سلامت باشید
روح حرفامو کشیدن بیرون و گلچین کردین
همونطور که خدمتتون عرض کردم ، بغیر از کاربرد علوم ماورایی در پیدا کردن دفینه ، راههای دیگری هم هستن که مربوط به ثروت میشن و دفینه ، تنها راه پیدا کردن نیست
این کارها عده ای ماورایی هستن و به شرایط و اوراد مربوط میشن و انجامشون بسیار سخت است برای کسی که اول بارش باشه و برای کسی که شرایطشو نداشته باشه ، هیچ نتیجه ای نخواهد داشت ( مانند اعمال تبدیلات که تقریبا حرامه یا اعمالی که حلال هستن و بنوعی دستمزد زحمت )
اما روشهایی هم هستن که وابسته به دعا و اوراد نیستن و گاهی شرایط فردی هم میتونه زیاد لازم نباشه
این روشها میشه گفت بنوعی فرا علم هستن . یعنی در علم قدیم بوده اما هنوز علم جدید بهشون نرسیده و شاید اگه حتی انجامش هم بدیم ، هیچ آزمایشگاه امروزی هم نتونه دلیل محکمی برای چگونگی انجامش بیاره که چجوری همچین چیزی ممکنه
متاسفانه چون ممکنه در فضای عمومی ، از این روشها سواستفاده بشه ، نمیتونم بطور کامل براتون توضیح بدم . اما بطور کلی یه توضیحاتی رو خدمتتون عرض میکنم که بعضیها بدونن علم قدیم میتونه چه کارایی بکنه
قبل از اینکه توضیح بدم ، مقدمه ای برای هویت این اعمال میزارم که معلوم بشه مربوط به کدام سرزمین یا اقوام بودن
مثالها و مورادی رو که عرض میکنم ،
- مورد اجنه که جهانی هست و مربوط به سرزمین خاصی نیست
- مورد گیاه هم دو حالت مهم داره که یکیش در ایران دیده شده و دیگریش رو بنده فقط تو کردستان شنیدم ( حالا شاید در شهرهای دیگه هم بوده اما بنده نشنیدم باشه )
- مورد مار هم که ظاهرش ایرانی یا میشه گفت جهانی هست . اما واقعیتشو که بدرد بخور هست ، بنده از زبان محلیهای خودمون یاد گرفتم و تا حالا تو نت هم هیچ اشاره ای نشده که ثابت کنه مربوط به جای دیگری باشه یا اصلا چنین روشی جایی دیده شده باشه ( البته بازم بعید نیست )
- مورد شیر هم بازم از محلیهای خودمون یاد گرفتم و هنوز هم دنبالش هستم
در مورد شیر :
یه روشی هست که لبنیات رو به مواد باارزشی تبدیل میکنه و اگه کسی موفق بشه که این عمل رو انجام بده ، میتونه با همین عمل ، کلی ثروتمند بشه . منظورم تبدیل لبنیات به طلا یا امثالهم نیست ، بلکه تبدیل به مواد باارزش ریالی بیشتر
این عمل کاملا مجرب هست و توسط شاهدین قدیمی دیده شده که انجام شده و از چندین شخص قدیمی ، کاملا توضیحاتشو شنیدم . اما قاعدتا خودبخود انجام نمیشه و چیزایی رو لازم داره که باید بدست بیاد . اون ملزومات هم چیزی نیستن که بریزی تو شیر و تبدیل به چیزی بشه
اینو گفتم چون کسانی که چنین چیزهایی رو نشنیده باشن و طبق علم جدید تفکر کنن ، فکر میکنن که منظورم از تبدیل ، اضافه کردن موادی بهمدیگر و تاثیرشون بر همدیگر است . نه اصلا اینطور نیست و لازمه ی عمل ، ربطی به اضافه کردن و قاطی کردن نداره ( از توضیح علم شیمی خارجه )
محصولشم چیزی نیست که حرام باشه یا ترفند و دروغی در کار باشه یا کیفیت نداشته باشه . کاملا واقعی و باارزش واقعی هست و کلکی در کار نیست
یعنی مثل برنج مصنوعی نیست که بجای بوته برنج ، از نشاسته درست بشه . یا مثل عسل تقلبی نیست که بجای شهد گل ، از شکر درست بشه
تا همین حد کافیه برای عمومی
- مورد اجنه که راههای زیادی داره و شاید دوستان خودشون مطلع باشن . اما ملزوماتش همین جن هست که باید بدست بیاد . بعدش اگه بپرسید چجوری ، همه توی این سایت ، تقریبا یه جواب میدن
اما اونم بازم راهکار زیاد داره ، همه چیز که دفینه نیست . باارزشتر هم داریم
مثلا یادگیری کلماتی
یا یادگیری روش درمان مرض ناعلاجی که خودتون مقداری بیندیشید ، میتونه بسیار درآمد زا باشه
- مورد گیاه که عرض کردم دو حالتشو دارم
یکی مربوط میشه به همون موضوع گیاه کیمیا که امروزه افسانه شده اما واقعیت داره
در تایپیکی در فلزجو ، در مورد دندان طلایی یه گوسفند ، چیزایی مطرح شد که دندوناش تبدیل به طلا شده بود
البته طبق تجربه ی بنده ، روکش طلا هست نه اینکه کلا طلا باشه
اگه در نت عبارت گوسفند دندان طلا رو سرچ کنید ، فقط یه مورد تو ایران گزارش شده و مورد دومی رو ندیدم . صاحبشم دعوت به همکاری کرده
بنده نیز از این روش ، دندونهایی دارم که فرصت شد تصاویرشو براتون قرار میدم . البته گوسفند بنده ، هنوز به دوره ی کامل نرسیده بود و فقط مقداری لایه ایجاد شده
مورد دوم هم مربوط میشه به گیاه درمانی که چیز خاصی برای گفتن نیست . اما هستن گیاهانی که فقط با یکبار خوردن ، امراض سختی رو علاج کردن . اینا مربوط به دارو گیاهی نمیشن و مطمئنا روزانه همین گیاهان رو ممکنه به هزاران مریض هم بدن بخورن اما علاج نمیشن . اینا اسرار دیگری دارن که از اطلاعات گیاه درمانی جدید خارج هستن
این مورد هم میتونه بسیار درآمدزا باشه ، هزاران مریض ناعلاج داریم که علم پزشکی جدید ، نتونسته کاری براشون انجام بده و حاضرن به هر قیمتی که شده ، علاج بشن
- مورد مار هم به چندین شاخه وارد میشه که هرکدام بسیار باارزش هستن
بنظر بنده مار یکی از مهمترین جانوران عجیبه و غریبه هست که به کارهای ماورایی زیادی ربط داره
علاوه بر آن ، به روشهای ماورایی هم میتوان از مار بعنوان درآمد زایی استفاده کرد
همینطوری مار رو بچشم یه جانور نگاه نکنید ، چیزی بسیار فراتر است از آنچه میبینید
موردی رو مثال میزنم که به ظاهر جهانی هست و همه میدونن اما در واقع این عمل رو بنده در کردستان تجربه کردم و به این صورت در دنیا روال نداره
همه در مورد مهره ی مار چیزایی شنیدید و همه تون مهره ی مار دیدید . اگه در نت سرچ کنید ، هزاران مهره ی واقعی و تقلبی و باارزش و بی ارزش میبینید که اگه واقعی هم باشه بازم ، یکی رو میخوام بیاد بگه ارزشش چیه ؟ منظورم ارزشی خارج از داشتن خود مهره است
حالا بماند ، همین مهره هایی که میبینید ، با اینکه اکثرشون واقعا مهره ی مار هستن ، اما هیچی نیستن
یعنی اون مهره ی ماری که واقعا مهره ی مار هست و کمیاب هست نیستن
اینا شاید از مارها بدست بیان اما هیچ ارزش خاصی ندارن و به قیمت چند هزار تومان میتونید بخرید
مهره ی مار اصل ، به چند صورت هست که دو نوعش مهمه :
یکیش مهره ای هست ( جدا از این مهره های استخراجی که میبینید ) که بعنوان یک مهره ی قیمتی شناخته شده و ارزش ریالی بالایی داره . بیشتر تو کشور هند مرسوم هست . همین مهره رو حتی اکثر دارندگان ، نمیدونن که چیکار میکنه و فقط بعنوان یک مهره ی قیمتی میشناسن
مهره ی بعدی که تو کردستان قدیم مرسوم هست ، از هر مار و ناماری بدست نمیاد
محلیها برای بدست آوردنش در قدیم ، راهکار خاصی رو ارائه دادن که اونطوری میتونی از دو مار عاشق و معشوق اون مهره رو بدست بیاری و کلی دردسر داره
همینو عرض کنم که اگه واقعی باشه ، اون مارها میافتن دنبال طرف که مهره رو برده و اگه طرف حتی با ماشین هم فرار بکنه و بره به یه شهر دیگه ، بازم مارها کم کم در راهند و بسوی اونجا میرن که مهره رو ازش بگیرن
حالا برای حل این مشکل ، قدیما تو کردستان یه راهکار ماورایی انجام شده که هیچ ربطی به فیزیک و شیمی هم نداره ( بازم امروزی فکر نکنید )
اگه اون روش انجام بشه ، دیگه دنبالت نمیان و میتونی بگی که مهره رو داری . این تازه مرحله ی دومش هست و بعدش طرز استفاده از مهره و اینکه چه کارهایی میتونه بکنه مهمه
ضمنا بنده از شاهد قدیمی که مهره رو داشته ، مشخصاتشو پرسیدم . اتفاقا هر دو نوع مهره رو میدونست با اینکه اصلا سواد نداشت و قدیمی هم بود . مشخصات یکی از مهره ها ، اصلا با مشخصات هیچکدام از مهره های توی نت نمیخونه . اون یکی رو میشه بعضی جاها اصلشو دید
شرایط بدست آوردنش مثل این روشهای امروزی نیست که هر کسی میتونه انجام بده . چند ساله که دنبال یه چیز خاص هستم و هنوز پیش نیومده
اینها فقط چند مورد بود و موارد دیگری هم داریم که برای بدست آوردنش تقریبا باید شانس هم یار باشه
ممکنه که بعضی از حالتها برای کسی تو زندگی فقط یبار پیش بیاد یا هرگز پیش نیاد . اما برای کسی که خواهان باشه و دنبالش باشه ، مطمئنا ممکنه پیش بیاد .
مثل کسی میمونه که دنبال گنج نیست و ممکنه اتفاقی تو زندگیش پاش به جایی بخوره و چیزی پیدا کنه یا مثل اکثر مردم هیچی پیدا نکنه و در مقابلش فردی که دنبالش میگرده رو در نظر بگیرید که چقدر درصد شانسش بیشتر هست
این فقط مختصری بود بر موضوع که فکر کنم زیادی هم طولانی شد
تقدیم به علاقمندان