نویسنده |
پیغام |
iran zamin
کاربر فعال
|
vahed.m63 نوشته است: سلام دوستان من چند وقت پیش با فرانکو رفتم یه جایی و هیچ کجا هیچ سنسی نداشتم به جز سر یککوه بلند که شاید تو بیش از ۱۰ نقطه سه چراغ رو داشتم دوباره از کوه پایین اومدیم خبری نبود ناگفته نمونه که دقیقا سر اون کوه چندین اتاقک باز شده بود و پر از سنگهای بزرگ تراش دست اضافه کنم فرانکو من ثبات خیلی خوبی داره و اثر دست روش خوبجواب میده حتی بیرون و تو فضای باز بدون هر گونه نویز و با شیلد الومینیومی من اثر دست رو با نزدیک کردن دست و بدون لمس هم میتونم بگیرم تازه بالای کوه ولوم هارو توضعیف ترین حالتشون گذاشتم باز ۳ چراغ کامل داشتم حتی با انتن نصف هم همینطور بود حدود ۲۰ متر اومدم پایین و دیگه خبری نبود نظرتون در مورد این تجربه چیهست مخصوصا از مهندس حمید خواهش مبکنم نظرشون رو بفرماین متشکر سلام دوست عزیز تبریک میگم بنظر شکار چاقی باشه میشه یه عکس از مدارتون بزارین؟ و از تجربیاتتون و نحوه بالانس سیستم توضیح میدید؟ من تازه مدار پیچیدم و چگونه در قویترین و ضعیف ترین حالت حساسیت باید برارم ولوم هارو؟ تست جرقه فندک را از چند متری میگیره سیستمتون؟ ممنون میشم پاسخ بدید سپاسگذارم
غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)
|
چهارشنبه 9 فروردین1402 - 10:43pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
iran zamin نوشته است: عزیزید مهندس جان ممنونم از لطف بینهایت شما به لطف شما مدار عالی شد، حیف که خازنها اکثرشون عدسی مولتی لایر پیدا نکردم موقع مونتاژ بعد از مونتاژ گیرم اومد که وقت نکردم تعویض کنم از زردها بزارم، برای باکس از لوله و درپوش استفاده کردم که دورش را فویل ضخیم گرفتم و هنوز کمی کارداره باید جای دسته براش بزارم که ایده دارم مثل قنداق کلاش تاشو تعبیه کنم که موقع جمع کردن تا بشه زیر باکس و در اسرع وقت ولوم ۱۰ دور را جایگزین مولتی ترن کتابی کنم، لطفا اگر جایی کم یا زیاد هست راهنمایی کنید سپاسگذارم خواهش میکنم. خسته نباشین. مشکل خاصی نمیبینم. امیدوارم جواب بگیرین.
|
پنج شنبه 9 فروردین1402 - 1:36am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
vahed.m63 نوشته است: سلام دوستان من چند وقت پیش با فرانکو رفتم یه جایی و هیچ کجا هیچ سنسی نداشتم به جز سر یککوه بلند که شاید تو بیش از ۱۰ نقطه سه چراغ رو داشتم دوباره از کوه پایین اومدیم خبری نبود ناگفته نمونه که دقیقا سر اون کوه چندین اتاقک باز شده بود و پر از سنگهای بزرگ تراش دست اضافه کنم فرانکو من ثبات خیلی خوبی داره و اثر دست روش خوبجواب میده حتی بیرون و تو فضای باز بدون هر گونه نویز و با شیلد الومینیومی من اثر دست رو با نزدیک کردن دست و بدون لمس هم میتونم بگیرم تازه بالای کوه ولوم هارو توضعیف ترین حالتشون گذاشتم باز ۳ چراغ کامل داشتم حتی با انتن نصف هم همینطور بود حدود ۲۰ متر اومدم پایین و دیگه خبری نبود نظرتون در مورد این تجربه چیهست مخصوصا از مهندس حمید خواهش مبکنم نظرشون رو بفرماین متشکر خسته نباشین. کنار کوهها یا در ارتفاعات بدلیل افزایش سطح امواج و همینطور انعکاس امواج از طرف کوه احتمال خطای یون یاب زیاد هست. بخصوص وقتی 3 چراغ روشن میشه بعید هست هدف درستی باشه مگر اینکه واقعا خیلی قوی باشه. با آنتن کوتاه بررسی کنین اگر سنس محدود به نقطه یا محوطه کوچکی شد میتونین روش حساب کنین وگرنه خطاست.
|
پنج شنبه 9 فروردین1402 - 1:41am |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: iran zamin نوشته است: عزیزید مهندس جان ممنونم از لطف بینهایت شما به لطف شما مدار عالی شد، حیف که خازنها اکثرشون عدسی مولتی لایر پیدا نکردم موقع مونتاژ بعد از مونتاژ گیرم اومد که وقت نکردم تعویض کنم از زردها بزارم، برای باکس از لوله و درپوش استفاده کردم که دورش را فویل ضخیم گرفتم و هنوز کمی کارداره باید جای دسته براش بزارم که ایده دارم مثل قنداق کلاش تاشو تعبیه کنم که موقع جمع کردن تا بشه زیر باکس و در اسرع وقت ولوم ۱۰ دور را جایگزین مولتی ترن کتابی کنم، لطفا اگر جایی کم یا زیاد هست راهنمایی کنید سپاسگذارم خواهش میکنم. خسته نباشین. مشکل خاصی نمیبینم. امیدوارم جواب بگیرین. مرسی عزیزید مهندس چاکریم
|
پنج شنبه 10 فروردین1402 - 7:37am |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. روشها و مدارات مختلفی میتونه برای شارژ 5 سلول استفاده بشه. یکی از مدارات خوب که قبلا برای شارژ باطری فلزیاب فلزجو هم مطرح کردم این هست: مهندس ببخشید اینقدر سوال میپرسم منفی ورودی این مدار کدومش هست اون سیم منفی بعد از دیود های ۴۰۰۷وصل میشه به منفی اداپتور
|
پنج شنبه 10 فروردین1402 - 6:13pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. منفی مدار که مشخصه با علامت زمین نمایش داده شده. در واقع منفی آداپتور به منفی باطری متصل میشه.
|
پنج شنبه 10 فروردین1402 - 11:13pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. منفی مدار که مشخصه با علامت زمین نمایش داده شده. در واقع منفی آداپتور به منفی باطری متصل میشه. سپاس مهندس بزرگوار ببخشید یه سوال دیگه دارم مهندس این سیستم هنگام بالانس در باکس به این صورت هست که در حساس ترین وضعیت که با فاصله ۱۰ ال ۱۵ سانت نزدیک کردن دست سنس تک چراغ داره ولی کمتر از ۳۰ ثانیه مجدد از بالانس خارج میشه و حساست کم میشه که باید ولوم ۵۰۰ کیلو یا حساسیت را دوباره زیاد کنم و این منوال به ثبات نمیرسه و تا جایی کم میشه که سنس تلوزیون بعد از ۲ دقیقه انجام نمیشه و مدام سنس ضعیف تر میشه ،خازن ها هم مولتی لایر گزاشتم به جز ۱ پیکو ،ولتاژ رگولاتر هم دقیقه ۲. در حساس ترین وضعیت هم با نزدیک کردن به تلوزیون تک چراغ و بوق ممتد میشه ولی ۲ چراغ دیگه روشن نمیشه ولی با موبایل که اینترنتش روشن هست وقتی نزدیک میکنم تا حد ۵ سانتی انتن اونوقت ۳ چراغ روشن میشه،ولوم ۵۰۰ کیلو معمولی و ولوم ۱۰ دور مولتی ترن کتابی هست که تنظیمش سخته یکم
|
شنبه 12 فروردین1402 - 1:05pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. خارج شدن از بالانس بصورت کم شدن حساسیت معمولا بدلیل گرم شدن قطعات هست. باید چند دقیقه صبر کنین مدار به تعادل حرارتی برسه و بعد دوباره بالانس کنین. ضمن اینکه هر بار که ولوم حساسیت رو تغییر میدین باید دستگاه رو دوباره بالانس کنین. ولوم 20 کیلو رو حتما از نوع 10 دور در نظر بگیرین تا امکان تنظیم دقیق بالانس رو داشته باشین.
|
شنبه 12 فروردین1402 - 2:00pm |
|
|
underground
کاربر فعال
|
حمید عزیز و گرامی قبلا اشاره کرده بودید که دفینه در زمان طولانی طی فرآیند شیمیایی یا حالا هر فرآیندی که ممکنه ناشناخته هم باشه پالسهای رادیویی کم دامن سوزنی در طیف گسترده فرکانسی ایجاد میکنه ... به نظر شما بیشترین انرژی منتشر شده در چه محدوده فرکانسی متمرکز شده ؟ چون ظاهرا دستگاههایی که بر این پایه طراحی میشوند هم در محدوده جند ده کیلوهرتز و هم چند مگاهرتز میتوانند کار کنند ؟ ممکنه در فرکانسهای بالاتر امکان استفاده از آنتنهای پارابولیک یا حتی یاگی جهت یابی را آسانتر کنه ؟ به نظرم قبلا اشاره کرده بودید فرکانس این پالسها ممکنه حتی به محدوده امواج قابل رویت هم برسه که خوب البته چون در زیر زمینه نمیتونه کاربردی داشته باشه ؟؟ حمید جان از اینکه هنوز برای این تاپیک وقت میگذارید تشکر میکنم
|
شنبه 12 فروردین1402 - 4:45pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. خارج شدن از بالانس بصورت کم شدن حساسیت معمولا بدلیل گرم شدن قطعات هست. باید چند دقیقه صبر کنین مدار به تعادل حرارتی برسه و بعد دوباره بالانس کنین. ضمن اینکه هر بار که ولوم حساسیت رو تغییر میدین باید دستگاه رو دوباره بالانس کنین. ولوم 20 کیلو رو حتما از نوع 10 دور در نظر بگیرین تا امکان تنظیم دقیق بالانس رو داشته باشین. ممنون مهندس جان عزیزید پاینده باشید
|
شنبه 12 فروردین1402 - 5:20pm |
|
|
|