نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
rmzan نوشته است: سلام اگه کس ردیاب خریده به ما هم بگه.گسی هم منو معرفی کنه .اگهکسی معرفم بشه ممنون میشم. rmzan عزيز نگران نباشيد.اول مطالب اين سايت رو مطالعه بكنيد بعد مديران محترم شما رو راهنمايي خواهند كرد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:50pm |
|
|
pagan
|
واقعا دست مریزاد عجب نکته ای رو عنوان کردید اگر دستگاه 2 کیلو ذرات رو در واحد 3 گرمی حذف کنه کار فوق العاده ای انجام داده در نتیجه هم میشه ذرات رو حذف کرد و هم تنها به دنبال اهداف بزرگ بود و یا حداقل امیدوار شد که ذره ای در کار نیست، بعبارتی 20 کیلو ذرات با 30 گرم و 200 کیلو با 300 گرم حذف، البته این رو باید بیشتر آزمایش کرد و به اثبات رسوند یک مزیت مهم این دستگاه این که با داشتن ولوم متغیر ارسال فرکانس دست اپراتور رو باز گذاشته، به نظرم این ردیاب به کار افراد با حوصله و حرفه ای میاد، واقعا میشه روی دستگاه مانور داد و با تجربه شخصی جستجو کرد، خیلی کار جالبی بوده، اگر چه من شنیدم روی بعضی نمونه های خارجی این مورد وجود داره اما فکر نمی کنم دیجیتالی باشه
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 9:58pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد مجتبی خسته نباشی عزیز آیا تا حالا این ردیابو تحویل کسی دادی؟ خیلی دوست داشتم من اولین کسی باشم که دستم میگیرم در هر صورت بیصبرانه منتظریم خداقوت
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
پنج شنبه 6 شهریور1392 - 12:44am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
pagan نوشته است: واقعا دست مریزاد عجب نکته ای رو عنوان کردید اگر دستگاه 2 کیلو ذرات رو در واحد 3 گرمی حذف کنه کار فوق العاده ای انجام داده در نتیجه هم میشه ذرات رو حذف کرد و هم تنها به دنبال اهداف بزرگ بود و یا حداقل امیدوار شد که ذره ای در کار نیست، بعبارتی 20 کیلو ذرات با 30 گرم و 200 کیلو با 300 گرم حذف، البته این رو باید بیشتر آزمایش کرد و به اثبات رسوند یک مزیت مهم این دستگاه این که با داشتن ولوم متغیر ارسال فرکانس دست اپراتور رو باز گذاشته، به نظرم این ردیاب به کار افراد با حوصله و حرفه ای میاد، واقعا میشه روی دستگاه مانور داد و با تجربه شخصی جستجو کرد، خیلی کار جالبی بوده، اگر چه من شنیدم روی بعضی نمونه های خارجی این مورد وجود داره اما فکر نمی کنم دیجیتالی باشه خواهش میکنم دوست من از اقا حمید تشکر کنین که خیلی زحمت کشیدن و این دستگاه جدید رو اختراع کردند درمورد فرکانس ازاد دستگاه دیگه هم هست اما اونها اولا تو فرکانس بالا کارمیکنند که یونی هستند دوما فرکانس ازاد اونها امواج حذف کننده همراش نیست سوما اصلا تو خوابشون ببینن بتونن کنترل وزن داشته باشند . بنده امروز کلی فرکانس گرفتم و چندین فلزهای مختلف رو کنار هم گذاشتم و گرفتم : 1- آلومینیوم 2- استیل 3- اکسید اهن یعنی زنگ زده اون چیز رو فقط میگیره فلزی که زنگ بزنه مثلا یه حلف زنگ زده داشتم که تو دل خاک قبلا با پالسی دراومد و همون فرکانس روی دیش ماهواره هم میزده که یه مقدار زنگ زده بود . اما مثلا روی اهن گذاشتم اصلا نزد 4- آب 5- روی 6- میدان مغناطیسی که این موضوع از همه مهمتره خیلی جالب بود فقط روی اهنربا قیچی کرد یعنی روی اهن قیچی نکرد اهنربای پلاستیکی هم گذاشتم باز روی اونم قیچی کرد چراغ مطالعه رو روشن میکنم روی اون لامپ کم مصرف هم قیچی میکنه خاموش میشه نمیکنه درواقع این شد ال متال یعنی هرفلزی که سالها بمونه اگر اینطور استاتید میگن حاله مغناطیسی از خودش تولید میکنه این همونو میگیره . روی موبایل هم قیچی کرد چون توش بلندگو کوچیک داره اینم برام جالب بود تنظیم وزن روی میدان مغناطیسی تاثیری نداره چون اصلا فلزی هم نیست و وزنی نداره انگار کار داره اصولی پیش میره . این نوع فرکانسها تا اینجا سه نفر تایید کردند به اقا حمید هم میگم ببینم ایشون هم تایید میکنه . بهرحال اینها همه باید تست بشن تا ببینیم کدومشون خوب کارمیکنه . جالب اینجاست که مثلا یه فرکاس 75.37 هرتز هست اگر مثلا بشه 75.34 دیگه نمیگیره و 75.36 ضعیف میگیره و 75.37 خوب میگیره و 75.38 باز هم ضعیف میگیره همه اینها رو من اینطوری گرفتم
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 6 شهریور1392 - 12:47am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
مجتبی نوشته است: pagan نوشته است: واقعا دست مریزاد عجب نکته ای رو عنوان کردید اگر دستگاه 2 کیلو ذرات رو در واحد 3 گرمی حذف کنه کار فوق العاده ای انجام داده در نتیجه هم میشه ذرات رو حذف کرد و هم تنها به دنبال اهداف بزرگ بود و یا حداقل امیدوار شد که ذره ای در کار نیست، بعبارتی 20 کیلو ذرات با 30 گرم و 200 کیلو با 300 گرم حذف، البته این رو باید بیشتر آزمایش کرد و به اثبات رسوند یک مزیت مهم این دستگاه این که با داشتن ولوم متغیر ارسال فرکانس دست اپراتور رو باز گذاشته، به نظرم این ردیاب به کار افراد با حوصله و حرفه ای میاد، واقعا میشه روی دستگاه مانور داد و با تجربه شخصی جستجو کرد، خیلی کار جالبی بوده، اگر چه من شنیدم روی بعضی نمونه های خارجی این مورد وجود داره اما فکر نمی کنم دیجیتالی باشه خواهش میکنم دوست من از اقا حمید تشکر کنین که خیلی زحمت کشیدن و این دستگاه جدید رو اختراع کردند درمورد فرکانس ازاد دستگاه دیگه هم هست اما اونها اولا تو فرکانس بالا کارمیکنند که یونی هستند دوما فرکانس ازاد اونها امواج حذف کننده همراش نیست سوما اصلا تو خوابشون ببینن بتونن کنترل وزن داشته باشند . بنده امروز کلی فرکانس گرفتم و چندین فلزهای مختلف رو کنار هم گذاشتم و گرفتم : 1- آلومینیوم 2- استیل 3- اکسید اهن یعنی زنگ زده اون چیز رو فقط میگیره فلزی که زنگ بزنه مثلا یه حلف زنگ زده داشتم که تو دل خاک قبلا با پالسی دراومد و همون فرکانس روی دیش ماهواره هم میزده که یه مقدار زنگ زده بود . اما مثلا روی اهن گذاشتم اصلا نزد 4- آب 5- روی 6- میدان مغناطیسی که این موضوع از همه مهمتره خیلی جالب بود فقط روی اهنربا قیچی کرد یعنی روی اهن قیچی نکرد اهنربای پلاستیکی هم گذاشتم باز روی اونم قیچی کرد چراغ مطالعه رو روشن میکنم روی اون لامپ کم مصرف هم قیچی میکنه خاموش میشه نمیکنه درواقع این شد ال متال یعنی هرفلزی که سالها بمونه اگر اینطور استاتید میگن حاله مغناطیسی از خودش تولید میکنه این همونو میگیره . روی موبایل هم قیچی کرد چون توش بلندگو کوچیک داره اینم برام جالب بود تنظیم وزن روی میدان مغناطیسی تاثیری نداره چون اصلا فلزی هم نیست و وزنی نداره انگار کار داره اصولی پیش میره . این نوع فرکانسها تا اینجا سه نفر تایید کردند به اقا حمید هم میگم ببینم ایشون هم تایید میکنه . بهرحال اینها همه باید تست بشن تا ببینیم کدومشون خوب کارمیکنه . جالب اینجاست که مثلا یه فرکاس 75.37 هرتز هست اگر مثلا بشه 75.34 دیگه نمیگیره و 75.36 ضعیف میگیره و 75.37 خوب میگیره و 75.38 باز هم ضعیف میگیره همه اینها رو من اینطوری گرفتم به به واقعا باید آفرین گفت به استاد حمید و همچنین شما استاد مجتبی عزیز انشاالله در آینده باز هم به تلاشتون ادامه بدین و شاهد شگفتیهای دیگری هم باشیم سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
پنج شنبه 6 شهریور1392 - 12:52am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 6 شهریور1392 - 12:57am |
|
|
Kani
استادیار
|
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 9:51am |
|
|
hamze2000
استاد
|
مجتبي جان بازم ازتون مي خوام به تست ها و آزمايش هاتون براي ارتقا اين سيستم ادامه بديد تا ايشاالله يك ردياب بي نظير به دست دوستان برسه.براي شما و مهندس حميد آرزوي موفقيت مي كنم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 10:09am |
|
|
delta
|
سلام
من تازه عضو سایت شدم ,مطالب رو کم و بیش مطلعه کردم فقط خواستم بدونم چه زمانی ردیاب رو میزارید واسه فروش؟ متشکر
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 2:03pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
delta نوشته است: سلام
من تازه عضو سایت شدم ,مطالب رو کم و بیش مطلعه کردم فقط خواستم بدونم چه زمانی ردیاب رو میزارید واسه فروش؟ متشکر به جناب مجنبي پيام خصوصي بديد تا بهتون بگه
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 2:14pm |
|
|
|