حمید نوشته است:
خسته نباشین.
زیاد کردن بازه انتگرال تا حدودی عملکرد مشابه با افزایش درجه حساسیت داره! لذا فقط اگر از درجه حساسیت 18 یا بیشتر استفاده کردین و باز هم برد و حساسیت بیشتری خواستین میتونین بازه انتگرال رو افزایش بدین. اما سیستم طراحی فلزجو و همینطور منطق فلزیاب پالسی در ترکیب با هم جوری هست که ثبات و عدم نویزپذیری روی بازه انتگرال 44 به حداکثر خودش میرسه. لذا برای رسیدن به برد بیشتر خیلی بهتره درجه حساسیت رو بیشتر کنین و بازه انتگرال رو روی 44 بذارین. اگر هم سنس اهداف بزرگتر و در واقع با ID بیشتر مطرح باشه افزایش دیلی کمک میکنه.
عرض پالس بیشتر از 200 به اون شکل حیت کاوش واقعی بدرد نمیخوره و بیشتر از اونکه روی برد اثر داشته باشه باعث حساسیت بیشتر به زمین و همینطور افزایش قابل ملاحظه مصرف باطری میشه. اینکه روی عرض پالس 500 نسبت به 200 افزایش برد محسوس داشتین بدلیل استفاده از نقره در تست هست چون نقره جزو معدود فلزاتی هست که به عرض پالس بالا قویتر جواب میده وگرنه مثلا برای مس یا طلا اینطور نیست.
سیستم کار فلزجو بصورت مونولوپ و سنس ثابت هست. استفاده از دستگاه بصورت موشن سنس یا حرکت رفت و برگشتی معنا نداره. ولی اگر هم کسی بخواد به این صورت استفاده کنه باید تنظیم اسپید روی رقم مناسب و در واقع 8 یا بیشتر باشه. وگرنه مثل تجربه شما ممکنه قبل از اعلام سنس فلز از جلو لوپ عبور بکنه و سنس انجام نشه.
اینک فلزجو بی همتاست شکی نیست.خیلی وقت گذاشتم برای سوار شدن روی سیستم.
ممنونم بابتراهنمایی های شما.گاهی کمطالعه مطالب شما شدم اینک پالس ۱۸۵ یا ۱۹۵ قرار میدم مثل گفته خودتونک سیستم های مینلب یا فککنم لورنز تو همین بازه کارمیکنن.قابلیت خوبی ک انتگرال پیدا کردم.همچنین برای باز انتگرال دیلی بالا اجازهنمیده
بندههم همیشه سعی کردمدیلی پایین تری استفاده کنم.چیزی بین ۲۰ الی ۲۸ ک بشه
در کل با تنظیمات اولیه کار مناسب میشه انجام داد برای نمونه همین امشب برای شناسایی محیط باغ ک برای اطمینان دوستم کار کردم ک قبلا یکی اومده بود کارکرد و گفت بکنین و مطمین باشین
باهمین فلزجو رفتم و با لوپ ۳۰ با تفکیک خوبش اهداف نسبتا پهن اهنی و کوچک شناسایی شد ک دوستان راضی بودن از اینک بی فایدهکاری نمیکنن
یا جای دیگر ک سکه های مسیخوبی پیدا شد.
همچی ب مکان و محیط بستگی داره