انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:14am

پاسخ به موضوع  [ 367 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 37  بعدی
 به ماورا خوش آمدید 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
مردم ، بیشتر به پیش بینی حوادث علاقه دارن و براشون جالب هست
معمولا زلزله و سیل و آتش سوزی و جنگ و حوادث طبیعی مهم هستن که پیش بینی زلزله جذابیت بیشتری داره
اینا حوادثی هستن که بیشتر مردم ، بخاطر حفظ امنیت جان و مال خودشون ، به این پیش بینی ها علاقه دارن
اما هر چیزی ممکنه در زمان خودش برای افرادی مهم باشه
مثلا یه تاجر دوست داره بدونه اوضاع اقتصادی چجوری میشه که ضرر نکنه یا شاید طمع کنه پولی به جیب بزنه . دلار بره بالا یا بیاد پائین و ...
یا نتیجه ی یک جنگ برای یه سیاستمدار مهمه

اینجا یه سوال مهم مطرح میشه که اگه کسی از آینده ی چیزی خبر داشته باشه ، چقدر میتونه در وقوع اون حادثه یا در جزئیات اون مورد ، تغیر ایجاد بکنه ؟
اینجا ، ذهن آدم بشدت مختل میشه و شک بزرگی براش پیش میاد که شاید برای بعضیها جواب مشخصی نداشته باشه و یه معما بشه براشون (خصوصا برای ناباوران )

نظر دوستان چیه ؟
فعلا که منتظر تکانهای بعدی هستم

لا اله الا هو

چهارشنبه 19 بهمن1401 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
این کلاس خصوصیه
اساتید کجا هستن :D
همه جنس زدن رفتن خارج ;;)
الان اخه رو چ حساب میگین زلزله میاد ؟و انقدر مطمئن؟
و ب نظرم میشه کمی ایندرو تغییر داد بستگی به باورت داره
خب بنده پیشگو نیستم اماموقع دلار ۲۸ تومنی گفتم دلار تا عید میشه ۵۰ سال بعدم ۸۰ .از ۴ تومن همینطور بوده و درست گفتم اما پولی نبود.
پرایدم میشه ۵۰۰ ملیون .
زمین و مسکن از اینی ک هست بدترو بدتر خواهد شد
اگر تا سال بعد اتفاق بدی نیفته بنزین نزدیک ۲۰ هزار
خب الان بگین بیتکوین تا سال بعد چ میشه ؟
سوال بعد اون عسل رو چطور میتونیم بخریم ؟و قیمتتون چقدر هست؟

پنج شنبه 19 بهمن1401 - 1:52am
استاد
استاد
آواتار کاربر

حقیقتش حالا اگه تو کانالهای مجازی در مورد پیش بینی مینوشتم ، هزاران نفر علاقمند میومدن و در مورد جزئیات سوال میپرسیدن و دست و پا می شکستن که چیزی یاد بگیرن
متاسفانه اینجا خلوته . اینجا الان دارم نکات آموزشی میزارم ، اما سال آینده که در مجازی فعالیت کنم ، دیگه هر دو جا رو یجا از دست میدن و آموزشی در کار نیست . متاسفم برای کسانی که نیستن و استفاده نمیکنن
همین زلزله ی ترکیه رو از حدود دو هفته قبل ، همه اطرافیانم ازم شنیدن . و میدونستم تا بهار نرسیده ، اتفاق میافته . اما زمان دقیقشو نمیدونستم
کاش اینجا اعلام میکردم که ببینید =(( گاهی ناراحت میشم که چرا ننوشتم ، گاهی میگم قسمتش این بود که ننوشتم
حالا هم مهم نیس که کسی تو مجازی باور بکنه یا نکنه . دوستان و اطرافیان واقعی ، برام مهمتر هستن و اونا اطلاع دارن

ببینید ، کل آینده رو ، یه پیشگوی بزرگ قبلا پیش بینی کرده اما بصورت کلی شرح داده . بنده قبلا شنیده بودم اما همین اواخر ، مطالبی رو خوندم
پیش بینی بنده نیز با همون پیش بینی ها همخوانی داره . حالا شاید بعضیها بگن از روی اون پیش بینی ها حرف میزنه . اما کسی که کاربلد باشه میفهمه که تفاوت حرفهای بنده در جزئیاته و اتفاقات کوچکتری که ایشان اشاره نکرده
اگه کسانی توانایی پیش بینی داشته باشن و حرفاشون درست باشه ، بلاخره پیش بینی هاشون با پیش بینی های اون پیشگوی اصلی ، یکی میشه
و اینجا بسختی میتوان فهمید که این پیشگوی جدید ، داره خودش پیش بینی میکنه ، یا داره از روی پیشگوهای قبلی کپی میکنه . تفاوتش رو فقط در جزئیات میشه فهمید و حوادثی که قبلیها اشاره نکردن
بسیاری از حوادث رو هم متاسفانه نمیشه گفت چون به موضوعهای حساسی ربط دارن و بنده هم نمیخوام دردسر ایجاد کنم
فقط مواردی رو که بشه در مورد حوادث و این چیزا ، به مردم کمک کرد ، بیان میکنم ، یا مواردی که اعتقادات علاقمندان به ماورا رو تقویت میکنه

لا اله الا هو

پنج شنبه 20 بهمن1401 - 9:58am
استاد
استاد
آواتار کاربر

خوب پیشگویی های شما هم اکثرا درست هستن و این اوضاع ادامه داره
اما پیش بینی شما از نوع علمی هست و با توجه به اوضاع اقتصادی کشور ، خیلیها میتونن حدس بزنن که اوضاع اقتصادی چطور پیش میره
مهم اینه که بدونید اوضاع تا کی و تا کجا پیش میره که افراد معمولی نمیتونن بدونن
چون برای دانستن این جزئیات ، شاخص یا نمودارهایی رو ندارید که از نظر علمی نکات مهم رو بهمون نشون بده
مثلا : قبلا در ترکیه هزاران آژانس خرید و فروش ملک داشتیم که نونشون تو روغن بود
حالا با این زلزله مطمئنا وضعیت خرید و فروش ملک و اقامت و توریست و کلی چیزا بشدت افت میکنه
اگه قبلا از صاحب نظران می پرسیدین ، از نظر علمی پیش بینی میکردن که در ترکیه اوضاع ملک و اقامت و توریست داره ترقی میکنه و وضعشون هر روز بهتر میشه
اما مطمئنا هیچکدام نمیدونستن که امروز زلزله میاد و چقدر افت میکنن
فقط پیشگوهای روحی و واقعی میدونستن که چی میشه
تفاوت پیشگوی علمی و پیشگوی واقعی ، در اینجا مشخص میشه

لا اله الا هو

پنج شنبه 20 بهمن1401 - 10:12am
استاد
استاد
آواتار کاربر

انشالله بهار که برسه پیش بینی مهمی رو برای آغاز سال جدید ، به علاقمندان میگم که جای شکی براشون باقی نزاره

در مورد عسل ، هنوز کسی پیشنهاد خاصی نداده و بنده هم پیشنهاد نمیدم
اگه خواهان نداشته باشه ، ممکنه استخراج نکنم ، مگر اینکه وقت اضافی برای استخراج داشته باشم
در صورت برداشت ، میشه تا سالها عسل رو نگهداری کرد و مشکلی پیش نمیاد
اما اگه درخواست میدادن ، بنده نیز بخاطر قولی که داده بودم براشون برداشت میکردم
فعلا جاش امنه و نه از نظر امنیت و نه از نظر قدرت ، کسی نمیتونه برداشت کنه
عسل وحشی کردستان ، مثل شهرهای دیگه نیست که همش از زیر یه سنگی آویزون باشه
اینجا صخره های بلند و ترسناکی رو داریم که زنبورا توی صخره هستن نه بیرون سنگ
و لونه شون ممکنه مال هزاران سال قبل باشه ، نه مثل عسلهای وحشی که مال همین سال هستن و روی شاخه ی درخت یا لای سگنی پیداش میکنن
البته بغیر از بنده ، کسان دیگری هستن که از مکانش خبردارن ، اما سالهاست که سعی میکنن و کسی نتونسته چیزی بیرون بیاره . کار هر کسی نیست
خوراک خودمه :D

لا اله الا هو

پنج شنبه 20 بهمن1401 - 10:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
یچیزای دلی و قلبی برای من هس ک توی گرونی میفهمم خیلی وقتا علمی هم نیس زیاد شرایطو میبینم تو چه دورانی هستیم.
از دلار۴ تومنی وقتی گفتم دلار میشه ۸ و بعدش ۱۵ همه بهم خندیدن .خب اینجاشو میدونستم ترومپ برجامو پاره کنه این اتفاق میفته.
اما الان دیگ هر کوچکو بزرگی فهمیده تلا بخره زمین بخره ارز بخره.
خب شما قیمتت طوری باشه ک توانایی داشته باشم برای کسی بخرم بیشتر برای سلامتی .
و چطور میشه ازتون دریافت کرد؟

پنج شنبه 20 بهمن1401 - 2:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
حقیقتش حالا اگه تو کانالهای مجازی در مورد پیش بینی مینوشتم ، هزاران نفر علاقمند میومدن و در مورد جزئیات سوال میپرسیدن و دست و پا می شکستن که چیزی یاد بگیرن
متاسفانه اینجا خلوته . اینجا الان دارم نکات آموزشی میزارم ، اما سال آینده که در مجازی فعالیت کنم ، دیگه هر دو جا رو یجا از دست میدن و آموزشی در کار نیست . متاسفم برای کسانی که نیستن و استفاده نمیکنن
همین زلزله ی ترکیه رو از حدود دو هفته قبل ، همه اطرافیانم ازم شنیدن . و میدونستم تا بهار نرسیده ، اتفاق میافته . اما زمان دقیقشو نمیدونستم
کاش اینجا اعلام میکردم که ببینید =(( گاهی ناراحت میشم که چرا ننوشتم ، گاهی میگم قسمتش این بود که ننوشتم
حالا هم مهم نیس که کسی تو مجازی باور بکنه یا نکنه . دوستان و اطرافیان واقعی ، برام مهمتر هستن و اونا اطلاع دارن

ببینید ، کل آینده رو ، یه پیشگوی بزرگ قبلا پیش بینی کرده اما بصورت کلی شرح داده . بنده قبلا شنیده بودم اما همین اواخر ، مطالبی رو خوندم
پیش بینی بنده نیز با همون پیش بینی ها همخوانی داره . حالا شاید بعضیها بگن از روی اون پیش بینی ها حرف میزنه . اما کسی که کاربلد باشه میفهمه که تفاوت حرفهای بنده در جزئیاته و اتفاقات کوچکتری که ایشان اشاره نکرده
اگه کسانی توانایی پیش بینی داشته باشن و حرفاشون درست باشه ، بلاخره پیش بینی هاشون با پیش بینی های اون پیشگوی اصلی ، یکی میشه
و اینجا بسختی میتوان فهمید که این پیشگوی جدید ، داره خودش پیش بینی میکنه ، یا داره از روی پیشگوهای قبلی کپی میکنه . تفاوتش رو فقط در جزئیات میشه فهمید و حوادثی که قبلیها اشاره نکردن
بسیاری از حوادث رو هم متاسفانه نمیشه گفت چون به موضوعهای حساسی ربط دارن و بنده هم نمیخوام دردسر ایجاد کنم
فقط مواردی رو که بشه در مورد حوادث و این چیزا ، به مردم کمک کرد ، بیان میکنم ، یا مواردی که اعتقادات علاقمندان به ماورا رو تقویت میکنه

درود استاد سنه دژ
اگه امکان داره اسم این پیشگو رو بفرمایید تا بقیه هم بخونن و استفاده کنند . تو کانالهای مجازی اینقدر پیشگو هست و دروغ میگن که بتونن ذهن مردم رو تو مسیر دلخواه بکشونن ، و یا برنامه ای داشته باشن از قبل ذهن ها رو آماده کنن.
استاد سنه دژ شما که این انجمن رو خیلی دوست دارین چرا میخواین برین کانالهای مجازی ؟ همین جا خیلی خواننده داره ، چون سوال نمیپرسن دلیل بر بی استقبالی نیست . من که به شخصه خیلی حسودم . :ymblushing:

To be willing is to be able

پنج شنبه 20 بهمن1401 - 4:44pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بنده تقریبا آخرین نفری هستم که میخوام از انجمن برم مجازی :D
کلا حساب کنی ، مجازی رو دوست ندارم ، حتی اینجا هم مجازی محسوب میشه
اما چون از قبل اینجا بودیم و با دوستان و اساتید خاطره هایی داریم و چیزهایی آموختیم ، اینجا بنوعی خونه ی ماست . اگه بریم باز سر میزنیم
دنیای واقعی ، از هر نظر ، برای بنده ، بسیار بهتره چون بصورت واقعی با آدمهای واقعی برخورد دارم و همه رو میتونم تشخیص بدم

چند سالی میشه که دوستان زیادی از بنده تقاضای راههای ارتباطی بهتری دارن ، برای فرستادن عکس و علائم و نکات ناگفتنی در عمومی
درسته که بعضی جاها راحت تر هستیم و ارتباط راحت تر و امن تره
اما بنده واقعا وقت و حوصله ی سر و کله زدن با دنیای مجازی و گوشیو ندارم
هر لحظه باید باشی و جوابگو باشی
کلا از زندگی و بقیه کارا و تحقیقات و مطالعات و آزمایشات ، ساقط میشم #:-s

این همه وقت گذاشتن ، برای کسی خوبه که از مجازی درآمد کسب کنه ( مانند کارشناسان مجازی یا سیستم فروشا )
بنده که از کسی پولی نگرفتم و سیستم فروش هم نیستم
بحث آموزش هم باشه ، آموزشات بنده در حد عمومی کردن نیستن و معتقدم که نباید هرکسی هر علمی رو آموزش ببینه . بخصوص در مجازی که معلوم نیست طرف کیه و چه قصدی داره
پس مجازی برای بنده بسیار متفاوت خواهد بود و وقت گیر و پردردسر

در یک جمله بخوام بگم ، مردم همه ی کسب و کار و زندگیشون تو مجازیه
اما بنده برم مجازی ، از کار و زندگی میافتم و وقت کم میارم

همینجا هم که هستم ، کلی وقت باید بزارم و کارام همینطور مونده

لا اله الا هو

پنج شنبه 20 بهمن1401 - 5:52pm

سلام استاد
یه دوست دارم زمان جوانیش چوپان بود و یه رفیق جن داشت وبنا به دلایلی بعد چند سال جن ولش کرد دوستم اسم جن بهم گفت .به نظر شما اگه برم همون کوه و صداش کنم ممکنه بیاد.

پنج شنبه 20 بهمن1401 - 8:44pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام بر شما

اگه جدایی شون به علت خاصی ، رخ داده باشه که موجب ناراحتی جن شده باشه ، بعید میدونم دوباره برگرده
اما اگه مسئله جدی نبوده ، بله میتونه دوباره ارتباط بگیره
البته باید نکات زیادی رو رعایت بکنه وگرنه ممکنه موفق نشه یا مشکل دیگه ای پیش بیاد

- اگه اسم اون جن رو بلد باشه ، خیلی به برقراری ارتباط کمک میکنه
- هنگام رفتن به محل ، باید بدون دعا یا هرگونه چاقو یا وسیله ی مشکوکی وارد بشه ، چون نزدیکش میشن و حتما بررسی میکنن . باید اطمینان بکنن تا ظاهر بشن
- اجنه معمولا محدوده های مشخصی رو برای خودشون دارن . این کمک میکنه که در اون مکان قبلی ، شانس پیدا کردن بیشتری داشته باشه
ممکنه هر وقتی اونجا نباشن . اما حتما برمیگردن .
- در حد امکان با همان وضع و حال قدیم و همان لباس ساده و بی آلایش بره اونجا . این خیلی تاثیر داره
- معمولا چندین بار که سعی بکنه ، کسی جواب نمیده ، حتی اگه اون جن اونجا باشه
اول میاد قصد واقعیشو بفهمه و بعد باید مطمئن بشه که منظور دیگری نداره و قصد اذیت یا تسخیر نداره
پس باید بارها به آن محل بره و روزهای زیادی سعی کنه
-هر روز که میره ، فقط چندین بار در زمانهای مختلف ، صدا بزنه و صداش زیاد بلند نباشه
- شبانه انجام نده
اگه علت جدایی ، چیز بدی بوده باشه و زیاد فریاد بزنه و اسرار بکنه ، ممکنه باعث ناراحتی اجنه بشه و بلایی هم سرش بیارن
پس با نیت خوب و تواضع حرف بزنه و مرتبا ابراز پشیمانی بکنه و از اونا تعریف بکنه
اگه جن مسلمان بوده ، میتونه هنگام ذکر کردن اسمش ، قسمش بده
و اگه مسلمان نبوده ، از قسم استفاده نکنه

بازم هشدار میدم که اگه جن مسلمان نباشه و علت جدایی مهم بوده ، ممکنه بعد از چند روز اصرار کردن ، صدمه بزنه . در عین حال نمیتونه دعا هم با خودش داشته باشه که محافظت بکنه
پس مواظب باشه که اسرار بیش از حد نکنه چون با این درخواست ، جن بنوعی اجازه پیدا میکنه و میتونه نزدیک بشه

علاقمندان این نکته رو آویزه ی گوششون کنن که جن با " اجازه " میتونه وارد بشه
و این اجازه میتونه یه اجازه ساده باشه از طرف انسان یا میتونه یه اشتباه باشه یا هر گونه حرکت غیرعادی یا حتی یه شوخی

لا اله الا هو

پنج شنبه 20 بهمن1401 - 9:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 367 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 37  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 18 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure