با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزيز .
بنده مفتخرم اولين ورژن از نقطه زن خودم رو اينجا عمومي کنم.
ابتدا تشکر ويژه دارم از استاد حميد عزيز بابت برپا نگه داشتن اين سايت و همينطور عمومي کردن فلزياب فلزجو .
با توجه به اينکه اکثر دوستان فلزياب فلزجو رو ساختن و اکثرا هم دارن استفاده ميکنند تصميم گرفتم بر روي سخت افزار فلزجو طرح خودمو ارائه بدم فقط با دو تا تغيير جزيي
يعني کل سخت افزار همون مدار فلزجو هست بجز:
1- کريستال 20MHZ سخت افزار تغيير ميکنه به کريستال 16MHZ
2- ال سي دي هم از 2*16 تبديل ميشه به 4*16 کاراکتري
مابقي سخت افزار بدون تغيير باقي خواهد ماند . پايه هاي ال سي دي و دکمه ها و ساير موار همانند فلزجو خواهد بود.
اما چند نکته خدمت دوستان عرض کنم
*فلزجو يک مدار کامل پيشرفته اي است و بنده هيچ ادعايي ندارم که اين برنامه بهتر از اون هست و... امکانات فلزجو بمراتب بيشتر است بنده براي راحتي کار کاوشگران برخي تنظيمات را ثابت فرض کردم.
*از پروگرمر و برنامه پيشنهادي فلزجو براي پروگرم کردن ميکرو کنترل استفاه کنيد .
*منوي فلزياب volcano کمي متفاوت با فلزجو هست که منو شامل موارد زير مي باشد:
1-FRQ : تعيين فرکانس لوپ که با تغيير محدود از 50 هرتز تا 250 هرتز با گام 1 هرتز قابل تنظيم است.
2- pulse : براي تعيين پهناي پالس فرکانس مورد نظر با محدوده 128 تا 256 ميکرو ثانيه با گام هاي 16 ميکرو ثانيه قابل تنظيم است .
3- Sens Mode : مد کاري سنس که شامل 4 مد کاري مي شود که هر مد کاري خصوصيات مربوط به خود را دارد .مد چهارم حالت گرند بالانس و حذف زمین است که برای تست اون لوپ رو در فاصله 10 15 سانتی متری بالانس کنید و بعد نزدیک زمین نید در این حالت باید بدون بر هم خوردن بالانس باید زمین سنس نشه یا خیلی کم تر سنس بشه.(این قسمت در حال تکمیل شدن است و با توحه به تست های دوستان در ورژن های بعدی تکمیل تر خواهد شد.)
4- Delay : تنظيمات ديلي بر حسب ميکرو ثانيه از 0 تا 50 ميکر ثانيه با گام هاي 1 ميکروثانيه قابل تنظيم است .
5- FE-NonFE : تنظيم تعيين آهني و غير آهني بودن که 1 تا 50 قابل تنظيم است و همانند فلزجو تنظيم مي شود و قابليت حذف اين تنظيم هم دارد . در منو سنس در خط چهارم آهني و غير آهني بودن بصورت کاراکتري نشان داده مي شود که با تغيير اين عدد مقدار دقيق اين تنظيم را براي لوپ مورد نظرتن بدست ميارين .
6-Contrust : ميزان وضوح صفحه نمايش را ميتوانيد تنظيم کنيد .
7-Backlight : ميزان نور صفحه نمايش را ميتوانيد تنطيم کنيد.
8-Sound : مي توانيد صدا را روشن يا خاموش کنيد .
*تا جايي که امکان داشت سعي کردم منو را راحتر و تنظيمات کمتري براي کاوشگران در نظر بگيرم.
* دکمه ها فشاري همانند فلزجو شامل بالا پايين چپ و راست و دکمه ok هست با فشردن دکمه ok به تنظيمات و با فشردن مجدد دکمه ok به صفحه سنس بر مي گردين .
* در صفحه سنس با کليد هاي چپ و راست ميزان حساسيت را مي توانيد تعيين کنيد که براي راحتي دوستان همانند فلزجو از 1 تا 20 در نظر گرفتم .
*با فشردن دکمه پايين همانند فلزجو ميتوانيد سيستم را بالانس کنيد .
*سيستم داراي لوپ فايندر تقريبا شبيه به فلزجو هست و اعداد نزديک به 18 بهترين عملکرد را دارا مي باشد .
*براي جلوگيري از سو استفاده هاي احتمالي بنده اين سيستم رو با محدوديت 250 بار روشن خاموش در نظر گرفتم .
*در ابتدا که ميکرو پروگرم شد و داخل مدار انداختين و روشن کردين همانند فلزجو اعداد 0 تا 50 شمارش خواهد شد براي تعيين کنتراست که هر وقت عدد مورد نظر رو بهتر ديدين دکمه ok را فشار دهيد . اين فقط براي يکبار در ابتدا نياز هست بعدا کنتراست در داخل منو ها قابل تنظيم است .
*فيوزبيت اين برنامه متفاوت با فلزجو هست که فيوز بيت ها رو دقت کنيد درست وارد کنين و همینطور از برنامه پیشنهادی استاد حمید در تاپیک فلزیاب پالسی فلزجو قرار داده اند استفاده کنید.
فیوزبیت ها به این صورت تنظیم می شوند :
LOW FUSE : FF ,,,,,, HIGH FUSE : DE ,,,,,, EXTENTED FUSE : FF
*مشخصات لوپ همانند مشخصات لوپ فلزجو است .
*برای اطلاعات بیشتر در مورد فلزیاب پالسی فلزجو به لینک زیر مراجعه کنید :
viewtopic.php?f=8&t=2182با سپاس و تشکر از استاد احمدی ارجمند بابت راهنمایی های ارزشمندشان.