بنده جایی رو تو روستا سراغ دارم که از قدیم جای اجنه بوده و هنوز هم اونجا تشریف دارن
یعنی مکان رو بنوعی مال خودشون میدونن و از قدیم اونجا بودن
بارها مردم رو اونجا صدا زدن و میزنن . اما بطور جدی قصدشون اذیت کردن نیست
هر وقت خلوت باشه ، صداهایی رو متوجه میشم
یکی از پیراشون ، تا همین 40 سال پیش ، با چند نفر افراد محلی اونجا ، ارتباط دوستی نزدیک داشته و اسمشم بلدم . یعنی دوستانه میومدن پیش بعضی از قدیمیا و با هم می نشستن صحبت میکردن . اما امروزه به مردم اطمینان ندارن
هیچ جنی تا مجبور نباشه ، یا بحث دوستی و رفاقت در میون نباشه ، اسمشو به کسی نمیگه
حالا بعضیها میگن نوبت اثبات کردن که رسید ، میگن نیستن و اطمینان ندارن
اما تا حالا چند نفر مخالف رو ، در مواقع خاصی ، اونجا بردم و بهشون ثابت کردم . یا بعضی از دوستان که علاقه داشتن به موجودات ماورایی
مکان عجیب و خاصی هست . حتی غریبه ها هم که میان به اون منطقه برای گردش ، چیزایی متوجه میشن .
از چندین نفر محلی شنیدم که وقتی تنهایی اونجا رفتن یا رد شدن از اونجا ، گاها صداهایی از یه جمعیت شنیدن
بعضی وقتا هم ممکنه کسی تنها باشه صداش بزنن ببینن چیکار میکنه . واسه خنده س وگرنه قصد اذیت ندارن . البته یه نفر رو دارم که تا صدها متر اونورتر دنبالش کرده بودن اما چیزی ندیده بود فقط با سروصدا ترسونده بودن
بنده خودم زیاد شنیدم و کارم از شنیدن هم گذشته . بجای ترسیدن ، بیشتر دنبال تحقیق و بدست آوردن نکات ریز هستم
شنیدن کی بود مانند دیدن
اگه تنهایی اونجا باشی ، اولش صداها مثل یه زمزمه از دور میاد ، کم کم نزدیکتر و بلندتر میشه و انگار یه جمعیتی دارن صحبت میکنن . بعدش که بخودت میای میبینی که نه واقعا دارن حرف میزنن
اگه به صداشون خوب گوش بدی ، تقریبا از همین حروف رایج استفاده میکنن ، اما گاهگاهی زبانشون مقداری نامفهومه . یعنی اونجا به همین زبان محلی کردی صحبت میکنن اما فقط کلماتی رو متوجه میشم که چی میگن . همه ی جملات رو کامل متوجه نمیشم
( قابل توجه موکل داران دروغین که میگن اجنه فقط به زبان عربی حرف میزنن و شکلشون اونطوریه و ... )
مکانهای خاص ، از قدیم خاص بودن و ازشون استفاده شده . هم توسط اجنه و هم توسط انسان
البته اونجا دفینه هم داره و جای نامی هست . اما فعلا کسی کاوش نکرده تا ببینم واکنش اونا چیه . کارش آسون نیست . مردم به اونجا شک دارن اما کسی نمیدونه کارش از کدوم نقطه س که کاوش کنند . فقط در حد شک
امسال که برم سعی میکنم صدا رو ضبط کنم که برای نمونه موجود باشه
بنده که میرم اگه متوجه بشن حرکاتم مشکوکه ، صداها رو زودتر قطع میکنن و دور میشن
امسال یکی اونجا صداهایی شنیده بود ،بعدش رفتم یه گشتی زدم ، کمی اونورتر صداشون به وضوح میومد . همینکه توجه کردم دورتر شدن . شب و روز هم نداره براشون
اگه بخوای چیزی ضبط کنی باید مخفیانه برنامه بچینی و معمولی رفتار کنی وگرنه هیچی دستگیرت نمیشه
خیلیها از خارجی و ایرانی هم هستن که به اجنه و ماورا علاقه دارن . و گروه هم تشکیل میدن میرن دنبال اجنه و موجودات ماورا الطبیعه میگردن
اینا رو می بینم که همیشه دارن یه روال اشتباه رو پیش میرن . راه می افتن تو مکانهای مشکوک ، دوربین به دست میگیرن و خیلی تابلو دارن دنبال موجودی میگردن که ازش فیلم بگیرن
حتی روی فیلم توضیح هم میدن که داریم دنبال جن میگردیم و اینجا روح داره و ...
این یه کار کاملا اشتباهه ، اگه موجودی هم اونجا باشه ، با این حرکات ، فورا از اون مکان دور میشه
گاها اگه موفق شدن که تصاویر لحظه ای و کوتاهی رو مانند رد شدن یه نور عجیب ، ظبط کنن ، اینا بصورت اتفاقی هست و بنوعی سرزده وارد میشن و لحظه ی آخر کار هست که موجود ، داره دور میشه از مکان
کسی اگه بخواد چیزی ثبت کنه باید خیلی معمولی رفتار بکنه و نکات ریزی رو رعایت بکنه وگرنه معمولا چیزی نمی بینه