نویسنده |
پیغام |
iran zamin
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: سلام کار نکرد عکس مدارتون رو قرار بدین بی زحمت سلام دوست عزیز سال نو مبارک اگر دقیق مثل نقشه پیچیدین درست انجام دادین چون نقشه یک ایراد کوچیک داره که یایدایه های led uv را برعکس بزنید یعنی پایه های منفی و مثبت باید جابجا بشه تا مدار کار کنه و مشکل دیگه ای نداره خودم پیچیدم روشن میشه و کار میکنه اما من مکانی برای تست ندارم ببرم توی کوه ۲ جا باهاش گرفتم که حتی پشت به افتاب بودم ولی در یک جا به متراژ 1×1 بوق داره و از فاصله ۲۰ متری هم اونجارو گرفت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)
آخرین بار توسط iran zamin در پنج شنبه 3 فروردین1402 - 11:01pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 3 فروردین1402 - 10:43pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
mahmood51 نوشته است: iran zamin نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید عزیز و گرانقدر سایهتان مستدام سلام به تمام اعضا محترم و مهمانان گرامی این مدار فقط شماتیکش موجوده در سایت LongRangeLocator اقای مورگان و نیکولاس طراحی کردن و رویpdk2 سوار کردن و گفتن که فقط طلا و نقره میگیره که بنده ساختمش و فقط در روز و زیر نور خورشید کار میکنه ولوم هم خیلی سخته تنظیم کردنش باید مولتی ترن باشه ایا واقعیه؟چندتا فیلم در یوتاب هست ازش من بردم برای تست ولی متاسفانه میدان تست ندارم ولی ۲ جا رو بوق زد که یکیشون سنگ چین قدیمی داشت ولی نشد که نقطه زن ببرم و داستی ازمایی کنم اگه کسی میدان تست داره امتحان کنه تا برای هموطنان شفاف سازی بشه ممنون شماتیکش میزارم عرض سلام و تبریک سال نو خدمت شما و سایر دوستان. دوست عزیز، ممکنه آدرس دقیق این صفحه ایکه اشاره فرمودید رو محبت کنید؟ بنده هرچی گشتم چنین اطلاعاتی در اونجا نیافتم سلام و درود فراوان دوست گرامی ممتونم،سال نو شما هم مبارک انشاالله سالی پر خیر و برکت توئم با سلامتی داشته باشین چشم الان خدمتتان میزارم ادرس را فیلم تست pdk2 پلاس ir/uv https://youtu.be/CHJciKnJS1Yاینم یک فیلم دیگه از شمانیک که در یوتاب هست ، الان هر چی گشتم ندیدمش نمیدونم در کدام صفحات گراشته بودند https://youtu.be/ZnAhMldSaZQ
آخرین بار توسط iran zamin در پنج شنبه 3 فروردین1402 - 11:44pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 3 فروردین1402 - 10:59pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
micro نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز سال نو رو به همگی تبریک عرض میکنم ممنونم ایران زمین از توضیحات خوبتون . فقط یه موردی این عکس که از مدار گذاشتید کمی نا واضحه آیا شما عکس واضحتری از مدار دارید؟ یا اینکه pcb براش طراحی کردید؟ ممنون میشم عکسهای واضححتری قراغر بدید سلام میکرو جان عزیزید ممنونم سال نو شما هم مبارک انشاالله سالی پر خیر و برکت و شادی و سلامتی داشته باشید محبت کردین باعث خوشحالیدبنده هست که تونسته باشم مفید واقع بشم وظیفم بود فعلا همین عکس را دارم سعی میکنم pcb را تهیه کنم فعلا دسترسی به پروتئوس ندارم البته خیلی مدار ساده ای هست و روی فیبر سوراخ دار خودم بستمش که عالی شد ولی اگر کسی بتونه زحمت pcb را بکشه خوب میشه
|
پنج شنبه 3 فروردین1402 - 11:26pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
iran zamin نوشته است: mahmood51 نوشته است: iran zamin نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید عزیز و گرانقدر سایهتان مستدام سلام به تمام اعضا محترم و مهمانان گرامی این مدار فقط شماتیکش موجوده در سایت LongRangeLocator اقای مورگان و نیکولاس طراحی کردن و رویpdk2 سوار کردن و گفتن که فقط طلا و نقره میگیره که بنده ساختمش و فقط در روز و زیر نور خورشید کار میکنه ولوم هم خیلی سخته تنظیم کردنش باید مولتی ترن باشه ایا واقعیه؟چندتا فیلم در یوتاب هست ازش من بردم برای تست ولی متاسفانه میدان تست ندارم ولی ۲ جا رو بوق زد که یکیشون سنگ چین قدیمی داشت ولی نشد که نقطه زن ببرم و داستی ازمایی کنم اگه کسی میدان تست داره امتحان کنه تا برای هموطنان شفاف سازی بشه ممنون شماتیکش میزارم عرض سلام و تبریک سال نو خدمت شما و سایر دوستان. دوست عزیز، ممکنه آدرس دقیق این صفحه ایکه اشاره فرمودید رو محبت کنید؟ بنده هرچی گشتم چنین اطلاعاتی در اونجا نیافتم سلام و درود فراوان دوست گرامی ممتونم،سال نو شما هم مبارک انشاالله سالی پر خیر و برکت توئم با سلامتی داشته باشین چشم الان خدمتتان میزارم ادرس را فیلم تست pdk2 پلاس ir/uv https://youtu.be/CHJciKnJS1Yاینم یک فیلم دیگه از شمانیک که در یوتاب هست ، الان هر چی گشتم ندیدمش نمیدونم در کدام صفحات گراشته بودند https://youtu.be/ZnAhMldSaZQسلام.. اکی... ممنونم... همون، پس در لانگ رنج نیست.. در کانال یوتیوبی خود مورگانه..
|
یکشنبه 6 فروردین1402 - 11:31pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
سلام محمود جان اره همونجا هست دقیقا یادمه که یه بار عکس شماتیک را در لانگ رنج دیدم حالا شاید حذفش کردن،امیدوارم که بدرد بخور باشه لطفا اگه ساختین تجربه خودتون راوبه اشتراک بزارین و اگه هم مکان تست واقعی دارین که طلا و نقره داره تست را در صورت امکان انجام بدین ممنون
|
دوشنبه 7 فروردین1402 - 10:06am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
عکس مداری که ساختین بی زحمت اینجا قرار بدین
|
دوشنبه 7 فروردین1402 - 1:02pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: عکس مداری که ساختین بی زحمت اینجا قرار بدین سلام بله اتفاقا عکس گرفتم حجمش زیاد بود نشد اگه کسی میتونه و بلده یا اگه نرم افزار خوبی برای کاهش حجم عکس بلدید بگید تا انجام بدم ممنون
|
دوشنبه 7 فروردین1402 - 10:07pm |
|
|
kaveh gh
|
سلام یه بار عکس را بفرست واتساپ خودش حجمشو کم میکنه بعد شمادوباره برو همین عکس را از واتساپ دانلود کن و اینجا بذار
""آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم""سوره بقره/۱۵۲
|
سه شنبه 7 فروردین1402 - 12:20am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
iran zamin نوشته است: madrek نوشته است: عکس مداری که ساختین بی زحمت اینجا قرار بدین سلام بله اتفاقا عکس گرفتم حجمش زیاد بود نشد اگه کسی میتونه و بلده یا اگه نرم افزار خوبی برای کاهش حجم عکس بلدید بگید تا انجام بدم ممنون سلام عکس رو روی صفحه گوشیتون اجرا کنید ازش اسکرین بگیرین ارسال کنید نیازی به نرم افزار نیست
|
سه شنبه 7 فروردین1402 - 12:26am |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: iran zamin نوشته است: madrek نوشته است: عکس مداری که ساختین بی زحمت اینجا قرار بدین سلام بله اتفاقا عکس گرفتم حجمش زیاد بود نشد اگه کسی میتونه و بلده یا اگه نرم افزار خوبی برای کاهش حجم عکس بلدید بگید تا انجام بدم ممنون سلام عکس رو روی صفحه گوشیتون اجرا کنید ازش اسکرین بگیرین ارسال کنید نیازی به نرم افزار نیست سلام ممنون همین کارو کردم عالی شد بهترین ترفند کاهش حجم عکس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 10 فروردین1402 - 8:37pm |
|
|
|