکات به گفتن نیست گاهی تجربه لازمه ، وگرنه من ادعایی سنس راه دور ندارم ! وگرنه اگه جناب سنه دژ مثال میزنه بدون وزو کار با مدار رو شروع نکنین ! این ینی چی اینجا ینی حساسیت موضوع فراتر از تصور عامیانه هس ، ینی نیاز هست یه فیلترهایی رو رد کرده باشی تا به این درجه از فهم برسی ، هر چند خودم ادم مذهبی نیستم و شاید مخالفشم باشم ، اما ماوراطبیعه رو تو زندگیم حس میکنم اما چون آدم شجاعی نیستم نمیتونم وارد دنیاش بشم و خودمم نذاشتم وارد دنیام بشن ، شاید متوجه باشی اگه بدنبال بحث الکترونیک باشه خب ۷ میلیارد ادم هست که توشون نخبه الکترونیکم زیاد هست و تمام راه ها و تست رو انجام دادن و میدونن چی به چیه اما اینجا شبه بوجود میاد که خب الکترونیک دیگه شاخه نداره اما رویکرد الکترونیکی رو بیخیال ماها به تاثییر خلاصه میکنیم
و در کل بزار بگم یه مورگان داشتیم مدار رو اورد کاربران j player , max ، و .... استبان و کلی دیگه روش بحث کردن و نکات مهم رو بدلیل اینکه الانسو راصی نبود یه انجمن مخفی زدن که راجب مدار الانسو صحبت کنن .کی موفق شد؟
اصن چرا هنوز معتقدیم پی دی کار میکنه؟ چه مستندی وجود داره
اینجا برای افراد معمولا با رد و بی توجهی داستان تموم میشه
برخی هم میگن این الانسو ادم خفنی بوده طرحهاش که تو دنیا اسمی هستن ینی چیز الکی تولید نکرده اما میگن مدارش کاملا نیس
برخیم میگن نکات کامل نیست ،
حالا هم مداری که هم کامله هم ناقص هم چیزی کم نداره اما کافی نیست
ینی چی اینو بگو؟