دفعه ی بعد هم جواب بنده همینه
بارها خدمت دوستان عرض کردم که بنده شرایط دیدار حضوری رو ندارم . حداقل فعلا
بعضی از دوستان نیز درخواست کردن که در فضاهای دیگه میخوان در ارتباط باشن ، که برای بنده مقدور نبود چون هنوز در جای دیگری فعالیت نداشتم
از بهار ، به امید خدا میتونم در فضاهای مجازی دیگر نظیر تلگرام و اینستا در خدمت علاقمندان باشم .
اما فعلا شرایط جامعه و بازار خرید و فروش فلزیاب و کارشناسی علائم ، در کشور ما وضع خوبی نداره و دنیا پر شده از کلاهبردار و آدم بد ، که با هزاران نقشه و دوز و کلک همراهه
در دنیای مجازی نیز نمیشه ، شناخت درستی از افراد مختلف داشت
ممکنه یه آدم خوب ، بیاد قسم بخوره که آدم بدی نیست و میخواد کارش راه بیافته یا چیزی یاد بگیره یا کاری رو براش کارشناسی بکنی
و متاسفانه ممکنه که یه آدم بد هم بیاد و همین حرفا رو بزنه و بگه آدم خوبیه
اینجا واقعا نمیشه خوب و بد رو براحتی از همدیگه تشخیص داد
حالا منظورم شخص شما یا شخص خاص دیگری نیست ، کلی عرض میکنم
وگرنه بنده ،به لطف خدا ، میتونم فقط با نگاه کردن ، آدما رو بشناسم و خصوصیاتی رو ازشون توضیح بدم که خودشونم تعجب بکنن . حتی اگه فرد مورد نظر رو قبلا ندیده باشم و هنوز باهام حرف هم نزده باشه
اگه حرف بزنه ، که خیلی بهتره
شرایطم خوب باشه ، بدون دیدن هم میتونم نظر بدم
اما همیشه شرایط طبق میل نیست و بنده هم وقت سروکله زدن با افراد مختلف رو ندارم
کارشناسی هایی که رفتم ، بیشترشون در منطقه خودم یا اطراف بوده و از طریق مجازی نبوده . تابحال هم هیچکس از کارشناسی بنده ناراحت نشده . درصد زیادی از کارشناسی های بنده نیز ، با علوم ماورایی همراه بوده و نتیجه همان بوده که گفتم . یعنی جدا از اینکه طبق علائم پیش برم ، به روشهای دیگری نیز ، مشخص میکنم که فلان کار خیر داره یا نه و احوالاتش چجوریه . آخرشم طرف هرکاری بکنه بازم به همان نتیجه میرسه که گفتم
منظورم فال و حدس و گمان و خیالات و خرافاتی نیست ، که بعضیها تحویل مردم میدن
و بیشتر از اینکه برای دفینه کارشناسی رفته باشم ، موارد ماورایی و عجایب و اسرار قدیمی و راههای غیرمعمول دیگر برای ثروت و حل مشکلات خصوصی و ماورایی مردم بوده . که شکر خدا مردم ، بنده رو دوست دارن و بهم اعتماد دارن
و هیچ اعتمادی رو بدون زحمت و اثبات واقعی ، از کسی جلب نکردم
از نظر ملاقات با مردم در دنیای واقعی ، هیچ مشکلی ندارم و خیلیها با بنده در ارتباط هستن . اما افرادی که اینجا بنده رو میشناسن ، ممکنه به دلایل و مقاصد دیگری بخوان حضوری بنده رو ببینن که بنده با شرایط حال ، نمیتونم در خدمتشون باشم
امیدوارم روزی برسه که شرایط فرق بکنه